2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم فاكتور طلاي شكسته حتما بايد مهر و امضا فروشنده داشته باشه وگرنه نامعتبر هست

@مامان_جوووون    

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
گلم من پیام شما رو که خوندم رفتم پارسیان هاش رو نگاه کردم خیییییلی گرون میده. مثلا سکه پارسیان یک ...

درست میفرمایید.

اجرتش بیش از اندازه زیاده بطوریکه گرمی ۱و۶۰۰ برای طلا بیشتر میفته.

الان فاکتور دیدم ۲۵گرم و ۸۰۰ سوته شد ۹۰میلیون و چهارصد

خیلی خیلی مبارکه 

منم‌ فقط عشق طلا سنگینم 💯 همه  زینتی هامم سنگینه 🙌

همسرم همیشه میگه قشنگ میچرخی بازارا یه پدر مادر دار میخری 🤣👍

به این نتیجه رسیدم فقط طلا بخرم واسه خودم. چون پول نقد باشه این میره خرج اونا میکنه،و با طلا هم مخال ...

گلم تاحالا فكر كردي اونا چيكار ميكنن كه شوهرت رفته سمتشون حتما مهر ه ي مار دارن .... نه گلم اونا زبون خوش دارن آرامش دارن همسرت با اونا حال ميكنه نزار برنده بازي اونا باشن ....برعكس به جاي اعصابتو خورد كني دو فردا دچار هزار جور دور از جونت مريضي بشي و اونا تو دلشون بخندن چيز ديگه اي برات نميمونه گلم ...هر چه سريعتر برو پيش مشاور ...تو اين بازي متاسفانه تو بازنده ميشي .... به خودت بيا افسار زندگيتو بدست بگير ... فقططططط با زبان خوش به قول يارو ...زبان خوش مارو از لونه بيرون ميكشه.... خط به خط صحبتهاي معصومه بانو رو بخون ببين با مادر شوهر چطوري رفتار ميكنه خودش پيش قدم ميشه در حد خودش براش وسيله ميخره حتي گوشت مرغ عيدي ميده پول تو پاكت ميزنه ميده ...چرا؟ چون همسرشون دوست دارن به خانواده ي خودش كمك كنه و اونا هم انتظار دارن اين وسط معصومه جان با سياست كامل خودش پسش قدم ميشه و نميزاره همسرش پا پيش بزاره ...چرا ؟چون اگه همسرش پا پيش بزاره تا قرون آخرشو دوست داره براي پدرو مادرش خرج كنه و اين وسط معصومه جان از اهدافش جا ميمونه ...پس خودش جلو ميوفته و هم تو چشم همسرش عزيز ميشه هم پيش خانواده همسرش عزيز ميشه هم اهدافش سرجاش هستن بهشون ميرسه و هم دعاي خير مادرشوهر و پدر شوهر و همسرش پشتشه .....هم اعصابش ارومه ...و زندگي عاديشو به بهترين شكل انجام ميده....

اميدوارم از من دلخور نشي گلم من خواهرانه اينارو نوشتم شما هم مثل خواهر براي مني با آرزوي بهترينها براي شما و همه ي عزيزان ....خوش خبر باشيد ان شاءالله...💝

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
من خیلی دلم میخواد ورزش منظم داشته باشم وقت باشگاه رفتن هم ندارم.. تو فکرم ازین پکیج های ویدیویی ورز ...

عزیزم ورزش کردن واقعا اراده میخواد .

من خودم چند سال قبل چند تا سی دی ورزش در خانه داشتم واقعا عالی بود ولی خوب اراده اش رو هم داشتم .

الان هم امیدوارم دوباره اون اراده رو پیدا کنم . 

سلام دوستان عزیزم من میخوام اولین گزارشم رو بدم،امروز دست پسر سه سالم رو گرفتم و با هم رفتیم یه طلا ...

گلم پسر منم نزديك ٤سالشه و تو اين سن اكثر بچه ها به اين صورت رفتار ميكنن حالا من چند تا كار انجام ميدم قبل بيرون رفتن....

١-اول قبل بيرون رفتن شكمشو سير ميكنم 

٢-حتما آب و يه مواد غذايي تو كيفم يا ماشين ميزارم

٣-در مورد جايي كه ميخوايم بريم قشنگ باهاش حرف ميزنم و سنگامو باهاش وا ميكنم ...به عنوان مثال باهم فروشگاه لوازم تحرير ميريم اول يه چيز كوچيك براش ميخرم ميدم دستش ديگه كاري بهم نداره من با آرامش خريدمو ميكنم 

يا هايپر ميريم يه خوردني مورد علاقشو ميخرم و انقد ازش كمك ميگيرم و باهاش حرف ميزنم كه اصلا نميزارم بهونه بگيره 

٤-اگه گف فلان چيزو بايد بخري ميگم تو ليستت بنويس حتما دفعه ي بعد بابا پول داد برات ميخرم ...يا پولتو جمع كن حتما برات ميخرم

٥-قبل از اينكه بگه اسباب بازي ميخوام خودمون همه باهم ميريم فروشگاه به انتخاب خودش و به كمك ما اسباب بازي براش ميخريم همين روز جهاني پسر براش پنكه برقي اسباب بازي خريدم خيلي حال كرد

٦-در مورد پفكو چيپس و نوشابه هم انقد از مضراتش گفتيم كه متنفر شده و ما خودمون لب نميزنيم اما نوشابه رو گاهي ميخريم سعي ميكنم با اب قاطي كنم بهش بدم البته نميزارم ببينه خيلي تيزه 🤭

موفق باشي خانمي 💝

آفرین به این همه مدیریت و تلاش 😍👌 دوست قشنگم کاش از سختی هایی که طی این مدت کشیدی هم میگفتی، ک ...

ببخشید میشه توی دورهمی یا آشپزی منو تگ کنی بگی چیز کیک چجوری درست کردی من عاشقشم بلد نیستم ما هم دو تا تیکه میخریدیم قبلاً دیگه گرون شد بیخیال شدیم اگر حوصله داشتی مرسی

خیلی خیلی مبارکه  منم‌ فقط عشق طلا سنگینم 💯 همه  زینتی هامم سنگینه 🙌 همسرم همیشه میگه ...

منم همینطور

رفته بودم دوتا سکه تمام بگیرم اینو دیدم چشمم گرفت گفتم یه وقتایی میشه استفاده ام کرد جون دستبند و انگشتر کارتیه هم دارم

قسمت شما بیشتر و بهترش

2810