2777
2789
دوستان من امروز یکار اقتصادی کردم  صبح رفتم الیاف ویسکوز پرسیدم بر داخل کوسنای مبلام گفت کیلو ...

باید قبلش پولشو میگرفتی بعدا این کار رو میکردی نمیگفتی چطوری درست کردی هم نگفته بودی

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...
سلام من دارم تاپیکو از اول میخونم الان صفحه صد هستم اما میام روزانه کارایی که میکنم در جهت صرفه جویی ...

آفرین عزیزم  

خیلی تغییر مثبت داشتی

اگر دوست داشتی تاپیک مینیمالیست شدن یعنی چی؟ رو هم بخون 

برای این کاربره @honamik29192    

منم مثل شما خیلی اهل خرید لباس بودم، با کمک تاپیک مدیریت مخارج و همچنین مینیمالیست شدن خیلی از هزینه هام رو کنترل کردم و هدفمند تر دارم پیش میرم

یواش یواش به جایی میرسی که دیگه اون 180 آب هندونه رو هم بیرون نمیخری و خودت درست میکنی  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیزم 

عصرتون بخیر و نیکی 🌾

یه موضوعی رو خواستم عنوان کنم اونم این که چه اینجا چه هرجا مطلبی خوندین حتما شخصی سازی کنید و از فیل تر (مجاز نبود اینطوری نوشتم)خودتون ردش کنید چون هیچکس از جزئیات زندگی دیگری باخبر نیست

حتی روانشناس ها هم در بسیاری ار موارد نمیان یه نسخه کلی بپیچن؛ از چند و چون زندگی میپرسن؛ تمامی ابعاد رو در نظر می‌گیرند

مثلا یه موردی که اینجا من خوندم و قطعا برای زندگی خیلی ها ممکنه جوابگو باشه ولی از اون طرف هم قطعا یک نسخه کلی نیست ! 

اونم این که پیش همسر نشون ندین که دارین قناعت میکنین

من به شخصه این موضوع رو زندگی من و همسر من جوابگو نیست 

من باتوجه به روحیات و اخلاقیات همسرم و جزئیات زندگیم هرچندوقت حتما نشون میدم که قناعت میکنم

صدالبته در کنارش نشون هم میدم برای خودم ارزش قائل هستم و خرجهایی دارم

اما نه این که بیام بگم نه اصلا هیچ حرفی از مدیریت و قناعت نزنم 

حالا چرا؟

ادامه دارد ..

مامانِ نامی🙍‍♂️

چون همسر من از اینکه ببینه من برای پولش و زندگیمون تلاش می‌کنم و نمیزارم پولی الکی هدر بره استقبال میکنه و من رو تحسین میکنه

چون همسر من وقتی ببینه قناعت میکنم خیلی دلش به زندگیمون گرم میشه و نتیجش میشه اینکه دوست داره اکثر خرید ملک و.. رو به اسم من بزنه

حالا شاید نشون نمیدادم هم اهل قناعتم به اسمم یه چیزایی میزد ها ولی من باتوجه به شناختی که ازش دارم این موضوعات خیلی خیلی زیاد روش موثره

یا اینکه این موضوع باعث نشده حسابگر بشه ! 

وقتی میگم لباسی احتیاج دارم یا بادی اسپلش میخوام بریم بخریم یا وقت لیزر دارم یا ...

هیچوقت نگفته وا احتیاج نداری که

برعکس میگه من میدونم که تو خریدهای واجب رو فقط انجام میدی و درواقع خیالش راحته 

یا میاد میگه دیشب زحمت کشیدی شام درست کردی و مدیریت کردی بیا n تومن زدم به حسابت 

(من هیچ تمایلی ندارم خرج خونه با من باشه مدیریت همسرم خوبه و با لیست های من خرید میکنه)

کلا این موضوع نشون دادن قناعت باعث اثر مثبت رو زندگیمون شده

یا حالا موارد دیگه ای هم هست  من فقط این مورد رو مثال زدم

درآخر تنها چیزی که مهمه بقول استادبزرگ؛ انگیزه ی خالص؛معصومه جان اینه که تلاش کنیم تا طلاش کنیم❤️❤️

مامانِ نامی🙍‍♂️

و یه چیز دیگه

دلیل دیگه ای که من خرج خونه رو به عهده نمیگیرم اینه که در ۹۵درصد مواقع زندگیمون(بجز زمان بارداری و یکسال بعدش) ما همیشه اونقدری قسط داریم که کم هم میاریم پس عملا بی فایدست من خرج خونه رو بکشم چون چیزی نمیمونه اصلا 😂

من میام خودمونو با قسط و وام درگیر میکنم و دیگه خودم میشینم کنار 

و در اکثر مواقع هم به اسم من زده میشه

و من در این بین تمام تلاشم رو میکنم که مديريت کنم و این مديريت رو حتما و حتما و حتما به همسرم نشون میدم 👍👍

و ایشون هم میگه باریکلا   

مامانِ نامی🙍‍♂️

یکی بیاد منو اروم کنه

یه قهوه تیک اوی گرفتم شد ۱۱۵ تومن تو لیوان یبارمصرف

لیوانشم سوراخ بود نصفش ریخته بود

دارم اتیش میگیرم😂😭

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
آفرین عزیزم     خیلی تغییر مثبت داشتی اگر دوست داشتی تاپیک مینیمالیست شدن یعنی چی؟ رو ...

درود برشما

بنظرم تاپیک پس انداز و مینیمالیست مکمل همدیگه ان

کارو برای همدیگه راحت میکنن من با ۳۵ سال سن و از اول نیمچه مینیمال بودن هرگز نتونستم ریالی پس انداز کنم 

الان که علمی تر مینیمال شدم خداروشکر ۳۶۰ درجه تغییر کردم 

برای صرفه جویی و مدیریت هزینه ها اصلا اذیت نمیشم

اونجوری هرچقد خرج میکردم همش احساس دین به خودم داشتم هرگز روحم سیر نمیشد،همش فک میکردم من چقد گناه دارم که همه خواسته های مادیمو نمیتونم عملی کنم

ولی الان میدونم مصرف گرایی یه چیز بی پایان و بی نهایته هرچقد آدم بخواد میل و روحش رو ارضا کنه بازم بهونه های جدیدی هست

با شناخت دقیق زندگی و اهداف زیبا تر و ساده تر میشه همه جوانب رو مدیریت کرد.

تاریخ عضویتم😅😅
سلام قشنگا  من امروز رفتم یدونه پارسیان گرفتم  الان نکاه میکنم میبینم هلوگرام نداره  ...

کلا شکل اصلی پارسیان چند ضلعی هست بچه ها توجه کنید

دایره ها اکثرا تقلبی هستن

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
آفرین عزیزم     خیلی تغییر مثبت داشتی اگر دوست داشتی تاپیک مینیمالیست شدن یعنی چی؟ رو ...

سلام دوست عزیزم اون تاپیکو چند سال پیش خوندم 

عالی بود

تو سیو ها هم دارمش 

پیج های محیط زیستی هم فالو دارم و مدتی به شدت واسه اصراف و پارچه و لباس حساس بودم

راستش

من مجردیم ولخرج وحشتناک بودم 

بعد عقدم چون خونه خریدیم کل حقوقا میرفت واسه قسط و جهیزیه خیلی خیلی پس انداز میکردم 

خیلی اصلا یچی میگم یچی میشنوی 😁 قدیما تو تاپیکای پس انداز بودم جوری که بهم میگفتن شورشو در میاری 🤣

راستشو بخوای همسرم شغلشو عوض کرد فرش فروشی زد درامدش خوب شد منم نمیخواستم ی زن خسیس و بد لباس باشم چون خانومای رنگارنگ میان مغازه ی شوهرم بگه چ زن قدیمی پوشی دارم یا اینکه پول دستشو جای دیگه خرج کنه... شروع کردم خرج کردن اما دیگه شورشو در اوردم حقوق خودمم تموم میکردم 

گفتم پول خودمو جمع کنم واسه شوهرمو خرج کنیم 🤣 اما خیلی سخته تو دو جبهه بودن مثلا خودم دیویست تومن صد تومن جمع کنم بعد با همسرم رفتیم فرحزاد ی شام خوردیم شد یک و سیصد انگار کارد به دلم میخورد اما هیچی نگفتم چون همسرم لذت میبره از رفتن به جاهای لوکس من نرم یکی دیگرو میبره خدا نکرده 

باید قایمکی حقوق خودمو جمع کنم واسه شوهرمو بپاچم سرم 😁😁 چون خیلی دست و دلباز دوست داره هزینه کنه وقتی خرج میکنه انگار باد میکنه 😎 دیشب خواهر شوهرم که شوهرش سی تومن حقوق میگیره رو برد دکتر دو میلیون هزینه کرده پولشو نگرفته 😑 

راستی من با پس انداز هشت سال کارکردم با وام خونگی ی خونه تو مسکن مهر واسه خودم خریدم بنظرم کافیه واسه هشت سال کار کردن؛ درسته؟ بعد از این میخوام طلا بخرم با وام خونگیا

راستی اب هندونه ۸۰ شد 

اون ۱۸۰ با دلستر و خیار شور گوجه و نون شام گفتم ۱۸۰ 

منظورم این بود جای ۶۰۰ 

۱۸۰ هزینه شام و کافی شاپ شد باز بهتر از قبل

سلام دوست عزیزم اون تاپیکو چند سال پیش خوندم  عالی بود تو سیو ها هم دارمش  پیج های محیط ...

مبارکه خونه تون مسکن مهر کجاست خونه مسکن مهر میگن ساخت شون خوب نیست واقعا این جوره ؟

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
مبارکه خونه تون مسکن مهر کجاست خونه مسکن مهر میگن ساخت شون خوب نیست واقعا این جوره ؟

توش زندگی نمیکنیم 

خودمون داخل شهر خونه داریم

اینو واسه خودم خریدم که از سال دیگه میخوام نی نی بیارم نمیتونم برم سرکار ی اجاره ای دستمو بگیره

راستش خونمو ندیدم واسه خواهرم بود اونم میخواست داخل شهر خونه بخره اینو بفروشه؛ منم ندیده قولنامش کردم 😁

مامانم گفت خوبه منم قبول کردم چون اون دیده بود 😁

سلام دوست عزیزم اون تاپیکو چند سال پیش خوندم  عالی بود تو سیو ها هم دارمش  پیج های محیط ...

متوجه شدم عزیزم

بابت سوال آخرت

بنظرم هیچ درست و غلطی وجود نداره

دیدگاهمون به زندگیه که درست و غلط رو تعریف میکنه

مهم اینه که چطوری حالمون خوب میشه؟

مثلا اگر خرج میکنیم بعدش عذاب وجدان نگیریم یا بالعکس اگر قناعت و صرفه جویی میکنیم بعدش نگیم کاش یه کم شل تر میگرفتم

ولی خب کلا گوشه چشمی به آینده داشته باشیم از نظر ماهایی که تو این تاپیک هستیم کار عقلانی هست ولی میبینیم که خیلیا میگن تو لحظه زندگی کن و این کار از نظر این افراد درسته و از نظر ما درست نیست (نه که لحظه رو فراموش کنیما)

بنظر من بله خوبه که خونه خریدی

طلا هم که برای ما خانوما بهترین پس اندازه  

یکار دیگم کردم بچه ها

کرایه د ی ج ی۵۰ تومنه

اگر خودت بری انبار تحویلی بگیری ۲۰ تومن 

منم زدم تحویل در انبار گفتم شوهرم سرراه محل کارش میره میگیره 😌 پول کمیه اما واسه من که دارم شروع میکنم خوبه 

میخوام عادت کنم

مثلا چون همیشه میرم نون کنجدی بدون صف میخریدم دونه ای ۱۵ 

دیروز رفتم نونوایی خلوتم بودا ی نفر جلوم بود طبق عادت سه تا نون برداشتم شد ۴۵ 

در حالی که ی دقیقه میموندم نفری جلویی میرفت سه تا نون میشد ۷.۵۰۰

2810