2777
2789
سلام خانم من تقریبا یک ماهه این تاپیک رو دنبال میکنم  یه راهنمایی ازتون میخواستم  تلویز ...

نمیشه تعمیرش کنید عزیزم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیز منم میزنم یه ربات هست مثل نات کوین که بعدا قیمت میخوره و میشه فروخت( نمیشه احتمال 100 درصد ...

یک دنیا ممنون که جواب دادین

ینی هک واینا نداره بعد؟

خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمت هات❤️💙🙏.                   این کاربری ششم منه☺️
خب من یکم از زنموم بگم ک خیلی با سیاسته  چند روره مامانبزرگم خونمونه  بعد چون ما ماهواره ...

هر کاری میکنم نمیدونم چرا لایک نمیشه 

چقدر این پیام هات دوست دارم عزیزم همیشه میخونم 

هر کدومشون با سبک زندگی من سازگار عملی میکنم و راستش نمیدونم بخاطر مشغله زیاد یا چی… تا حالا خیلی ریز نشدم رو رفتار بقیه،زاویه دید شما به نوع رفتار و مسائل اطرافیانتون برام جالبه و مفید ممنون ازت 🌹😍

یه جریان دیگه هم از خودم بگم چند روز پیش یکی از بستگان باهام تماس گرفتند و قرار شد شام تشریف بیارند منزل ما من هم بیرون بودم و فرصت زیادی نداشتم…

این بگم که من قیمت یک کیلو خیار نمیدونم چقدر چون خیلییی بندرت خرید خونه میکنم …

برای اولین بار تو ذهنم داشتم حساب کتاب میکردم حدودی  و فکر میکردم این خانواده دفعه قبل چطوری از ما پذیرایی کردند …(وای واقعا ار خودم خجالت میکشم 🥲)

هی همسرم گفت این بخرم اون بخرم گفتم نه همینایی که میگم فقط😖 خلاصه به یه جر و بحثی کشیده شد و همسرم اون لحظه حرف قشنگی بمن زدند گفتن خواهشا میکنم برای مهمان دو دو تا چار تا نکن میدونی صدبرابر برکتش میاد این حرف یه تلنگر بزرگی بود برام … دقیقا دیدگاه خودم انگار یه نفر بهم یادآوری کرد…(من به حرف همسرم خیلی وقت بود رسیده بودم ولی فکر میکردم راه و روش قبلم شاید درست نبوده باشه)

دوباره تو فکر رفتم دیدم اولا من نوع پذیرایی آدم ها اصلا نباید باهم قیاس کنم ! امکان داره شرایط مالی طرفین متفاوت باشه و اینکه واقعا شرایط طرف باید ببینی اون موقع متوجه میشی بحث خساست یا واقعا در حد خودشون خیلی هم عالی هستند …

تو زندگی ما اسراف و زیاده روی نیست واقعا …

همه این ها گفتم به اینجا برسم سبک و لایف استایل آدم ها باهم متفاوت این تاپیک هم یه بخشی از جامعه ماست … ولی قرار نیست همه صحبت ها ،راهکارها…در مورد زندگی هرکسی درست باشه و بدردش بخوره …

اگر یه جایی دیدید تناقضی با زندگی شما داره به این معنی نیست که حتما شما دارید اشتباه میرید مسیر …🌹🌹

هر کاری میکنم نمیدونم چرا لایک نمیشه  چقدر این پیام هات دوست دارم عزیزم همیشه میخونم  هر ...

عزیزم منم ب این موضوع اعتقاد دارم

نمونه ش این ماه ۳.۴ روزی مهمان داشتم درسته ک ولخرجی نمیکردم ولی خیلیم تو گیر دودوتا چهارتا کردن نبودم اخر هفته ک حساب کتاب کردم خیلی تعجب کردم خرجمون خیلی بهتر از هفته های قبل پیش رفته بود واقعاااا درسته ک مهمان روزیشو با خودش میاره♥️🤌

سلام من تازه اومدم تو تاپیکتون.تا چند صفحه ی اولو خوندم همش سلام و احوالپرسیه.خخخخخخ...کاش بحث های حاشیه ای کمتر شه و به اصل مطلب بپردازید

میشه برا حل مشکل پسر کوچولوم یه صلوات بفرستی...

چند روز پیش یه طلافروشی که خیلی معروفه و طلای مستعمل زیاد داره با آبجیم رفتیم.آبجیم یه جفت گوشواره حلقه ای مستعمل که مثلا با ۶ درصد میفروختن خرید.اما با چیزایی که من از اینجا یاد گرفتم و حساب کردم دیدم خیلی بیشتر حساب کرده.طلا گرمی ۳۳۸۰۰۰۰ وزن ۱/۶۰۰

۶۱۰۰۰۰۰حساب کرد

هر کاری میکنم نمیدونم چرا لایک نمیشه  چقدر این پیام هات دوست دارم عزیزم همیشه میخونم  هر ...

عزیزم من چند سالی که این جا هستم من پستی ندیدم که درباره مهمان دودوتا چهار تا بشه .

مگه اینکه زیر قرض و بدهی داری له میشی نمیدونی چطوری یک مهمونی برگزار کنی که ابرومندانه باشه دوستان مجازی عزیز راهکار میدن یا شخص خودش میشینه قشنگ میاره روی کاغذ که چی بخره یا درست کنه که آبرومندانه باشه از اون طرف هم بتونه قرض و بدهیش بده و تا آخر ماه گشنه نمونه .

یک مورد دیگم داریم خانم هایی که در ماه بیشتر از بیست بار مهمون دارند خب اونها هم حساب و کتاب میکنن که هم آبرومند باشه هم بتونن هدف های خودشون پیش ببرند . موارد شما شامل این قضیه نمیشه عزیزم .

2810