2777
2789

بچه ها وقتی اینجا دوستان با تجربه میان میگن که یه جوری خرج کنین که نه از اینور بوم بیوفتین نه از اونور بام 

منظورمون اینکه در هر زمینه عالی باشین 

تجربه ی دوست عزیزمون خالی از لطف نیست بذارم براتون

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

سلام عزیزم برای گروه زدن ایتا جوابی ندادین گفتم همینجا چند دقیق وقتتون بگیرم  راهنماییم کنی ممننون   راستش من خیلی

خیلی ولخرج بودم واصلا اهل پسنداز نبودم طلاهای زیادی داشتم ک یا فروختم یا الکی از دست دادم  پسنداز الانم صفر هست وتازه میخوام شروع کنم توکل بخدا الان ی خونه مسکن مهر ی ماشین

تمیز  و یک زمین ۶۰۰ متری  جای ارزان و بی کیفیت دارم   که ۱۰۰ میلیون میخرن  به نظر شما از کجا و چجوری پیشرفت زندگیمو شروع کنم که جلو دوست ودشمن سرافکنده نباشم چون همیشه در زمان حال زندگی کردم و لذت بردم وحالا خجالت ساده بودنمو میخورم ک همسرم سنش بالا رفته ضعیف شده ومن هیچ

پسندازی با ۲ تا بچه ندارم  حقوق شوهرم ۱۷ میلیون  ۱۰ میلیون قسط میدم بقیش خرج زندگی میشه شاید زمین بفروشم بزارم بانک وام بگیرم  ولی نمیدونم کدوم کار درسته 

سلام ب همگی ،خوشحالم دوباره دور هم جمع هستیم،از همگی دوستان هم بابت همه اطلاعات مفید تشکر میکنم🤩 ی ...

قربونت برم با صبروسکوت عمرتە کە داره می گذره بیابیرون از اون زندگی بخدا اینا ترک نمی کنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم میترسم خود پارسیان بگیریم بهتره به نظرم

پارسیان به نسبت پول بیشتری میخاد بعد من باخرید نتی خیلی راحتم،اینجوری میگفتم هر پول خوردی بیاد دستم چند سوت طلا میگیرم.ولی بقول شما باز ادم خیالش راحت نمیشه

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
معصومه جانم ازت یاد میگیریم با اینکه سنم ازت بیشتره ولی خیلی درسها بهم دادی لدت میبرم از مدیریت و در ...

قربونت برم عزیزم ♥️ لطف داری فدات شم 😘

من اون روز گفتم من در خدمت اونایی هستم 

که جانانه تلاش میکنن تا زندگی اشون رو سروسامان بدن 

هر کمکی ،هر راهکاری ،هر تجربه ای ،هرررررر چی از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم 

تا شما ها به موفقیت و پیشرفت برسین ....و تنها دعای خیر شما برای من کافی است ❤️

با همون ۵۰۰ تومن توت فرنگی هم گرفتین و ۱۹۰ باقی موند؟؟ اینجا توت فرنگی کیلو ۱۵۰ تا ۱۸۰ تومن خوزس ...

ما دو روز پیش خریدیم کیلوی۶۰.خرابو له نبود ریز بود درشتو خوشگلاش۱۰۰ تومن بود کیلویی

گوجه سبز یا الوچه ام کیلویی۶۰ شده الان که پایینترم میاد.

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
ماهی یه تومن طلا که فداتشم نمیشه ۱۲ گرم  میشه ۳ گرم نهایت

اره گلم یک دوستی گفتش. حواسم پرت بود اشتباه نوشتم

منم منظورم 12 میلیون بود که یک دستبند یا انگشتر میشه

اشتباه من رو ببخش  

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام به همه ی دوستای خوشگل پولدارم🤑🤑🤑 اومدم یکم گزارش کار بدم😁  دیشب که معصومه جون گفتن ۴ ...

سلام عزیزم میشه لطفا بانک طلاهاتو معرفی کنی و اگر امکانش هست لینکش رو بزاری،ممنون چون من هیچ اطلاعاتی ندارم و اولین بار اینجا اسم بانک طلا شنیدم

قربونت برم عزیزم ♥️ لطف داری فدات شم 😘 من اون روز گفتم من در خدمت اونایی هستم  که جانا ...

سلام معصومه جان خوبی عزیزم؟

من یه مقدار پول داشتم که گذاتشم حساب رسالت الان نگاه کردم یه ده تومن امتیاز شده.

میگم به نظرت بردارم بدم طلا مخفی یا بردازم دوباره بذارم توی همین حساب رسالتم تا بیشتر کارکنه و امتیاز بیشتری بشه برام؟

نمیدونم کدوم کار درسته با این تورم. اما چون برای امسال هدفمند دارم میش میرم دوسدارم هرچی دستم میاد تبدیل کنم.

پیچیده شمیمت همه جا ای شه بی سر....                 چون شیشه ی عطری که درش گم شده باشد....

📣📣📣📣🔴🔴🔴🟡🟡🟡🟡🟢🟢🟢🟣🟣🟣🟣🟣

دوستان راجع به این اعتبار اپ تارا کسی چیزی میدونه؟؟راهنمایی کنه؟؟

پیچیده شمیمت همه جا ای شه بی سر....                 چون شیشه ی عطری که درش گم شده باشد....
ما دو روز پیش خریدیم کیلوی۶۰.خرابو له نبود ریز بود درشتو خوشگلاش۱۰۰ تومن بود کیلویی گوجه سبز یا الو ...

شما هم اهوازین؟ 

خب همین خرید بصرفه چقدر میتونه از هزینه ها کم کنه ؟  خیلیییی زیاد 

برنامه ریزی برا خرید هم مهمه ، مثلا من در طول هفته نمیتونم برم خرید ، برا همین تصمیم گرفتم از این به بعد، ناهار روز  پنجشنبه م از قبل  آماده باشه که با خیال راحت برم خرید و برگشتنی همه کارام انجام شده باشه و با خیال راحت باز برم سراغ کارای صیفی و میوه ها ....

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
2810