2777
2789
این سفرو برای ورزشش می خواد بره.عمرا اگه مارو ببره.ولی سفر اصلا ضروری نیست و می تونه نره.

⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️

لطفااا یا دورهمی ادامه بده قشنگم 

یا تاپیک جدا بزن 🙏🏻🙏🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من پولامو دارم پس انداز میکنم برای اینکه سفر برم  ولی باتاپیک که اشنا شدم وسوسه شد ...

سلام اگر سفر به روحیه تون کمک میکنه من بودم قطعا سفر رو انتخاب میکردم ، الان هم خودم با اینکه به دلیل اقساط زیاد نمیتونم فعلا تا ۲ سال زیاد طلا بخرم ولی اولین پولی که الان دستم اومده رو گذاشتم برای سفر که ان شا الله اوایل تیر ماه میخوام بریم چون واقعا از لحاظ روحی بهش احتیاج دارم .

سلام دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید😘😘 ع خانما مدتی هست دنبال خونه میگردیم ،،الان قسمت شده و ...

رویا جون میشه منو در مورد این پست راهنمایی کنید عزیزم 

تنها گوشه ای از نگاه خدا برای خوشبختی کافیست💜🧡
سلام دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید😘😘 ع خانما مدتی هست دنبال خونه میگردیم ،،الان قسمت شده و ...

تنها کمکی که میتونم بکنم اینه

خونه بدون سند تحت هیچ شرایطی نخر

تمام

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست

سلام عزیزم ؛ شوهرم کارشناس حقوقیه و ازش پرسیدم ؛ همچین معامله ای مطمین نیست ، حتی خونه های سند دار هزار جور معارض پیدا میکنن....

البته ممکنه بدون مشکل هم باشه ولی اثبات قطعیش ممکن نیست ....

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
سلام اگر سفر به روحیه تون کمک میکنه من بودم قطعا سفر رو انتخاب میکردم ، الان هم خودم با اینکه به دلی ...

اها ممنون، تاپیک زده بودم یکی باتعجب گفت پس انداز برا سفر یکم شک کردم شاید من دارم اشتباه میکنم

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰
دوستان من برای قرعه خونگی کسی رو پیدا نکردم میخوام الکی به شوهرم بگم قرعه خونگی شرکت کردم ماهی ۲ توم ...

میتونین بگین مادر یا خواهرتون صاحبش هستن و شماره کارت اونها رو بدین

خدایا پشت و پناهم باش💕❤

سلام بچه ها منم گزارش دیروزمو بدم 

دیروز با دوستم که همسرامون شریکن رفتیم بیرون گفتش که بریم یه چیزی بخوریم گفتم دلم کافی شاپ‌ بستنی نمیخواد چون تو خونخ آب طالبی و بستنی اینجورچیزا درست میکنم 

گفتم بریم فست فود یه همبرگر و نوشابه سفارش،دادیم بدون نوشابه میشد ۸۲ تومن 

بعد اون کارت همسرشو درآورد گفت که برای دخله از همین قراره استفاده کنیم 

منم ۸۲ تومن و دادم میلی گلد طلا خریدم 😁😁😍😍

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
من خودم یه ماهی میشه که دارم باش کار میکنم. ولی بقیه دوستان گفتن بله مطمئنه حالا شما هم درموردش تو ...

ممنون عزیزم لطف کردی . الان که فکرمیکنم من زیاد اهل خرید انلاین ومجازی نیستم ماه بعد یکم پول دستم میاد روهمین میذارم طلای بدون اجرت میخرم 

سلام عزیزم ؛ شوهرم کارشناس حقوقیه و ازش پرسیدم ؛ همچین معامله ای مطمین نیست ، حتی خونه های سند دار ه ...

میشه یه سوال از شوهرتون بپرسین برای من ؟

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 
2810