2777
2789
سلام معصومه جونم شبتون بخیر من همسن شمام ولی گاهی وقتا خجالت میکشم وقتی درایت شما رو میبینم 🤭💓💓 ...

یه موضوع دیگه اینکه معصومه جون میگن از جزئیات تلاشهاتون به کسی نگید

باورکنید خیلی ها هستند که چشم ندارند پیشرفت بقیه رو ببینند 

من چندوقت پیش بعد از سالها قسط و وام و زندگی در شرایط سخت تونستم یه قرعه خونگی شرکت کنم حالا بماند که اسمم ماه یازدهم درومد و کلی پولم بی ارزش شد اما خب خداروشکر تونستم یه دستبند بخرم

حالا اطرافیانم می‌دونستن که ما چندساله شرایطمون اوکی نیست

یه روز من با کلی ذوق و شوق دستبند رو به یکی از آشناهای درجه یک نشون دادم و نگم که اولین چیزی که بهم گفت این بود که با کلللللی تعجب پرسید این  از کجااااااااااا اومد؟!!!!! 

و بعدش هم به فکر فرو رفت جوری که پشیمون شدم طلام رو بهش نشون دادم اینقدر که انرژی منفی دریافت کردم

و اینجوری شد که تصمیم گرفتم دیگه چراغ خاموش پیش برم چون انگار آدمها نمیبینن که تو چقدر تلاش کردی برای پیشرفت و فقط نتیجه رو میبینن و حسودی میکنن😇😅

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه موضوع دیگه اینکه معصومه جون میگن از جزئیات تلاشهاتون به کسی نگید باورکنید خیلی ها هستند که چشم ن ...

یه موضوع دیگه هم اینکه معصومه جون میگن پس انداز مخفی داشته باشین

واقعا همینه مخصوصا برای خانمهای خونه دار که تمام وقتشون رو صرف خانه داری و تمیز کردن خونه ناهار پختن ظرف شستن  و بچه داری میکنن اما آخر سر اینجوری قضاوت میشن که تو که کاری نکردی تو که همش توی خونه خوابی

تو که زحمتی نکشیدی!!!!! 

در صورتیکه همین خانم داره همزمان کار چند نفر رو انجام میده بدون اینکه حقوقی بگیره!!! خب این خانم هم توی این زندگی نقشی داره و داره پا به پای همسرش تلاش میکنه پس حق داره توی درآمد همسرش شریک باشه

مگه اگه این خانم غذا نپزه همسرش نمیره از رستوران غذابخره؟ 

مگه نگهداری از بچه دستمزد نداره؟! 

مگه همه ی شغل‌ها درآمد و روز استراحت ندارند؟! 

اگه بخوایم منصف باشیم خانم خانه دار داره همزمان به اندازه پرستار بچه

آشپر

نظافت چی 

و مهمتر از همه به عنوان همدم کنار اون آقا زندگی میکنه و آقا به پشتوانه دلگرمی که به همسرش داره و خیالش از بابت زندگیش راحته میره کار میکنه و میتونه چندین ساعت با خیال راحت سرکار بمونه چون مطمئنه همسرش چهار چشمی حواسش به خونه زندگی هست🤭😇😇

مگه غیر از اینه واقعا؟! 

من امشب حرفهایی از همسرم شنیدم که مطمئن شدم باید برای خودم ارزش بیشتری قائل بشم و یکم بیشتر حریم نگه دارم

با اینکه همسر من نسبت به خییییلی از آقایون خصوصیات اخلاقی بهتری داره و تمام امور زندگی رو سپرده به من اما همچنان ته ذهنش فکرمیکنه که منم که زندگیم وابسته به اونه چون شغلی ندارم و خانه دارم!!! 

هرچند که به زبون نیاره... 

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️ دختراااااا ازتون خواهش میکنم🙁😫  عاجزانه تقاضا دارم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻  ...

به خدا همه ش تو سرم ویپاد ویپاد  ،خب کسی که خواهان باشه یه گوگل همه چیو شفاف توضیح میده دیگه  سوالها خیلی تکراری تکراری تکراری 

خانما من امشب خواهرم و داداشم اینا بودن .گفتم دوس دارم قالی ببافم 

همچین شوهرم بعدش قشقرق به پا کرد که چرا میگی نداریم و لازم نکرده ببافی 

دلم میخواد بزنمش سر بهتنش نباشه

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  
سلام رویا جووون☺️🌹شکی نیست که مامان سبحان جان سلطان وام هستن... منم لطفشون فراموش نمیکنم چون همیشه ...

عزیزم من خریدار امتیاز وام رسالت هستم ممنون میشم درخواست دوستیمو قبول کنین

سلام عزیزم چند روز پیش که تاپیک قفل بود پیامتون را دیدم اما وقت نشد جواب بدم  عزیزم منم اضا ...

سلام روکین جان ممنون از شما و همه دوستانی که بابت این پست من وقت گذاشتن راهنمایی کردن  ولی من نتونستم  ریپلای کنم راستش بخاطر اینکه یوقت دیگران آزرده خاطر نشن 

بله عزیزم من بر مشاوره قبل عمل رفتم دکتر گفت امکانش هست چون با وزن ۹۰ میخوام عمل کنم یوقت وزنم بیاد زیر ۵۰ اونموقع من دودل شدم انجام ندادم ولی خوب متاسفانه وزن من همونی که بود باقی موند یعنی ۷ساله زایمان کردم وزنم بالا مونده متاسفانه چون همسرمم مخالف بود عمل با قیمت مناسب از دستم رفت الان میگفتم ببینم اگه بشه بیمه تکمیلی انفرادی انجام بدم یا دکتر بر عمل اقساطی پیدا کنم و خودم بتنهایی پس انداز کنم شاید همسرم ببینه پولشو دارم راضی بشه 

راستش خداروشکر با مشقت و تلاش های همسرم خونه و ماشین داریم ولی خوب شرایط فعلی‌مون خوب نیست بخاطر بیکاری همسرم  اجازه نمیده کارهای اظافه بر سازمان انجام بدیم من راستش به خاطر دلداری های که دوستان دادن تصمیم گرفتم یبار دیگه شانسو امتحان کنم بلکه بدون عوارض جان و مال لاغر بشم 

معذرت دوستان عزیز اصل سوال من بابت گرفتن وام یا درست کردن بیمه ای برای این کار بود امیدوارم ناراحت نشید 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

سلام دوستان..منم اومدم یکم از کارهای اقتصادی اخیرم بگم..

چند روز پیش رفتم سر یخچال که ببینم چیا داریم و چه غذاهایی تو برنامه ی غذاییم بذارم..

دیدم چند تا کلم برگ سفید دارم.که دارن کم کم پژمرده میشن

منم سریع اومدم خرد کردم و تفتشون دادم و بسته بندی کردم شد 3تا بسته ی بزرگ واسه سه وعده کلم پلوی خوشمزه  

بعد دیدم دو تا هویج بزرگ دارم..

گفتم خب با اینا چه میشه کرد؟  

یکم ماش پختم هویج ها رو هم رنده زدم و تفت دادم بایکم برنج شد یه پلو هویج محشر

امشبم یکم کته اضافه اومده که تصمیم گرفتم فردا باهاش کوفته درست کنم..  

من نمیتونم پول نگهداری کنم شماچطور پولهاتون  روجمع میکنید؟

کمتر بیرون برو که خرج نکنی.

یا شکمتو سیر کن بعد برو بیرون.

میخوای بری بیرون اول غذاتو آماده کن بعد برو.

قبل از رفتن ب خرید

ی نگاه ب کمد کابینتا یخچال بنداز بعد برو

هدفمند خریدکن

اینا از تجربیات دوستای گلمونه

خدایا شکرت
خانما من امشب خواهرم و داداشم اینا بودن .گفتم دوس دارم قالی ببافم  همچین شوهرم بعدش قشقرق به پ ...

هیچوقت ب کسی نگو ندارم و باید کار کنم

بگو برای آرامشم دوست دارم خودمو مشغول کنم 

که نه شوهرت سرافکنده بشه پیش فامیل

نه بگن اره فلانی مجبوره کارکنه ب خرجشون نمیرسن.

راز خونتو ب هیچکس نگو حتی خانوادت

خدایا شکرت
خانما من امشب خواهرم و داداشم اینا بودن .گفتم دوس دارم قالی ببافم  همچین شوهرم بعدش قشقرق به پ ...

عزیزم قالی بافتن نشونه ندار بودن نیست

هم هنره هم علاقه هست و هم کسب درامد

کاریه که کارفرماش خودتی

برای خودت کار میکنی 

محیط کارت خونه ات هست

از همه مهمتر یه فن و  هنر هست

من خودم بلد نیستم و نمیبافم

ولی همسر شما هم خیلی ببخشید ضربتی عمل کردن و هنوز نشانه تحجر برخی از مردان ایرانی رو دارن که کارو ننگ میدونن

از خودت ناراحت نباش اصلا شما پیشنهاد بدی ندادین اصلا و ابدا و همسرتون متاسفانه خیلی جا دارن برای تغییر 🫤

قربونت برم ریحانه بانووو منظورم شما نیستی عزیزم ♥️ دیدم چندین بار خیلی ریز و کامل گزارش دادی 👌 ...

من چند روز پیش اینو گفتم که تعداد پستهای مفید خیلی کم شده ، کاش میشد فقط پستهای  مفید گذاشته میشد ، واقعا اگر هر شب نیم ساعت وقت بذاریم فقط مطالب مفید رو بخونیم بهتر از اینه روزی ۴۰ تا ۵۰ صفحه بخونیم که اکثرشون هم ریپلای هست و غیرکاربردی

عزیزم یعنی شما حتی داخل بانک حسابی هم باز نکردید که سود بگیرید ؟ ویپاد اپلیکیشن بانک پاسارگاد هست ک ...

سلام اگه ۳۰۰بزارم واقعا ده روزه ۵۰تومن میده؟

قسطاش چقده؟؟؟؟

خدایا شکرت
2810