2777
2789
سلام بچهامن تو گروه اقای بازار هستم میگن پلتفرم های معتبر نیستنصندوق طلابهتره منم مبخوام پس اندازکنم ...

عزیزم منم بلد نبودم.یه عزیز تو گروه ایتا برام فیلم فرستاد از صفحه گوشیش دیگه ترسم ریخت رفتم مفید آپ نصب کردم و بقیه کاراشو کردم خیلی راحته ازین برنامه بعدش که بیشتر یاد گرفتم ایزی تریدر نصب کردم.یکم پیچیده تره.

همون مفید آپ خوبه.

ولی بگم صندوق طلا فقط روز های غیر تعطیل و از ساعت۱۲تا۳ظهر میتونی خرید و فروش کنی و پولش هم تا دوروز گاهی طول می‌کشه بیاد به حساب

عزیزم منم بلد نبودم.یه عزیز تو گروه ایتا برام فیلم فرستاد از صفحه گوشیش دیگه ترسم ریخت رفتم مفید آپ ...

اینو برای بقیه دوستان هم میگم شاید مرتبط نباشه ببخشید 💚

مفید آپ نصب میکنی

اهراز هویت و کد بورسی و ثبت نام سجام.

تو کیف پول پول میریزی

تو منوی اصلی صندوق های مفید داره

صندوق عیار میزنی خرید میزنی از۵۵۰به بالا

اول ثانیه بازگشایی بازار که ۱۲ظهر باشه خرید برات انجام میشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم بلد نبودم.یه عزیز تو گروه ایتا برام فیلم فرستاد از صفحه گوشیش دیگه ترسم ریخت رفتم مفید آپ ...

باریکلا بهت عزیزم

میلی گلدو بقیه واقعامجوز ندارن؟ 

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️

عزیزم اگر از هممون مفید درخواست کارت بدید مفید کارت ارسال میکنن دم درتون.برنامشم نصب میکنید و اونجا گزینه برداشت انی داره.هر لحطه از. شبانه روزو حتی روز تعطیل برداشت وجه میتونی انجام بدی تا سقف پنجاه ملیون تومان.من گاهی توی فرشگاه پول لازم شدم همون لحطه برداشت زدمو رفتم کارت کشیدم

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️
عزیزم اگر از هممون مفید درخواست کارت بدید مفید کارت ارسال میکنن دم درتون.برنامشم نصب میکنید و اونجا ...

نه عزیزم برداشت آنی مال قدرت خریده نه پول سهام و صندوق

سقفشم ۲۰۰ میلیونه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام عزیزان روزتون بخیر 🌹 😊 دررابطه با کسب درامد خانگی امروز یه پیشنهاد شد به من برای تبلیغ یک امو ...

سلام عزیزم من انجام دادم برای فروش محصول، کار راحتی به نظر بیاد اما واقعا مشکلاتی داره اولا که این تعداد ۱۵۰ تماس رویک صبح تا شب طول میکشه چجوری بهتون گفتم دو ساعت نهایتا،،،، چون بهرحال معرفی داره معرفی کلاسها و ... طرف مقابلم ممکنه چهارتا سوال بپرسه 

در ضمن ببین به روحیه ت هم میخوره یا نه چون با پاسخ های تندی من باب مزاحمت در ساعت استراحت و تبلیغات و .... مواجه میشین 

هم اینکه اگر درامد ثابتش نمی ارزه اصلا شرکت نکنین چون پورسانت نهایتا ض درصد بهتون تعلق بگیره تجربه به من ثابت کرده هوس هوس کسی به این تبلیغاتهای تلفنی جواب مثبت نمیده و پورسانتی هم نصیب ادم نمیشه 

در ضمن هزینه تلفن هم نباید به عهده شما باشه  

من خودم سر همین تماسهای تلفنی برای تبلیغ با کارفرمای مجازیم کلا به مشکل برخوردم و قطع ارتباط کردیم. 

هزینه محصولشون بالا بود و همه با شنیدنش سریع گارد میگرفتن اما ایشون معتقد بود من نتونستم مشتری رو برای خرید قانع کنم 

این تجربه من بود کفتم با واقعیت این کار رو به رو بشین بعد انتخاب کنین

مرسی ازت دلوین عزیزززم من این چند روزه رو نبودم و کلا به هیچ کدوم از تاپیکا سر نزدم ولی ممنون ازت که ...

قربونت عزیزم وظیفمه ❤️ ما باید مراقب وقتی که دیگران برای خوندن این تاپیک میزارن باشیم نه فقط بفکر حرف ها و بحث های متفرقه ی خودمون باشیم من از همه ی عزیزان عذر خواهم بابت تگ کردنشون 🙏 اما واقعا تاپیک ب بی راهه کشیده شده بود 

بعضی عزیزان حتی نوشته هایی که پست کرده بودم برای اینکه قدر خودشون و آرامششون رو بدونن رو ب روم آوردن و بعدش هم تاپیک رو ترک کردن 

امیدوارم که از این ببعد همه ی پست ها آموزنده باشه تا حق الناسی ب گردنمون نباشه👌🏻

معصومه جان @masumehjoon   کجان؟ من میخاستم گزارش خرید جهیزیه رو بدم بهشون و نظرشون رو بپرسم. 

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
باریکلا بهت عزیزممیلی گلدو بقیه واقعامجوز ندارن؟

نمیدونم واقعا ولی من داشتم توش.دیدم یه موج رسانه ای شکل گرفته برای زمین زدن اینا گفتم بالاخره ممکن هرچیزی پیش بیاد در آوردم از میلی رفتم فیزیکی خریدم بعدش پاک کردم دیگه عیار خریدم کلا.

الان رفتم تو دی جی کالا دیدم اونم این خرید آنلاین اضافه کرده.حالا دیگه نمیدونم چی پیش میاد واقعا.

2810