2777
2789
دوستانی که میخوان ببینن در حال حاضر چه اطلاعاتی از اونا در اداره دارایی ثبت شده به این ادرس مراجعه ک ...

و این ادرس

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.

ما خودمون ملک موروثی داریم حدودا  بیست ساله نفروختیم

همسرم میگفت از سال بعد احتمالا مشمول مالیات بشه، و باید بفکرش باشیم چون مدت زمان زیادی گذشته و اقدام نکردیم به فروشش

شماها هم کم کم بفکر باشین از ترس اینکه صبح مالیات میاد سراغتون نرین تصمیمات اآنی بگیرین

من از این جهت عرض کردم دوستان که کسی تصمیم هیجانی نگیره. کم کم بفکرش باشین عزیزان 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ممنون از اطلاعات خوبت  راه فرار مالیاتی وجود داره ؟برای تراکنشها؟

وظیفه ست دوست عزیز

در حال حاضر تنها راهی که به ذهن من میرسه تقسیم کل تراکنشهای ماهانه خانواده بین اعضای خانواده ست

🌹سلام عزیزم من شوهرم کارت حقوق کارت حقوق و داده بهم که ازتیر ماه باکس بندی کنم میشه شما کمکم کنید د ...

عزیز دلم ❤️ تا اتمام اقساط اینطور برات برنامه ریختم 

۴تومن ورودی اواسط ماه میشه پس انداز تون 

تبدیل به طلای بدون اجرت یا سکه ی یه گرمی پارسیان از جای معتبر ✅

۲۵۰۰بن کارت رو تعلق بده به قسمت پروتین سعی کن با این مبلغ ببندی ✅

یارانه رو بذار واسه خرید عمده ...سه ماهه ..شش ماهه ...سالانه ✅

و اما از ۲۶توون حقوق که ۱۳۵۰۰اقساط دارین 

میمونه ۱۲۵۰۰

۲۵۰۰پول تو جیبی همسرتون ✅.

پوشاک ۱۵۰۰/۰۰۰✅

پول تو جیبی خودت ۱/۰۰۰/۰۰۰✅

فعلا شاید از نظرت کم باشه ولی با پوشاک همون ۲۵۰۰/۰۰۰که برای همسرتون هم بودجه بندی کردیم هستش  

که انشالله بعد اتمام اقساط خواستی یه مقدار زیاد تر بر میداری ولی خوبه دیگه کم هم نیست عزیزم ✅

بچه ها نمی‌دونم چند سالشون ولی ۵۰۰گذاشتم ✅فعل حال 

که اگه دیدی کم اونم یه کوچلو تغییر بده ....البته اگه کوچیک هستند بچه هاتون همون مبلغ خوبه برای تشویق و مسیولیت دادن بهشون ...مثلا دویست تومن رو بده بگو مدیریت کن مادر جان ....سر ماه ببینم چقدرشو پس انداز کردی 👌

۵/۰۰۰/۰۰۰خرج خونه ✅

۱/۰۰۰/۰۰۰سفر و تفریح ✅

۱/۰۰۰/۰۰۰هم پیش بینی نشده ها ( پوشاک و قبوض ویترین و ...)

یه چند ماهی مدیریت کنی بیوفتی جلو همه چی با نظم پیش خواهد رفت عزیزم 

فقط باید صبور باشی و جا نزنی ...از بودجه ای که گذاشتیم پی روی کنی 

ممنون فدات عالیه الان اینکار رو کردم فقط نمیدونم پس اندازم رو از روی کارت بانک مهر بریزم روی بلو یا ...

بانک مهر عزیزم امتیاز دهیش خیلی پایین ...ویپاد خیلی بهتر وام میده ...درسته ۲۳درصد ولی روندش راحت 

باز ببین صلاحت به چی گلم ❤️

وظیفه ست دوست عزیز در حال حاضر تنها راهی که به ذهن من میرسه تقسیم کل تراکنشهای ماهانه خانواده بین ا ...

اینک فکر خوبیه 

ولی مثلا خودم  هفته گذشته سفر بودم و حدود ۲۵تا تراکنش داشتم و تا آخر ماه قطعا بازم خواهم داشت تا آخر سال بیشترم خواهد شد 

واقعا کار غیر عقلانی هست 

معصومه جان حالا که آنلاینی به ماهم یه مشورت بده عزیزم  من امروزم کلا تو این تاپیک گذشت  ...

اینکه عزیزم بخواد وانت برای کارش بگیره هیچ ایرانی نداره

بالاخره سرمایه می‌ذاره تو کارش و خیر و بحرش رو خواهین دید 

ولی من به جای شما باشم ...۲۵۰تومن میذارم بانک سپه ...پونصد وام میگیرم و دوباره خودمو به چالش میکشم و زمین فروخته شده رو با یکم تفاوت قیمت زود  میگیرم ....هر چند کوچیکتر از اون زمین باشه 

ولی خب زمین ...ملک ...ارزشش رو خواهد داشت 

با ۲۵۰هم وانت بگیره فعلا پرایدتون بمونه بعدا عوض میکنین 

با وانت کار میکنین و دوباره جمع میکنین ارتقا میدین ماشینتون رو ...و به راحتی از پس اقساط بانک بر میایین

خانوما من ۱۰۰ تومن پول دستمه که چون  نقد لازممونه نخواستم تبدیل کنم ی ماه و خورده ای  تقریبا گذاشتم ویپاد وام ۵۰ تومنی ر و باهاش فعال کردم الان میگم همینجوری بمونه حیفه بزارم بانک حداقل واسه ی ماهم شده سودشو بگیرم دوستان صندوق ثابت افران رو پیشنهاد دادن نظر شما چیه کسی این صندوق پول گذاشته ؟ یا بزارم بانک کدوم بانک؟؟ لطفا راهنمایبم کنین که حداقل اگه ی ماهم بمونه دستم ی فایده ای داشته باشه

دوستان این سایت هم نگاه کنید

تعداد ماشین خانه شرکتی اگر دارین سهام

سکه ثبت نامی اگر خریدین و ....داخلش ثبت شده

چون نمیشه ادرس لینک گذاشت من عکسشو براتون میذارم

خیلی جالبه

من خودم چندبار خونه یا ماشین عوض کردم هر بار اینجا رو چک کردم سریع به روز رسانی شده و اخرین دارایی ها ثبت شده توی سینی تقدیم حضورتون میشه

کاش برا همه چی انقدر دقیق و منظم بودن

دوستان این سایت هم نگاه کنید

تعداد ماشین خانه شرکتی اگر دارین سهام

سکه ثبت نامی اگر خریدین و ....داخلش ثبت شده

چون نمیشه ادرس لینک گذاشت من عکسشو براتون میذارم

خیلی جالبه

من خودم چندبار خونه یا ماشین عوض کردم هر بار اینجا رو چک کردم سریع به روز رسانی شده و اخرین دارایی ها ثبت شده توی سینی تقدیم حضورتون میشه

کاش برا همه چی انقدر دقیق و منظم بودن

دوستان این سایت هم نگاه کنید تعداد ماشین خانه شرکتی اگر دارین سهام سکه ثبت نامی اگر خریدین و ....د ...

وقتی بازش کنید این صفحات براتون میاد

اینکه عزیزم بخواد وانت برای کارش بگیره هیچ ایرانی نداره بالاخره سرمایه می‌ذاره تو کارش و خیر و ب ...

سلام معصومه جون ما ۷ تومن‌حقوق داریم(بعد قسطا)

۹۰۰ یارانه

۱۲۰۰بن خرید اتکا.

۵۰۰ تقریبا اضافه کاری.

(۳۵۰۰ اجاره خونه که ۳ تومنش‌واسه منه وقبلا برام‌عااالی باکس بندیش کردید میمونه ۵۰۰.)پس اجاره شد ۵۰۰

لطفا با‌کس بندی میکنید برام

😍😍من‌سنم‌ کمه‌و شماها برام‌شدید مثه مادر و الگو ممنونتونم😍❤️

ب امید رسیدن ب هدفم.  
2810