2777
2789
خواهش میکنم خونه تو انتخاب میکنی تو قولنامه بنویس که میخای وام مسکن بگیری بعد با مدارک میری بانک میف ...

مرسی عزیزم 

چقد قسطش زیاده 

تیکر تولد دو سالگی دخترم 💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش میکنم خونه تو انتخاب میکنی تو قولنامه بنویس که میخای وام مسکن بگیری بعد با مدارک میری بانک میف ...

مرسی عزیزم خیلی کامل بود 

چقد قسطش زیاده 🥲

تیکر تولد دو سالگی دخترم 💕

آخه میترسم لو بره همسرم اعتمادشو از دست بده موردشو داشتیم دوستم شوهر خاهرش مخفی کرده بود الان دیگه ب ...

شما همون ۵۰۰ میلیونی که میگی طلا بخر و یه طلا فروش اشنا پیدا کن که قابل اعتماد باشه اون مقدار طلا بهش بده باهاش کار کنه سودشو ماهانه بهت بده بعدش بازم میتونی سرمایتو زیادش کنی

سلام بچه ها شبتون خوش

من رفتم دی ج ی طلاهای سبک شو ببینم واقعا تنوع خوبی داره کارهای زیر یه گرم، فقط بیشتر کارهاش۳۲ درصد اجرت میگیره شاااید اتفاقی ۲۳ درصد اجرت و در همین حدود پیدا کنی. به نظرم اصلا بصرفه نیست بااینکه کارای جالبی داشت اما حیفم اومد پولمو هدر بدم.

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان
عزیزم منم کلی ظرف و ظروف اضافه دارم حس میکنم نمیخرن جاشم ندارم

برو ببین چه چیزایی توی کمدا برای فروش گذاشتن 

حالا من که کریستال و چینی های مارک خارجی دارم اما همه جور جنسی هست حتی کتاب هم دیدم میفروشند و خریدار داره 

حتما شانست رو امتحان کن خرجی که نداره 

میشه لطفن بیشتر درمورد کارت اعتباری بانک ملی توضیح بدید . چقدر سپرده لازم داره؟ واینکه به زنان خان ...

گلم سپرده که فکر نکنم بخواد همین که با حساب بانک ملی کار کرده باشی کافی 

همسرم چند روز پیش زنگ زده بود، گفته بودند هنوز امسال ابلاغ نشده اوایل خرداد زنگ بزنید 

منم اطلاع دقیقی ندارم از مامان سبحان سوال کردم ببینم اطلاع دارند یا نه که هنوز جواب ندادند ، فکر کنم از تاپیک عقب هستند. 

منم اطلاعی کسب کردم اینجا پست میزارم 

منم پول دادم دوروز پیش همسرم رفت برام سکه پارسیان یک گرمی خرید ولی بعد فهمیدم ازش ۲۰۰تومن پول وکیوم گرفته اعصابم خوردشد ولی خب اینجا طلافروش من که همیشه ازش طلامیخرم اینطورمیفروشه و من چاره ای ندارم جز اینکه بخرم

برا چالش فروردین و اردیبهشت خوب بود بنظرم میشد یه کم سختی بدم و حداقل نیم گرم بیشتر کنم پارسیانمو اما خب دیگه بیخیال شدم ازماه بعد بیشتر سخت میگیرم

انشالله قسمت همتون ❤

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
سلام بچه ها شبتون خوش من رفتم دی ج ی طلاهای سبک شو ببینم واقعا تنوع خوبی داره کارهای زیر یه گرم، فق ...

سلام من میرم برنامه احسان گلد نگاه میکنم

با اجرت ۱درصد هم داره

خدایا شکرت

عزیزم هزینه محضر و بانک که گفتین جمعا ۴۰ 

برچه اساسیه؟ بر اساس ارزش ملک هست؟

چطور میتونم خودم براساس قیمت ملک تخمین بزنم؟

مامانِ نامی🙍‍♂️
2810