2777
2789

ظهر گفتم بهش قرعه میخوام بنویسم انگشتر بخرم.گفت فقط به فکر خودتی گفتم مطمئن باش به دردمون میخوره گفت به درد من نمی خوره طلاهایی که تو بخری.گفتم برای خرید مغازه یا تعویض ماشین روی این ها حساب کن .بچه شوهر من از طلا خریدن خیلی بدش میاد فکر میکنه بدرد نمی خوره .چیکار کنم بفهمه پس انداز خوبیه و بدردمون میخوره .دقیقا میتونه ماهی ۵ تومن بده طلا بخریم و پس انداز کنیم ولی نمی ده چیکار کنم چه جوری بهش بگم بدردمون میخوره.ما اصلا هیچ پیشرفتی نداریم هیچی پارسال تا الان یکم جنس هاس مغازه زیاد شده و تونستیم یخچال بخریم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ، معصومه جان من فقط به عشق شما میام نی نی سایت ، و تازه کارم تو پس انداز کردن   کار ...

سلام دوست عزیز ،منم دقیقا همینکارمیکنم وقتی دویاسه تامرغ باشه برمی‌دارم وقتی بخوام کوبیده درست کنم چرخ میکنم باهاشون کوبیده مرغ درست میکنم

این دفعه میخام کالباس درست کنم😊

بگیر برا شروع خوبه  ولی 900 کمه برا لباس و..  بگو برا شارژنت و هوس های نینی و 😂 حامله ا ...

پس چقدر بگم بده .یا همینجوری هر دفعه لازم داشتم ازش پول بگیرم.من نت اصلا شارژ نمی کنم خونه وای فای داریم از اون استفاده میکنم شارژ موبایل ماهی ۱۵ تومن شارژ میکنم و شارژ چند برابری میگیرم.این روزها همش میگه چک دارم و جنس های مغازه رو دارم زیاد میکنم و مراعات کن.

عزیزم محاسبه طلا کاری نداره ، اینا رو یاد بگیرید خودتون تو طلافروشی با خیال راحت خرید می کنید ۳۴۰۰ ...

ببخشید اون0.4چیه چرا باید ضربدرش کنیم فقط برای سکه پارسیان ضربدر 0.4درصد میکنیم یا برای خرید طلا هم ؟؟

ما چون شاغلیم و گرسنه و خسته ایراد غذایی نمیگیریم و ممکن دو روز یه غذا رو بخوریم

برای همین ب همسرم گفتم ۵ شنبه ها بازار و بگرده و چیزی که ارزون بگیره و عمده غذای اون هفته براساس اون مواد غذایی باشه

این هفته هویج بود

هفته بعد ببینم چی گیرمون میاد اضافه شم فریز میشه سعی میکنم فریزهام طی ۳۰ ۴۰ روز مصرف بشه

و اینکه ما کلی از قسط و قرضامون عقب افتاده باید هر طور شده جبران کنم

قبلا خورد   خوراک و بریز بپاشم اولویتم بود اخر قسط

الان تصمیم گرفتم بروش معصومه جون اول قسط و قرض هر چی موند خورد و خوراک 

و پس انداز

سلام عزیزم چند روز پیش که تاپیک قفل بود پیامتون را دیدم اما وقت نشد جواب بدم  عزیزم منم اضا ...

سلام به همه دوستان من چند وقتی که میخوام راجب این موضوع صحبت کنم توی این تاپیک چه خوب شد پست شما رو دیدم 

عمل اسلیو مناسب چاقی مفرط هست فقط که در اون صورت عملش با بیمه در بیمارستان دولتی انجام میشه

و واقعا هم همه راضی هستن از انجام عمل 

دوره ی نقاهت اصلا نداره حتی یک روز 

زیر ۵۰کیلو شلی پوست نداره 

برگشتش به وزن اولیه نیست به هیچ عنوان 

ورزش برای هرنوع کاهش وزن اجباری ولی من نکردم فقط پیاده روی

هزینه همه نوع مکمل ودارو که بهترینشم گرفتم من تا۶ماه به۵تومن هم نرسید 

تا۶ماه به وزن ایده الم رسیدم و ریزش مو کاملا موقتیه

و اگه bmiبالای۴۰دارید باید بدونید عوارض این عمل از این حجم اضافه وزن کمتر نباشه بیشتر نیست 

من کل طلامو دادم تو  بیمارستان خصوصی زیر نظر بهترین پزشک و بهترین تصمیم عمرم بود 

یکی از خنده دارترین چیزها اینکه اینقدر ظریف و بیبی شدم داره هی خواستگار برام میاد🤣

واز بهترین نتیجه که از این عمل گرفتم علاوه بر سلامت خودم بارداری بود که خدا بهمون نظر لطف کرد و اقداممون بعد یکسال و خورده ای بخاطراین عمل گرفت 

اصلا اینجورنیست که هیچی نخوری همه چی میخوری ولی کم 

بعد مدتم که به وزن ایده ال رسیدی قشنگ ۱۲۰۰کالری به بالارومیخوری که نیاز بدنو تامین میکنه 

قبل از عمل همه بدن چک میشه که مستعد عمل باشی اگه نباشی عمل انجام نمیدن

باز بهترین راه رژیم و ورزش هست 

🌴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌴
زیاد صدقه بدین به شوهرتون بگین وقتی زنگ میزنن کار نکنه و به دخترتونم بگین چیزی به کسی نگه متاسفانه ...

دخترم اهدافی رو ک صد سال دیگه میخایم بهش برسیم رو جار میزنه بقیه فک میکنن خبریه 

اره بهش میگم زنگ زدن کار نکن 

متاسفانه زیاد جلو دهن و چشمیم

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،

بچم ۱/۵ خرج مهدش ۴/۵ بدون غذا و بدون ۵ شنبه ها

و خرج کرایه من تا مترو هم با تاکسی

اگه بتونم یه ربع پیاده برم خیلی خوبه هر مسیر ده تومن میدم یعنی رفت و برگشت ۲۰

دوست دادم اینا رو کم کنم

خصوصا هزینه مهد

پس چقدر بگم بده .یا همینجوری هر دفعه لازم داشتم ازش پول بگیرم.من نت اصلا شارژ نمی کنم خونه وای فای د ...

نمیدونم خودت ببین چیا لازم داری و چند میشن بیشتر بگو فعلا همونو بگیر خودش خوبه 

مراعات هم بکن خواسته های خیلی گرون نخاه اما ن ک هیچی نخای خودت فراموش بشی

فعلا عزیزم خصوصی پر که وقت کم میارم جواب بدم  پیام بده یا اینجا یا اونجا وقت کردنی جواب میدم&n ...

پس درخواست میدم 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
2810