سلام برهمه شمادوستان گلم....
خب اومدم تابه اینجای ماه گزارش بدم وبرم...
اقساط ماهیانه حدود۱۲ملیون که همه رو واریزکردیم...
وبگم براتون از دستاوردهای.. 🥰🥰
قرعه خونگی شرکت کردم تو ۳جا.....که مجموع قسطهاش سیزده ملیونو ۵۰۰هزارمیشه...حدود تاریخ اتمام همشون یکیه...برای همین مشتاقشون بودم...مجموعا۲۳۵ملیون میشه که انشاله به امیدخدا میخوام دراومدن این ماشینی که دارمم بفروشم وطلاها وهمه رو جمع کنم به امیدخدا ماشینوعوض کنیم...
بعد جونم بگه براتون...
اوایل ماه بود که مستاجرمون گفت میخوادبلندبشه که باید۲۰ملیون پول پیششو جورمیکردیم که من همه مخفی هاوآشکارا رو جمع کردم وپول جور شد....خداروشکررررر که پس انداز بودیالاخره کارمون روراه انداخت.... چه مخفی چه آشکار به کارمون اومد اینکه میگم مخفی منظورم اینه که همسرم میدونست من پس انداز دارم ولی مبلغشونمیپرسه .همشم بنده خدا میگفت اینهمه پولوازکجا آوردی ناقلا😁
بعددیگه الانم ۳تومن پس انداز شخصی دادم.....قرعه ها رو بایدواریزکنم که۸ملیونش جوره تابقیشوجمع کنم....برای چکمون هم ۵۵۰۰جمع کردم ...
خرج روزانه روهم حدود۸۰درصدموفق شدم باروزی ۱۰۰بستم اکثرا باچیزهایی که توخونه دارم درست میکنم...
الان تامیتونم بایدپس انداز کنم که توفصل سرما کار کم شد کم نیاریم بخ امیدخدا...
بعد ۷۰کیلوبرنج خریدیم که تا آخر پاییز برامون کافیه ...یه چک هم بابت اون دادیم که براش باکس درست کردم تیکه تیکه جمع کنم بهمون فشارنیاد...
راستی بالاخره پارچهای مانتوهای روهم خریدم دادم خیاط بدوزه...
بعدسفارش دادم برام یه ترازواشپزخونه و۵دست کاسهای ارکوپالمو بیارن بااقساط۳ماهه...
بعداینکه فعلاطلا چیزنخریدم ...
برای تولدم خودم واسه خودم یه شلوارخونگی کادوخریدم همسرم کفش لازم دارم قراره بریم بیرون بخریم...
وااااای چقدر حرف داشتم از کی بود پست نزاشته بودم...
اگرچیزی دوباره به ذهنم رسید میام براتون میگم....