2777
2789

@masumehjoon‍ 

کجایی عزیزم معصومه یِ خونم بشدت کم شده     

در راستای موضوع تاپیک این که خودم امروز وقت گذاشتم و صورتم رو اصلاح کردم و حس خوبی بود

البته من کلا خرج ارایشگاه ندارم فقط برای نوک گیری موها میرم آرایشگاه سالی یک یا دو بار

مامانِ نامی🙍‍♂️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان کسی اطلاعی از  کارت نکسوداره؟چی هستش؟

فکر کنم مثل مفیدکارته

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

امروز بعد اصلاح صورت 

رفتم حمام ماسک صورت با شکر و روغن زیتون درست کردم به صورتم زدم ؛ به کف پاهام اسکراپ پا زدم

بدنمم که لیزر کردم راحت شدم

بعد حمام هم بادی اسپلش استفاده کردم ولوسیون بدن زدم با حوصله   به بدنم؛ بعدش سشوار کشیدم و ناخنام رو سوهان و لاک زدم همشون یکساعت و نیم زمان برد.

مقصود از این پست لازم نیست برای یکسری کارها مرتب ارایشگاه بریم میشه یکسری ها رو خودتون انجام بدید و از حس ارزشمندی به خود لذت ببرید ✨✨✨✨

مامانِ نامی🙍‍♂️
اگه بپرسم مفیدکارت چیه ناراحت  نمیشی😉🥰؟

نه فقط نمیدونم چرا گوگل نمیکنی عزیزم اونجا توضیحاتش دقیق تر و کاملتره هم زودتر به جوابت میرسی

مثلا خیلیا میان میپرسن تو این تاپیک که قیمت سکه چنده؟ قیمت طلا چنده؟ خب عزیزم گوگل

یا مثلا طلای حقانی چیه؟خب گوگل

از طلای حقانی سوت طلا خریدم چجوری نقدش کنم؟ خب تو سایتش نوشته

اینارو کلی نوشتم قصدم جسارت به شما نیست

عزیزم هر کارگزاری یه کارت بانکی داره که پول تو قدرت خریدت رو میتونیدبهش انتقال بدی. این سودی هم که میگن در واقع به قدرت خرید تعلق میگیره نه پول داخل کارت. ولی انتقال از قدرت خرید به کارت بانکی کارگزاری آنی و بدون کارمزده.

مثلا کارگزاری مفید کارت بانکیش مفید کارته که همون کارت ویپاده با هم یکین

نکسو فکر میکنم کارت بانکی کارگزاری آگاه یا فارابی باشه دقیق نمیدونم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
باکس بندی من به این صورت وخداروشکر تو این چن ماه خوب خودمو رسوندم. ۱۵۰۰باکس پروتئین(شامل یه کیلو گو ...

ممنون عزیزم ، طلاسی رو بیشتر توضیح میدید کلا روند کارشون چجوریه

من یقین دارم مرد کوچک من روزی بزرگ مردی میشود که برای دیدن چهره ماه مردانه اش باید سر ، بالا کنم ، برای پسرم...😍 دخترکم دوست داشتنت قشنگ ترین کار تکراری دنیاست...😍
عزیزم ب خودت رجوع کن،میتونی حرفهای بقیه رو نادیده بگیری،زمستون تابستون هست بلاخره دسترسی ،اثاث جا شد ...

بچه نداریم

گفت شیس دنگ زمین به اسم تو باشه 

بعد تا بچه بیارم و سن کوچه رفتنش بشه میریم اون خونه که قرار بسازیم

نه فقط نمیدونم چرا گوگل نمیکنی عزیزم اونجا توضیحاتش دقیق تر و کاملتره هم زودتر به جوابت میرسی مثلا ...

باور میکنی یاس جان یه وقتی به ذهن ادم نمیرسه گوگل کنه🤣🤣🤣 

من خودم امروز ی سوال پرسیدم نمی دونستم واقعا هم جوابشو بعد یکی از بچه ها گفت سرچ بزن.... گفتم اوا راست میگی ها.... چرا الکی وقت بچه ها رو گرفتم.... واقعا یه وقتهایی آدم ذهنش یاری نمی کنه تو این وانفسا

من حدود ۱۴۰۰، یک ماه پیش مکمل های افزایش قد برای دخترم گرفتم. بسیار راضیم

ممنونم که جواب دادی🌹🌹

خدای من...هرگز نگویمت دست من بگیر،یک عمر گرفته ای مبادا رها کنی......👨‍👩‍👧‍👧 هوامونو داشته باش خداجونم🏡
خانوما من چند ساله خواننده خاموش بودم، خیلی پیگیر این تاپیک بودم از تک تکتون خیلی چیزا یاد گرفتم که ...

سلام عزیزم خوش اومدی

بیا بگو چیا یاد گرفتی و چکارا میکنی که یاداوری بشه برامون

2810