2777
2789
مامان سبحان عزیزاین بانک ملت یه وام جدیدگزاشته تا300اومن براکارمندهای رسمی چطورهستش؟من همسرم کارمندر ...

عزیزم کسر از حقوق که فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه دستی باشه یا سیستمی ولی من شرایط سپرده گذاریش رو نمیدونم . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما من از قبل این تاپیک رو دنبال میکردم 

خانوما ما امسال ی ۵۰ تومن  وام گرفتیم و گزاشتیم رو پول ماشینمون رو عوض کردیم یه ماشین معمولی ایرانی  گرفتیم مدلش پایین هست ولی سالمه خوبه بد نبست  خداروشکر 

ما یه باغ هم داریم که چندین سال پیش خریدیم و تقریبا ۷ ساله عروسی کردیم 

خانوما من همسرم مرد بی احتیاطی هستش و من هم از اون بد تر اصلا مدیریت نداریم روی خرج و مخارجمون 

پارسال عید یه وام ۵۰ ملیونی گرفتیم بدووون برنامه همینجوری الکی خرج کردیم 😭😭 دلم داره میترکه ک چرا خرج کردیم روی خرج و مخارجمون برنامه نداریم 

دو سال پیش هم طلاهامو سرمایه ی کاری کردم که اون هم درآمدش خوب بود ولی من بی احتیاطی کردم و پولش خرج شد و ورشکست شدم 

الان هیچی طلا ندارم در حد دو گرم یا ۳ گرم اگ داشته باشممم

حقوق ماهانمون دورو بر ۱۵ تومن هستش ک اونم میره برای قسط وام‌ها و الان باردارم و یه پسر ۶ ساله هم دارم  من چکار کنم که زندگیم خوب پیش بره ؟ خودم هنرمندم و چندتا مدرک دارم اما الان چون باردارم شرایط کار کردن ندارم 

همسرم اینجوریه ک مثلا میگم برویه چیز کوچیک بخر میره یه عالمه میخره میاره 

من چکار کنم چطور مدیریت کنم ؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
سلام خوبین 🌹 گلشیفته جان شما شاغلین؟  یادمه قرار بود با خواهرتون مغازه بخرین.خربدین؟  ...

سلام نه عزیزم شاغل نیستم دو سال پیش آنلاین شاپ داشتم که بنا به دلایلی کنار گذاشتم 

هنوزم اون هدف و داریم 

ولی من تو زندگی خودم الان داریم با همسرم تلاش میکنیم یه تبدیل خوب انجام بدیم و یه مغازه تو یکی از مجتمع های طلا بخریم 

و خواهرمم تو زندگی خودش اساسی درگیر اینن که خونه شون و عوض کنن 

ایشالله بعد این برنامه ها دوباره درصدد برمیام برای مغازه 

سلام خانوما من از قبل این تاپیک رو دنبال میکردم  خانوما ما امسال ی ۵۰ تومن  وام گرفتیم و ...

عزیزم

ذره ذره بشین ماهانه هرچی خریدین بنویس

بعد اخر ماه بشین حساب کن کدوما غیر ضروری و هیجانی بودن

حذف شون کن

سلام عزیزم طلاسی چیه؟  

سلام گلم

یک سایتی هست مثل حقانی که میتونی توش سوت سوت طلا بخری. اما دیگه حقانی زیر یک گرم نداره و برای همین پس انداز توش سخته

اما در طلاسی کمترین مقدار خرید هم ۱۰۰ هزار تومن هست 

فکر کنم صد هزار تومنش میشه ۲۹ سوت 

توی گوگل سرچ کن طلاسی. هم سایت داره هم اپلیکیشن که میتونی از بازار یا مایکت دانلود کنی

فقط اگه عضو شدی بی زحمت کد معرفی منو بزن. دقیق نمیدونم اما به گمونم هردومون سود میکنیم اینطوری

AZiDpwLk

بازم هر سوالی بود راحت باش گلی

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام خانوما من از قبل این تاپیک رو دنبال میکردم  خانوما ما امسال ی ۵۰ تومن  وام گرفتیم و ...

گلم گذشته ها گذشته

اگه ازش درس بگیری، اون تجربه سودمند بوده اگرنه باز تکرار میشه 

الان شما ماهی ۱۵ درامد دارین که راحت میتونی ماهی ۳ تومنش رو طلا بخری. یعنی ماهی یک سکه یک گرمی پارسیان. تا اخر سال میشه ۱۲ گرم طلا 

خرح روزانه و هفتگی رو بنویس 

غذا و احتیاجات واجب رو بنویس و تنها اونها رو خرید کن

اخر ماه زیاد هم میاد

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
عزیزم من به لطف شما نیم ساعت پیش در طلاسی با کد دعوتتون ثبت نام کردم و یه ذره طلا خریدم ممنونم خدا ...

سلام عزیزم معتبره؟؟ براتون میفرستن؟؟

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  

من خیلی قناعت میکنم خودم خیاطم و خودم مانتو میدوزم تنقلات مثل چیپس و پفک ماهی یک بار شاید بخریم ترشیجات خیارشور و رب و سبزی قورمه سبزی و لواشک و لیمو عمانی خشک میکنم زردآلو خشک میکنم بیشتر خوراکی سالم میخوریم میوه جات مصرف میکنیم ب جای خوراکی ناسالم از توی حیاط خودم سبزی میکارم هم سالمه هم لذت بخشه هم اقتصادی توی غذا از روغن خیلی کمممم استفاده میکنم توی خورشت ها از ژله و روغن قلم گاو استفاده میکنم برای گوشت از گوشت گاو منجمد استفاده میکنم و چرخش میکنم 

گوشت مرغ چرخ میکنم توی غذا ها میریزم و هر وقت هوس کوبیده یا ساندویچ بیرون بکنیم خودم تو خونه میپزم غذا ی بیرون هر ۴ یا ۵ ماه یه بار اون شاااااید بریم ک نمیریم 

بیشتر وقتا وقتی تفریح میریم ب جای خرید جوجه آش میپزم یا ماهی کباب میکنیم غذا همیشه ب اندازه میپزم و وقتی اضافه هستش و دست نخورده ب نیازمندان میدم 

همراه برنج همیشه یک پیمانه رشته سوخاری میریزم تو غذا خیلی خیلی،خوشمزه میکنه برنجو هم صرف جویی میشه در مصرف برنج فلفل سیاه خودم میگیرم و آسیاب میکنم 

ب جای کیک های بیرونی خودم کیک میپزم هر هفته با آرد سبوس دار نونوایی کیکهام عالی میشه و پسرم عاشق کیک هامه 

مصرف قندخون خیلی پائین هستش ب جاش از کشمش استفاده میکنیم 

همیشه آخر شب با همسرم میریم تره بار و با پائین ترین قیمت یه عالمه مواد غذایی و میوه برای خونه می‌خریم خیلی ب صرفه هست 

فعلا تا همینجا یادم مونده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
عزیزم ذره ذره بشین ماهانه هرچی خریدین بنویس بعد اخر ماه بشین حساب کن کدوما غیر ضروری و هیجانی ب ...

حتما باید این کار رو بکنم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گلم گذشته ها گذشته اگه ازش درس بگیری، اون تجربه سودمند بوده اگرنه باز تکرار میشه  الان شما ما ...

ممنونم باید این کار رو حتما بکنم  مخصوصا ک چند ماه دیگه یه عضو ب خانواده اضافه میشه ب نظرت کارت یارانه رو از همسرم بگیرم  میشه باهاش پس انداز کرد؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم کسر از حقوق که فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه دستی باشه یا سیستمی ولی من شرایط سپرده گذاریش رو نم ...

من پرسیدم گفتن 15یا20تومن سپرده میکنیدسه ماه اینطوری تاوام بهتون تعلق بگیره ولی خیلی تاکیدشون به نامه کسرازحقوق بودکه سیستمی باشه 

2810