2777
2789
خانم ها لطفا نظر بدید من آن طلا ها رو برای سرمایه‌گذاری خریدم ولی الان دوست دارم طلایی میخریدم که اس ...

اگ میتونی دوباره طلا بخری 

خب اینا رو بزار باشه دوباره برو زینتی بخر

اگ نه

اره عوض کن هفت درصد هم خوبه هم استفاده می‌کنی هم سرمایه محسوب میشه 

گلم دوتا پارسیان رو یکی بزرگتر بخر که فقط یک هزینه وکیوم بدی

اینم تو ذهنمه اما میگم بخوام برا دخترم رو نگه دارم براخودمو بفروشم چیکارکنم احتمالا همون یکی بخرم چون اینجا هزینه وکیوم ۱۰۰ چه ۵۰ سوتی چه ۱گرمی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما، لطفا اگه در مورد خریدن گوسفند زنده و کشتن و تقسیم گوشتش اطلاعی، نکته ای دارین بگین، ن ...

سلام گلم ما براي خريد خونه و ماشين و پسرم گوسفند خريديم هر موقع ميخوايم بخريم... با مادرهمسرجانم ميريم ماشاالله خيلي زرنگه و تجربه داره... اول گوسفند بايد نر باشه چرا ماده نباشه چون ممكنه تو دلش ني ني داشته باشه خيلي گناه داره... بعد همونجا سر ميبره پوستشو ميكنه با ساتور قشنگ استخوناشو ميشكونه ريز ميكنه ما هم دوتا لگن بزرگ با سفره يكبار مصرف ميندازيم صندوق عقب كه بو نگيره بوش زياده...بعدمياريم خونه اعضاي داخليشو براي خودمون كباب ميزنيم بقيه رو هم قشنگ بسته بندي ميكنيم استخون با گوشت و خود گوشت و دنبه رو ميزاريم حتما يه وعده كامل بشه بيرون ميديم... البته جگرشو بعضي جاهاي مقويشو به كسايي ميديم كه بچه كوچيك دارن و يا پير هستن مقريه براشون...و كله پاچشم يا ميدم يكي درست كنه يا كلا اونم به نيازمند ميدم كه بتونه پاك كنه جون خيلي كار داره تميز كردنش... حتما كه داري سر ميبري سه دعا هست تو نت بزن اونو بخون و نيت كن براي رضاي خدا و سلامتي آقا امام زمان ميدم ....موفق باشيد💝

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
ای جانم عزیزم 😍 لطف داری فدات شم 😘 نه ما نبودیم 😉فعلا که همسر جان کارشون باز شده و وقت سر خارون ...

معصومه جان میشه برای منم باکس بندی کنی لطفا😍

من یه خانم ۲۶ ساله ام که شماها واسم شدید مثه الگو زندگی چون متاسفانه بزرگتر زیرکی ندارم☹️

ما ۷ ملیون از حقوقمون بعد پرداخت قسطا میمونا.

۹۰۰ تومن یارانه داریم.

۳.۵ هم اجاره خونه میگیریم‌.

که‌همسرم‌۳ تومنش رو ماهانه به من‌میده واسه مخارج‌خودم‌لباس و رفتن‌پیش دکتر بارداریم و.....

ممنون میشم هم‌واسه زندگیمون هم‌پول خودم یه باکس بندی یادم بدی😍😍😍ما سه نفریم و یه تو راهی داریم😍😘

ب امید رسیدن ب هدفم.  
مثلا گفتی گفتی ۱۵ تومن درآمد  اینقدر کرایه  اگه قسط،و وام چیزی دیگه هم داری بگید

نه عزیزم قسط و وام نداریم فقط کرایه خونه ولی تا حالا یه قرونم پس انداز نکردم نمدونم چجوری پس انداز کنم اصلا چیزی نمیمونه

اینم برای چالش خرداد وتیر

عزیزم خیلی مبارک باشه به نظرم نگهشون دار سری بعد باب دلتو بخر حیفه به هر حال تعویض هم یه کوچولو ضرر داره. میشه لطفا بگی عکستو کجا آپلود کردی و کدوم گزینه رو برای نمایش عکس توی پیامت کپی کردی؟

عزیزم بانک کارگشایی چطوریه اسم بانکش کارگشایی هست اخه تا حالا اسمشو نشنیدم یا ی طرحه قبلا شنیدم صندو ...

خیر عزیزم همون بانک ملی هست تحت عنوان کارگشایی که یجورایی صندوق امانات طلا هم محسوب میشه هم صندوق اجاره میدن سالیانه تا چیزهای گرانبات رو نگه داری کنی که در ازای اجاره این صندوق ها پول دریافت میکنن ولی یه قسمتش هم هست که طلا رو به عنوان ودیه میزاری و بهت وام تعلق میگیره هر شهر هم بزنی بانک کارگشایی ملی 

برای همون شهر رو میاره

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
وقتی شستم بذارم تو قابلمه ..سه تیکه اش رو برداشتم گفتم اینم میشه یه وعده امون ...چرا اصراف کنم ؟تو ...

من که به خانواده شوهرم احترام گذاشتم ولی سر یه قضیه ای خوب خودشون و نشون دادن
دیگه فقط در حد سلام باهاشون حرف میزنم همسرم هم میدونه که تقصیر اونا بوده ولی میگه چیکار کنم مادرمه خانواده م
منم میگم مادر توعه مادر من نیس حیف اسم مامان که صداش میکردم
شما واقعا همه اینکار ها رو از ته قلبت انجام میدی یا فقط میخوای براشون عزیز باشی ؟؟؟

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
عزیزم خیلی مبارک باشه به نظرم نگهشون دار سری بعد باب دلتو بخر حیفه به هر حال تعویض هم یه کوچولو ضرر ...

عزیزم جایی که میخای پیامتو تایپ کنی گزینه وسط پیش آدمک رو میزنی بعد عکس رو ارسال میکنی

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 

سلام معصومه جون 

میشه منم راهنمایی کنید اول از همه ک من نامزدم همسرم خیلی ولخرجه اصلن به فکر آینده خودمون نیست به حرف کسی هم گوش نمیده فقط حرف های خودش رو میفهمه منکه بهش میگم پس انداز کن یکم موقع عروسی گرفتن به درد مون میخوره میگه نه خدا تا اون موقع کریمه اصلا حرفای من واسش مهم نیست  فقط به حرفا دوستاش گوش میده ومیخاد وام ازدواج واسه خودش متور  بخره منم خیلی ناراحت شدم نمیدونم بایدچجوری باهاش رفتار کنم ک به فکر آیندمون باشه و یکم پس انداز کنه 

لطفا راهنمایی کنید دوستان 

سلام معصومه جون  میشه منم راهنمایی کنید اول از همه ک من نامزدم همسرم خیلی ولخرجه اصلن به فکر آ ...

وام ازدواج میخواد موتور بخره   راهش فقط اینه بره زیر قسط
قرعه بنویس وام بگیر و...

بچها یه چیزی. من اهل پس اندازم و اینا یعنی شوهرم هیچ نداشتصاحب خونه و ماشینش کردم.  شوهرمم وحش ...

با جنگ و دعوا کاری درست نمیده با زبون خوش باید صحبت کنی
هر چقد از خانواده ش بد بگی بیشتر براش عزیز میشن

دقیقا اگر قراره هزینه تقسیم بشه بعدا حرف و حدیث پیش میاد من بنظرم نهایت بین ۴نفر بشه تقسیم کرد 

نه عزیزم هرینه اش قرار نیست تقسیم بشه،همسرم خودش میخواد بخره،مخالفت کنم پولو میده به باباش و اونا خودشون میگیرن و میخورن

از همه دوستانی که در مورد خرید گوسفندو تقسیمش راهنمایی کردن و نظر دادین تشکر میکنم،نکته های خیلی خوبی رو متوجه شدم که اصلا نمیدونستم،ممنونم ازتون🌹🌹❤❤

راستی منم یکه تجربه از بورس بگم،

من تا پارسال ۵۰ میلیون تو بورس داشتم ،دل و زدم به دریا و از بورس کشیدم بیرون طلا ۲۴۷۰ بود تقریبا،دادم طلای ۵ در صد  خریدم و اتفاقا خیلی هم سود کردم ،تو بورس بود انقدر سود نمیکردم،

به نظره من خرید طلا بهتر از سهام بورس هست.

سلامت و سعادتمندو پر روزی باشین همگی❤❤❤

2810