2777
2789
میشه درباره صندوق بورسی تون یه توضیحی زدین چجوریع؟

باید کد بورسی داشته باشی و یه کارگزاری ، بعد همونجا نمادهای صندوق بورسی که یکیش افران هست میتونی خرید و فروش کنی ، سودش روزشمار و بدون ریسک هست

من این چیزا رو از همینجا یاد گرفتم ،اینجا میخوندم راجع بهش ، تو اینترنت هم سرچ کردم که بیشتر یاد بگیرم 

وگرنه نمیدونستم بورس با چه ب هست😁

before i die i want to be happy and make others happy

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه خوب منم باید همچین کاری بکنم میتونم تو قدرت خریدم ۱۰۰ بزارم؟ 

هر مبلغی که بخوای میتونی واریز کنی

مفید کارت هم بگیر که هر وقت خواستی سریع به پولت دسترسی داشته باشی

من اگه اول سال همه ی پولم رو طلا میخریدم باید تو قیمتای بالا ۳۸۰۰ میخریدم 

ولی صبررکردم، پولم رو گذاشتم تو این جور جاها سود روز شمار میاد و یا حساب هایی که امتیاز وام جمع شه

الان ها که طلا پاییتتر اومد هم پولم بیشتر شد هم میتونم طلای بیشتری بخرم که دارم خورد خورد خرید می کنم 

از اول سال تا الان بخ لطف خدا ۴۳ گرم خریدم🌸

before i die i want to be happy and make others happy
هر مبلغی که بخوای میتونی واریز کنی مفید کارت هم بگیر که هر وقت خواستی سریع به پولت دسترسی داشته باش ...

انشالله ببشترشم بکنی ممنون عزیزم ،فقط عزیزم این سود روز شمار قدرت خرید مطمینه یعنی زیان بورس بهش نخوره ؟

پ م سلام عزیزم ممنون از اطلاعات خوبتون،منتها از کارمندها همون اول مالیات از حقوق کسر میشه که ام ...

بله عزیزم شوهر من صد تومن وام پارسال گرفت و از کارت اعتباری بود و باید با دستگاه پوز کشیده میشد و همین کارت کشیدن چند ملیون حالا دقیقش یادم نیست مالیات گرفتن از ما یعنی هم مالیات دادیم هم سود بانکی هم قسط هر ماه هم کارمزد 

دخترا من هیچ وقت عاشق طلا نبودم نمیدونم این ذهنیت  غلط از کجا نشات میگرفت از وقتی با این تاپیک اشنا شدم دربه در دنبال وام هستم طلا بخرم شوهرمم دیوونه کردم هی میگم برو ببین وام نمیدن   

یه جوری به طلاهای طلا فروشی نگاه میکنم دلم قنج میره 

دخترا من هیچ وقت عاشق طلا نبودم نمیدونم این ذهنیت  غلط از کجا نشات میگرفت از وقتی با این تاپیک ...

جالبه منم به طلا علاقه مند نیستم اصلا هم نمی اندازم اما الان دل تو دلم نیست سر ماه بشه پولی دستم بیاد برم طلافروشی.... ذوق دارم برای رفتن به طلافروشی🤩🤩🤗🤗

من جای شما باشم بفکر ارتقا شغلمون هستم و پول رو نمیدم زمین بخرم بندازم یه گوشه الان وضعیت جوری هست ...

دقیقا همسرم همینو میگه ....

ولی ماالان چندساله که هرچی داریم و نداریم میزاریم برای مغازه یه بارورشکست شد ۸ سال پیش باز دوباره اززیر صفر شروع کردیم.هرچی طلا برای عروسی مون بود فروخت تا بدهی هارو بده .من میگم شاید تا سال دیگه به اندازه ای که میخواد سود کنه از مغازه بره رو ملک واز درآمد مغازه جنس بخره و مغازه رو ارتقاع بده شایدم من اشتباه میکنم ...بديش اینه ماهرچی درآمدمون باشه بازم شوهرم خرجشون میکنه .با خرید طلا و اینام فعلا مخالفه .چه جوری راضیش کنم طلا بخریم تا زیاد بشه یه ملک بتونیم بخریم.

دوست عزیزم اگه همسرتون اینقدر از ارایشگاه رفتنتون خوشحال میشه  و دوست داره به خودتون برسید حتم ...

آره خوشحال میشه من سعی میکنم برسم به خودم.الان روزهای آخر بارداریمه حوصله آرایشگاه رو ندارم راستش

عزیزم بنظر من که کافیه،من که با یه تومن میبندم

یه تومن یعنی همه چی؟گوشت مرغ برنج ؟یا خرید کلی میکنید, هفته ای یه تومنم خرج روزانه؟

من یقین دارم مرد کوچک من روزی بزرگ مردی میشود که برای دیدن چهره ماه مردانه اش باید سر ، بالا کنم ، برای پسرم...😍 دخترکم دوست داشتنت قشنگ ترین کار تکراری دنیاست...😍
2810