اختیار داری بانووو ❤️
خرج امروز من هم صفر تومن 😉
صبحانه ...برای خودم تخم مرغ با کره انداختم 😉
برای بچه هام هم خیار گوجه که گفتم دیروز گرفته بودم خورد کردم ....
و چند قاشقی شکلات صبحانه ای داشتیم ...اونو گذاشتم سر سفره
میتونستم برم خرید ...برای صبحانه
ولی گفتم کامل اینا خورده بشه بعدا برم خرید اصراف نشه
برای ناهار هم دو سه استکان کته گذاشتم ...تو فریزر سبزی کوکو گذاشته بودم ...اونو در آوردم ..دو سه تا تخم مرغ زدم و کوکو انداختم ...با کته ✅
برای ناهار همسرم هم کشیدم بردم 😉کنارش هم یه دونه گوجه خورد کردم با یه دونه خیارشوررر
برای شام خورشت هویج با سینه ی مرغ گذاشتم ..کنارش سالاد شیرازی✅
چند روز پیش صاحب کار همسرم ...گوجه سبز داده بود حدود سه کیلو ...که اندازه ی دو تا بشقاب دادم به همسایه ها 😉
مابقی رو دو روزی میشه خودمون میخوریم 😋که عصری دیدم باز از آشناها حدود یک کیلویی داده 😍
و برای چند روز دیگه هم داریم ....این هفته فقط به جور میوه میگیرم ...😉مابقی هر چی موند انتقال میدم به حساب شخصی خودم ✅👌
در آخر یه تجربه ی کوچیک هم بگم براتون ...هیچ وقت ضامن کسی که به حساب کتابش بلد نیستین نشین 👌به هیچ عنوان
چند وقته پیش یکی از آشناها اومد گفت فلانی تو که قرعه تند تند میذاری ...اسم پسر منو هم بنویس
پول رو میده به تو ...و تو میذاری از جانب پسرم
بیچاره پسرم پول هارو حروم میکنه 👌 به فکر آینده اش نیست
فردا بخواد زن بگیره ...آهی در بساط نداره 🙁
منم از سر دلسوزی گفتم باشه میذارم 👌
گفت دو تومن بنویس اسمش رو ...اومد نفر سوم در اومد 👌
این آقا پسر که حدود ۲۵/۲۶سالش ..سنش رو گفتم که بدونین که آدم عاقل و بالغی 👌سنش کم نیست
اومد این آقا .تا وقتی که قرعه بنامش در بیاد مرتب داد👌در روز خودش 👌منظم و مرتب
اما از اون روزی که در اومد بنامش...از ماه بعدش
اونقدر منو اذیت کرده ...سر این دو تومن که هزار بار گفتم غلط کردم من 🙁
الان دو نفرمون مونده تموم بشیم ...ولی اونقدرررر اذیت کرده که
آبرو حیثت برام نمونده پیش همسرم 🙁
نذاشتم صاحب قرعه بفهمه بالاخره اون منو میشناسه
از جیب خودم دادم ...ولی خب زور داره دیگه چرا آدم بخواد جور یکی دیگه رو بکشه ؟چه منفعتی به من داره ؟
یارو هم اصلا و ابدا به خودش نمیگیره 🙁زنک زدنی میگه امروز ...فردا ...نود درصد هم گوشی رو جواب نمیده
یعنی اونقدر زنگ زدم که خودم خجالت میکشم 👌
یعنی عبرت شد برام که دیگه ضامن کسی نشم ...حالا مبلغ اش کم ...یه جوری میدم تموم میکنم
اما آدم بیاد به اینطور آدمها چند صد ملیون ضامن بشه 🙁
چی میشه ؟