2777
2789

الان سعی میکنم مرغمواول ماه بگیرم معمولا 4تامیگرم وقبلن به مرغ فروش میفتم برام 8تیکه میکردهمین جوری میزاشتم فریزرالان خودمم میارم خونه تیکه بزرگهاشون کوچکترمیکنم براخورشتهام ازروغن نیمه جامدقوطی میگرم استفاده میکنم براسرخ کردنیهام ازروغن مخصوص سرخ کردنی قبلن همه چیزنصف نیمه خرده میشدچن ماه میموندداخل کابینت وبعدن دورریخته میشدوهمیشه ته کابینتم کلی مربانصفه وشیره داشتم الان مواظبم کامل تموم بشن بعدجدیدبخرم 

قبلن هروزغذای برنجی گوشتی میزاشتم عدسی وماکارونی وبادمجون وخیلی کم خریدداشتم واستفاده نمیشدن الان اینهاروواوردم توبرنامه غذایم حتمن خوراک لوبیاوعدس وچندوعده سیفجات میزارم باورمیکنیدبچه هام وشوهرم خیلی بیشترقدرغذارومیدونن وتاته میخورن قبلن ازبس غذاهای ساده درست نمیکردم ونمیزاشتم جلوشون همون چلوگوشتم هم بااه وپیف میخوردن یه هفته پیش ازمایش خون چکاپ کامل دادم چون بیمه تکمیی داریم برام رایگان درمیادسالیانه انجام میدم باورتون میشه خیلی خیلی بهترشده بودن فاکتورهای خونم ویتامین هام کم خونی داشتم کلسترولم بالابودویتامینهام کم بودالان ازمایشم جواب که دادم به دکترمون گفت ماشالله همه چی عالی ویتامین ب 12.ودی وعالین کلسترولت هم خیلی اومده پایین بخاطرهمون برنامه غذایی متنوع تری که درست کردم بخاطرخوردن حبوبات چندباری درهفته است براخریدلباسم چندفروشگاه پیداکردم که تنوع وجنسهای خوب وعالی دارن وقیمت خیلی مناسبترمن قبلن یااصلن لباس نمیگرفتم یاازگرونترین فروشکاه هاخریدمیکردم ک خیلی بدبودولی اومدم تواین فروشگاه یکی ازاشناهام معرفی کردشون که من اصلن فکرنمیکردم میره ازاینجاهاخریدمیکرده ولباسهاش گرون میزدن معرفی کردبهم یخچالم مرتب چک میکنم دورریزنداشته باشم تاغذایی ازظهرداشته باشم همون ومیزارم ونمیرم غذای جدیدی بزارم ولی خب هرچی سیوکنم توکارت همسرمه ونمیتونم زودتبدیل کنم تاببینم این ماه واقعن کارهای عقب مونده ساختمون انجام میده تاماه بعدم احتمالن یه وام وگرفته باشیم وشروع بکنه قسط دادن واینکه کارش شیفت 12ساعت سرکاربیست وچهارخونست خیلی بهش میگم که کاردوم داشته باش واگه انشالله وامهامون جورشدن وماشین گرفتیم سعی میکنم متقاعدش کنم بره اسنپ روزهایی که خونست باشدکه رستگارشویم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هامن خاموش میخوندمتون الان عضوشدم جونم براتون بگه که اسیاست وهمسرداری چقدرچیزهایادگرفتم ازمعصومه جون قبلن سریه حرف سربالای همسرم یایه سوالموجواب ندان چه بحث ودعواهامه نمیکردیم اصلن بیشترازاینکه تمرکزمون روی زندگی وپیشرفتمون میبودکلی ازوقتمون به بحث وقهرمیرفت ولی الان نه وقتی میبنم همسرم عصبانیه سکوت میکنم خودش میادسراغم وسرحرف بازمیکنه وبقولی معذرت خواهی نامحسوس میکنه وخیلی بیشترتوزندگیمون ارامش داریم تمرکزمون رواهدافمون خیلی بیشتره 

البته به معصومه جان هم پیام دادم تا زحمت بکشن راهنمایی کنن،ولی فکر کنم سرشون شلوغ اینور بیشتر باشن ...

عزیزم پونصد هفتگی بذار واسه پس انداز ...که سر ماه تبدیل کن به پارسیان 

با یک و نیم هم خرج هفتگی رو بکش 

برای اینکه موفق بشی حتما باید ...لیست غذایی تهیه کنی 

به عنوان مثال 

شنبه قرمه سبزی

یکشنبه سالاد الویه

دوشنبه ساندویج همبرگه

به این روال ...بعد برو اول هفته روز شنبه که قرمه سبزی بود ببین چیا رو تو خونه داری ....چیا لازم داری ؟اونو یاداشت کن 

خرید رفتنی اونارو بگیر ...مثلا کنار سالاد الویه سبزی خوردن میخورین ...یا مثلا سالاد فصل میخورین ...یا ماست 

ببین کدومشو میخورین ...اگه تو خونه نداشتی بنویس تو لیستت 

اول هفته با لیست خرید کنی تا آخر هفته دیگه راحتی 

هی نمیپری سر خیابون و خرید احساسی داشته باشی 👌

و یه لیست واسه صبحانه 

به این روال 

شنبه شیر برنج 

یکشنبه عدسی 

دوشنبه شکلات صبحانه

باز بشین ببین چیا تو خونه داری چیا نیازت ؟

و اینکه اگه میخوای بیشتر پس انداز کنی 

چند روز در هفته رو سعی کن بدون خرج باشی گلم 

حالا ببین تو با کدوم راحتی .یا روزانه خرید کنی 

یا هفتگی ...

برای فروردین ی پارسیان ۵۰۰ سوتی خریدم 

برای اردیبهشت ی گوشواره نزدیک ۳ گرم ،،،مبلغ ۱۰م۸۰۰ت

برای روحیه خودم دو تا ادکلن گرفتم ۱ میلیون

برای لک صورتم ک کمرنگ هست اما نرفته با دارو و کرم وقت لیزر گرفتم دکتر متخصص پوست خودش انجام میده.

فعلا نمیتونم ب دخترم نه بگم🤪 سخت نمیگیرم پول‌های منو کولباش میکنه🤗البته منم بیکار نمیشینم هر موقع مامانم بگه فلان قد پول واسه دخترت قبول میکنم 😁گر ا نی عزیزان....گر ا نی...ی کفش معمولی تابستونی دخترونه ۸۷۰ت گرفتم!(البته دوستان سال پیش من ی کفش تابستونی دخترانه ۴۵۰ت گرفتم میتونم بگم زیاد پای دخترم بود و استفاده کرد طبیعت،دریا....جنسش خوب بود)امیدوارم امسال هم خوب باشه.

موفقیت هام این هست ک دیگه بدهی به کسی ندارم،الی مادرم ک اونم باید وام بگیرم سال جدید بدم خودش میگه نمیخاد من دوست دارم برگردونم.

در ماه ۱۰ میلیون قسط دارم.

مهمونی دادن رو به اعتدال رسوندم😊

لباس در عین شیک و با کیفیت پوشی جوری میخرم ک استفاده کنم دیگه کمد جمع نشه.

برای دخترم امسال میخام اندازه و درست خرید کنم.

در کنار مدیریت اقتصادی و پس انداز و درست مصرف کردن ،رسیدگی به وضع ظاهری و روحی و جسمی من سعی کردم رفع انباشتگی هم داشته باشم،این بیشتر حالم رو خوب کرده.

غذای بیرون رو انقد کم کردم دیشب خواب میدیدم رفتم رستوران 😂😂امروز خودمو دخترم رو به صرف شام در  رستوران  مهمون کردم😉

امسال عمل ترمیم بینی میکنم و حالم بهتر هم میشه،البته حال روحی م،خیلی خیلی از فامیل و دوست و رفیق فاصله گرفتم تقریبا مثل روح واسه خودم میگردم 😁دلم واسه خیلی هل تنگ شده😔،،،اما همه شون داف و پلنگ ملنگ شدن من بدشانسی اوردم،روم نمیشه ...فک کنم زیادی آبغوره گرفتم.

پیش ب سوی موفقیت و پس انداز 

اختیار داری بانووو ❤️ خرج امروز من هم صفر تومن 😉 صبحانه ...برای خودم تخم مرغ با کره انداختم 😉 ...

معصومه جان وقتی گزارش روزانه یا هفتگی میدیم انگار ایده میشه برای لیست غذا و انگیزه بیشتر برای کنترل خرج غیر ضروری 

من واقعا کیف میکنم گزارش بچهارو میخونم

همین طور از خونه داریشون... نظمشون تو کارها و روتین خاصی که دارن....یا بعضی وقتا نکات تربیتی...اموزش پس انداز و مدیریت پول به بچها....وقتی پستهاتو میخونم که میگی خونه رو برق انداختم چایی دم کردم نشستم پیش همسری منم بلند میشم به کارای عقب افتادم میرسم ....یا گوشی رو میذارم کنار میرم پیش اقا یکم سربه سرش میذارم میخندونمش که یکنواخت نشه حال و روزمون ....جوری نشه که هر کدوم بعد کلی کار کردن تو خونه و بیرون بشینیم پای گوشی و اینستا گردی که تمومی نداره واقعا... یهو به خودمون میایم میبینیم دو ساعت گذشته و هیچ کار مفیدی نکردیم....اقای همسر حقشه بعد کلی تنش و خستگی یه زن زیبای اراسته ی خوش بو بیاد استقبالش ....با یه خونه مرتب و بوی غذاهای خوشمزه روبه روبشه نه خدای نکرده بر عکسش....همه بعد خانه داری و اشپزی و سروکله زدن با بچها بعضی وقتا توان لباس عوض کردن هم نداریم ولی اگه بخوایم خودمون و دیگران رو به ظاهر خوبمون عادت بدیم وقتی نمیگیره

خودم بارها با لباس معمولی که باهاش اشپزی کردم ،بودم تا صدای ماشین اقا رو شنیدم پریدم تو اتاق و سریع یه لباس تمیز و یه رژ و دوتا پیس عطر زدم و انگار نه انگار کل روزو کار کردم

خیلی حرف زدم ولی دوست داشتم بعضی چیزای کوچیک رو به خودم یادواری کنم

معصومه جان وقتی گزارش روزانه یا هفتگی میدیم انگار ایده میشه برای لیست غذا و انگیزه بیشتر برای کنترل ...

مادرایی که بچه کوچیک دارن دائم در حال جمع و جور کردن خونه و اسباب بازی هستن هیچ وقت هم خونه مرتب نمیشه 

یا مادرایی که شیر میدن و خوابشون کم شده و بدنشون ضعیف 

واقعا درکتون میکنم ....چون بچه کوچیک تو فامیل درجه یک دارم یادشون افتادم.....میبینم که مادر جمع میکنه ازون ور بچه در حال ریختن کشو لباس یا سبد اسباب بازی و خورد کردن غذا رو فرش....شما استثنا هستید خواهرای گلم ...اگه نتونستید به موقع به کارتون برسید اصلا استرس نداشته باشید حرص نخورید بی خودی ....از بچتون و شیرین بازیش حسابی لذت ببرید...هر وقت به اندازه کافی استراحت کردید و توانش رو داشتید یا علی بگید❤️❤️❤️

بچه ها کمک و راهنمایی میخوام  دهن لقی من کار دستم داد و داشتم با خواهرم صحبت میکردم گفتم نز ...

خرج ماشینتو بهانه کن یا بیمشو بگو فروختم براش

یا بگو به کسی طلا قرض دادم ....یا بگو فروختم خرج ارایشگاه و لباس کنم

اینقد رو خودت کار کن که وقتی طلا میخری خودتم یادت بره خریدی....نه بهش فکر کن و نه برو سمتش ....که از خیال و فکرت بره 

یعنی مثل خودمی هی میگم به هیچ کس نگم لامصب آلو تو دهنم خیس نمیشه  مخصوصا میخوام از اینجا به ...

بذار خودشون یاد بگیرن من چوبشو خوردم 

زندگیت و درایت و مدیریتت رو تو چشم نکن

عواقب بدی داره متاسفانه به وقتش بد قضاوت میشی

بذار خودشون یاد بگیرن من چوبشو خوردم  زندگیت و درایت و مدیریتت رو تو چشم نکن عواقب بدی داره م ...

الان فقط زیاد به یکی از خواهرام میگم ولی واقعا کم میکنم 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
الان فقط زیاد به یکی از خواهرام میگم ولی واقعا کم میکنم 

من یکی از خواهرام عجیییب با سیاسته هیچ وقت نتونستم به گرد پاشم برسم......هیچ جواب خصوصی و غیر خصوصی دیگران رو جواب نمیده ....بگیم کجا بودی میگه بیرون ...بازار بودی چی خریدی؟میگه خرت و پرت .....هیچ وقت از حقوقش و کارش و وام و قرضش هیچی نفهمیدیم ....فقط به بابام میگه بیا ضامنم شو متوجه میشیم قصد وام کرده...‌کارای زیبایی انجام میده رو بدن رو صورت ...لیزر ....اصلا نمیگه به مرور زمان میفهمیم 

معتقده اگه بگم انرژی منفی میدید و من به شدت بیزارم از نه اوردن .....بقیه رو جوری عادت داده که اگه بره تا خارج نه کسی میفهمه و نه میپرسه چطور رفتی با چی رفتی

بچشم مثل خودش بار اورد ... جواب همه سوالا و کنکاوی هارو با نمیدونم میده ....خود خواهرم بخواد جواب نده خودشو به نشنیدن میزنه که کسیم ناراحت نشه

خواهر دومی تودار نبود ولی بعد ازدواجش شوهرش خیلی اخلاقشو عوض کرد....جوری که حتی اجازه نمیده بقیه بفهمن دقیقا کارش چیه...اصلا اطلاعات نمیده خیلی سطحی جواب میده

و من برونگرای دهن لق زیاد حرف میزنم و زیاد سوتی میدم 

البته الان خیلییییی بهترم ....از اینجا یاد گرفتم و دارم رو خودم بیشترم کار میکنم

2810