2777
2789
سلام عزیزم من جای شما باشم برای اینکه اون نفر قبلی این بلا رو سر کسی دیگه نیاره حتما میرفتم جلوی در ...

اگه ی نفر بود ک مطمئنن این کار ر و میکردیم

همسرم متاسفانه 3 جای مختلف برده برای تعمیر

و همین باعث شده دستمون ب جایی بند نباشه

و هیچ مدرکی هم نداریم راحت میتونن بگن منو اشتباه گرفتید 

ب همسرم گفتم 3 تاشون رو شکایت کن میگه با چ مدرکی باید کلی دوندگی کنم 

منم ک نمیدونم کجا برده حداقل اگه میدونستم خودم ی کاری میکردم اگه شده بود ی اخطار حتما میرفتم میگفتم ک چقدر نامردان ک برای جیب خودشون از جیب بقیه میدزدن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب عزیزم همونطور که چالش روزی nتومن رو میگید و گزارش میدید اینا رو هم بگید لطفا  یکی مثل م ...

خب عزیزم من اینجا سه سال دارم مینویسم و همه منو می شناسند ...و بارها هم گفتم ...که من باکس بندی دارم ...برای هر قسمت ....قبل باکس بندی هم پاکت بندی بود ....

نه پول باکس گوسفند ..قبلا هم عرض کردم 

از خرجی خونه که مثلا به عنوان مثال شش تومن گذاشته بشه 

چکی که میدیم مثلا سه ماهه میدیم 

از خرج خونه میذارم کنار تا موعود چک 

مرسیییی عزیزمهربان❤️ خیلی جامع بود.اره من واقعا بی برنامه خرید میکنم و خریدای بدرد نخور😔دیگه سعی م ...

پس الان 1،200 داری برای همین برنامه بچین

نگو بزار برای دفعه بعد، 

دفعه بعد همین الانه

بگید که ورودی شما ۷۰ تومنه و شما دارید با پولتون بازی میکنید به نوعی درسته برای رسیدن به این درآمد ک ...

خب قربونت برم من کی گفتم پنج شش گرم طلا بگیرین ؟

وقتی اینجا میبینم که حقوق ها ده ملیون 

هفت ملیون 

پونوزده ملیون 

مگه عقل و شعور ندارم من ؟مگه من انسان نیستم ؟

چرا بخوام هم نوعانم رو به نوعی ناراحت کنم ؟

بگم تو شش گرم طلا بگیر 

میشه ماهی ۲۱ملیون 

پس این شش گرم طلا بگیره چی بخوره ؟

وقتی شما جسته و گریخته میای تاپیک رو می‌خونی میشه همین 

دیگه 

من اون روز در جواب دوست عزیزمون که گفتن من باید تا دوسال یه واحد خونه نقلی بگیرم ...باید بگیررررم حتی شده با مادرم 

من در جواب اون عزیزم که خواستم هدف رو براش ریز به ریز توضیح بدم گفتم پس اگه برای دوسال میخوای باید اهداف رو خورد کنی ....بشینی بیاری رو کاغذ 

ببینی واسه دو سال چقدر باید داشته باشی که بتونی با مادرت خونه رو بگیری 

بعد که خورد کردیم ..تقسیم کردیم ...بهش گفتن عزیزم پس برای نزدیکتر شدن به هدفت باید 

کم کم پنج شش گرم طلا بگیری 

شما اینو دیدی ....

من اینجا فقط گفتم اندازه ی سوت هم شده بگیرین 

حتی اندازه ی پر قو هم شده بگیرین 

بعد هیچ وقت من نگفتم که از خودتون بزنین صاحب دارایی بشین 

گفتم که برای خونه دار شدنتون ..که از مستاجری راحت بشین ...

بله یه مدت سختی بکشین ..اشکال نداره 

چرب و چیلی نخوردین اشکال نداره 

لباس نگرفتین چند سال اشکال نداره 

در عوض یه سال میخوری نون و تره یه عمر میخوری نون و کره 

بعدش که از لحاظ خونه راحت شدین ..دیگه مختارین

سعی کنین در همه چی بیست باشین 👌

سلام عزیزم بابت تاخیرم عذر میخوام چندروز پیش اومدم جواب بدم تاپیک قفل بود دوتا اصل مهم داشتم یکی ا ...

مرسی از توضیحاتت مفیدت واقعا میفهمن از عید تا الان خیلی خرج بیخوذی گذاشته تو دستمون اون روز سکه خریدم براش باز طالب اسباب بازی بود میگفت اگه پولو نمیدادی من الان راحت بودم 

الانم عابرش گم شده برم بگیرم براش 

اگه ناراحت نمیشید به این سوالم پاسخ بدین به غیراز کلاس و متفرقع شما چقدر درماه براش خوراکی واسبلب بازی و شهر بازی تعلق میدین من خودم احساس میکنم زیاده بچه هلی اطراف رو میبینم میگم نه بزار بخره کمه خرجش نسبت به بقیه یه جور خودمم دوگانگی افتادم این باعث سو استفاده دخترم ازمن شده😭😭

عزیزم یه جور ریسک دیگه ..اونم با افراد درجه یک  خودتون ببینید صلاحتون به چیه  همسرم هم م ...

ممنون عزیزم🌺 لطف کردی جواب دادی نظرت برام خیلی مهم بود واقعا همین طوره خدایی نکرده چیزی پیش بیاد یه عمرباید حرف وحدیث شوهرم وبشنوم 

سلام خوبی عزیزم؟ معصومه جون شرمنده میدونم تا الان هم بارها بارها توضیح دادید. اما من باز سوال برام پ ...

سلام عزیزم ❤️ خواهش میکنم

والا منم پستت رو متوجه نشدم 

ببین عزیزم ما ماهی ۷۵۰۰ ( هفت ملیون و پونصد )یه اقساط بانک میدیم ✅

۱۵ ( پانزده ملیون ) یه قرعه میدیم ✅

۲ملیون باز یه قرعه میدم ✅

ماهی ۱ملیون اقساط لوازم خانگی رو میدم ✅

ماهی بیمه هامون میوفته ۱/۵ملیون که اونو میدم ✅

سر جمع عزیزم ۲۷/۰۰۰/۰۰۰ما قرعه و قسط میدیم 

که خودم با زیادتر شدن قرعه ها دوبار درصد بندی میکنم 

ولی تا همین لحظه همین مقدار میدیم 

مثلا دیدی عصر یه جه به قرعه گذاشتم باز ...میام از مابقی خرج ها که ...از پوشاک و لوازم آرایشی و ...گرفته میارم پایین تر ....

اینطوری عزیزم 

مبلغی که موند با یارانه و خورده ای ۹ ملیون 

با مابقی هم خرج خونه رو بر میدارم ...و بقیه ی باکس ها 

بقیه باکس ها اینطوری پر میشه 

عزیزم ❤️

یه کم سخت ولی می‌رسونم ..

ممنون عزیزم🌺 لطف کردی جواب دادی نظرت برام خیلی مهم بود واقعا همین طوره خدایی نکرده چیزی پیش بیاد یه ...

پیش فروش خریدن ریسک بسیار بزرگیه اونم تو این وضعیت رکود کارهای ساختمانی و خیلی از بساز بفروش ها توش موندن و تجربه و آورده خوبی باید توی این کار داشته باشی وگرنه پروژه ات با شکست روبرو میشه

بنظرم از خیرش بگذر و اگر خواستی پیش فروش هم چیزی بخری از غریبه بخر با قرارداد سفت و سخت که فردا به تعهداتش عمل نکرد بتونی راحت ازش شکایت کنی..

2810