2777
2789
@تیتان مرسی مهربونم فدات شم خودم تو آسمونام دروغ چرا نگرانم چون یه سقط داشتم قبلا ولی خوشحالیم در ...

عزیزم پیامتو دیدم خیلی برات خوشحال شدم 

حقیقتا هر موقع تو پیامات این موضوع رو میگفتی از ته دل دعا میکردم تنشالله خدابهت ی دونه صحیح و سلامت و شیطونشو بده🤩

انشالله خدا قسمتت کنه صحیح و سلامت هم خودت هم نینی تو راهی بغلش کنی و لحظه های شیرینی رو بچشی .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانومای گل❤️امیدوارم سالم و شاد و پرپول باشیددیروز اومدم پست بذارم سایت در دسترس نبوداین هفته م ...

سلام به خانومای نازنین💞

امروز سه شنبه و هفته ۴۰ از هفته ۵۲ هستش

مبلغ پس انداز ۴۰۰ هزار تومن که با ۷ میلیون و ۸۲۰هزار تومن قبل میشه، ۸ میلیون و ۲۲۰ هزار تومن 

پایدار و خوش باشید💞

@rokin    

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان
@تیتان مرسی مهربونم فدات شم خودم تو آسمونام دروغ چرا نگرانم چون یه سقط داشتم قبلا ولی خوشحالیم در ...

ولااااا منم از وقتی پیامتو دیدم تو آسمونام 

خدا رو تو این لحظه ب اون حس مادر بودنت قسم میدم ک 

لحظه ب لحظه مواظب خودت اون جوجه کوچولوت باشه

دعاع معراج ایشالا بدرقه راهت باشه و بسلامتی بغلش کنی

از همین حالا لحظه‌ای رو تصور میکنم ک بغل گرفتیش و از شوق اشکهای قشنگ صورتت زیبات رو خیس کرده،،🥰🥰🥰❤️❤️

سلام وقت بخیر دوستان میگم گل زعفرون کیلو ۷۰۰ الان بخری زعفرون خودت خشک کنی به صرفه هست یا اینکه همون ...

گل بخری خیلی بهتره .

هرکیلو گل حدودا ۱۰تا ۱۳ گرم زعفران میده 

همینجوری بخوای بخری ۶یا ۷ گرم میشه

سلام بچه هااااااا @masumehjoon‍ @کاربرقدیمی،اماجدید‍ @عشقم_محمدم‍ @مستانه7‍ و باقی دوستان میدونم ج ...

ای جانم 😍♥️♥️♥️♥️♥️♥️

عجب خبر شیرینیییییی🥺🥰

چه کیفی کنه بابای فندق 😍

مبارکمون باشه ♥️ ان شاءالله قسمت همه ی اون عزیزانیی که دلشون میخواد 😘😘😘😘

نمیدونی چه حس خوبی بهم منتقل کردی 🥰

واقعا نمیدونم چطوری احساسمو بگم 💜

خیلی مراقب خودت باش 💜 خودت و تو دلیت رو به خدا میسپارم، در پناه خدا باشی و این 9 ماه تا فارغ شدنت آب تو دلت تکون نخوره ♥️

دوست عزیز هورمون های بدنت به هم ریخته درد سینه و ران و کلا استخوان درد از همونهاصلا نگران نباش😇در ض ...

آخه پریودم تموم شده همیشه قبل پریود هردو سینم درد میکرد الان بعد پری، و فقط یه سینم. تا حالا اینطور نبودم خیلی میترسم، رانمم نمیدونم

هفته دیگه نوبت سونو دارم خیلی میترسم 😰

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
2810