2777
2789

سلام دوستان

ببخشید من یه سوال دارم 

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید 🙏

میخواستم ببینم خانمهایی که   بیمه ی زنان  خانه دار هستن،

بیمه رو خودتون پرداخت میکنید یا به کارگزاری بیمه مراجعه می‌کنید 

کارگزاری بیمه ی تامین اجتماعیِ، خیلی خیلی شلوغ هست و هر بار باید ساعتها منتظر موند تا نوبتمون برسه 

از مسول کارگزاری پرسیدم گفتن نمیشه خودتون پرداخت کنید ممکنه مبلغ بیمه به حساب اصلی بیمه وارد نشه و شما هم متوجه نشید و بیمه ی شما از بین بره 

میخواستم ببینم واقعا همچین چیزی هست ؟

اگر نیست خودتون به چه شکل و از چه طریقی پرداخت میکنید ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما من بین دو راهی موندم میشه راهنماییم کنید قرار بود جابه جا شم که صاحب خونه م پشیمون شده میگه بمونید سرجاتون الان اگه جابه جا نشم پنج تومن پولم از دست میره اگه جابه جاشم باید بیست تومن رو پول پیش اضافه کنم 

خانما من بین دو راهی موندم میشه راهنماییم کنید قرار بود جابه جا شم که صاحب خونه م پشیمون شده میگه بم ...

جابه جا نشو 

به پول بنگاه و اسباب کشی و خستگی فکر کن تازه شاید همسایه های جدید هم خوب نباشن

جابه جا نشو  به پول بنگاه و اسباب کشی و خستگی فکر کن تازه شاید همسایه های جدید هم خوب نباشن

نظر خودمم همینه ولی شوهرم میگه پنج تومن میپره باید جابه جاشیم اگه اینجا بمونه پونزده تومن میمونه میتونم طلا بگیرم اگه جا بهجا شم باید همینم بزارم پول پیش خونه 

سلام دوستان ببخشید من یه سوال دارم  ممنون میشم راهنمایی بفرمایید 🙏 میخواستم ببینم خانمهایی ...

من از طریق اپلیکیشن تامین من پرداخت میکنم 

و از طریق سوابق بیمه چک میکنم تعداد روزها رو ک درست باشه 

حالا برا اینکه پست غیر مرتبط نباشه 

من امروز ۵۰ گرم طلا گذاشتم بانک کارگشایی طلاهای پس انداز و قابل استفاده نبودن و دوس داشتم جاش امن باشه ک وسوسه نشم هی ببرم تعویض  

دیگه طرح قرضالحسنه بود ک ده تومن وام دادن بهم البته ۱۰۰ تومن حدودا کمتره چون کارمزد وام رو کم کردن 

حالا نمیدونم 

رب سکه بخرم ! اگر سکه فروش قبول کنه پارسیان ببرم این پولم ببرم بدمش رب سکه 

یا خونه رو تعمیر کنم 

رنگ دیوار و درب کمد دیواری 

وسایل موردنیاز خونه ک پرده جدید و .... ایناهس بخرم! 

البته من مهمون نمیاد خونم و همسرمم زیاد دوس نداره درگیر تعمیرات بشیم😢بخاطر همین  میگم همون سکه بهتره 

ک طلای مصرفی رو هم جدید میندازم بقیه فک میکنن چ خبره 🥲 

نظر شما چیه بچه ها🤩 

خب سرسال حدود ۱۲ تومن باید پرداخت کنم ک برنامم اینه ک از ماه بعد ی سکه ی تومنی بخرم انشالله. 

و وام ویپادمم ۳۰ تومنی بود ک دادم طلا اونم سه ماه دیگه قسطش تموم میشه و وام ۵۰ تومنی ۱۲ ماهه امادس اما همسر بسیار خسته شده و تاکید کرده دیگه منتفیه😣🥲 ونگیر 

باز تا سه ماه دیگه ببینیم چی میشه

سلام دوستان  این چند روز وامم واریز میشه و میخوام ربع سکه بخرم  اگر کسی اطلاعاتی داره مم ...

عزیزم سکه امامی سکه کامله ربطی به ربع سکه نداره

ربع سکه بانکی و غیربانکی داره

دقت کن رو وکیوم نوشته باشه با ضمانت بانکی

تاریخشم ۱۳۸۶ باشه روی خود سکه نوشته

وکیومشم ادرس و شماره تماس داشته باشه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام دوستان ببخشید من یه سوال دارم  ممنون میشم راهنمایی بفرمایید 🙏 میخواستم ببینم خانمهایی ...

سلام گلم منم اول حضوري ميرفتم واقعا وقتم گرفته ميشد و ساعتها منتظر ميموندم اما الان چندسال رمز دادن با كدمليم وارد ميشم و پرداخت ميكنم راحت شدم....اينم سايتش

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
نظر خودمم همینه ولی شوهرم میگه پنج تومن میپره باید جابه جاشیم اگه اینجا بمونه پونزده تومن میمونه میت ...

وا شوهرت به فکر ۵ تومن هست؟؟ الان پنج میلیون خرج کارگر و خستگی و ماشین گرفتن و نصب وسایل تو خونه جدید میشه

به هیچ‌وجه بلند نشو

فکر همسرت عجیبه حساب چیو میکنه ؟؟؟؟🤔🤔

سلام. اپلیکیشن تامین من رو دانلود کنید از اونجا راحت پرداخت کنید. 

قبلش باید توی سایت تامین اجتماعی ثبت نام کنید 

2810