2777
2789
اگه همین پیکان تنها ماشینتون بود من بودم عوض میکردم سوار ماشین بهتر میشدم. با این تورم روزانه هر حرک ...

طلا  ۴۷۰۰ بشه  ۱۵۰ طلا می فروشم  یک مقدار جور کنم در حد ۳۰۰  ماشین می خرم  وسعم همینه 

واای منم دقیقااا دارم همین کارا رو می‌کنم (هنوز ازدواج نکردیم) هر چه قدرم سعی می‌کنم درست کنم خودمو ...

کلا خصلت زنها همینجوره، روح و قلب زنها بزرگه. اگه اینطور نبود که مردا توی متاهلی صاحب خونه و ماشین و زندگی نمیشدن... همش زیر سایه خانمهاشونه که پر و بال میگیرند و رشد میکنند. آخرشم میگن خودم خریدم خخخ تا شما بسوزید تا انتهااااا ههههه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلا خصلت زنها همینجوره، روح و قلب زنها بزرگه. اگه اینطور نبود که مردا توی متاهلی صاحب خونه و ماشین و ...

دقیقااا می‌بینی کسایی که اصلاا طرف مقابلشونو درک نمی‌کنن و پر توقعن خیلی بیشتر ازشون قدر دانی میشه و ..

سلام خانما دوستانی که از قیمت طلا سرد میارن و از دی ج ی کالا طلا خریدن بیایید 

همسرم از د ی ج کالا ی دستبند خریده  من دیدم در وزن های مختلف اما وزن ۳گرم و ۱۴۰سوت زده بود همسرم اینو خریده اما تو قسمت خریدهاش و فاکتورش زده ۳.۱۷۰سوت 

قیمت فی۴۳۰۶ سود ۷درصد اجرت ۲۸درصد مالیات نداشت 

قیمت اصلی شو‌۱۸و‌خورده ای زده بود اما تو تخفیف بود ۱۶و ۵۲فکر کنم افتاد 

الان می‌خوام ببینم چجوری حساب کردن مناسب 

و اینکه اون ۳گرم و ۱۴۰سوت که تو د ی ج ی زده چیه این ۱۷۰سوت ک‌تو فاکتور طلافروشی و فاکتور دی جی زده چیه؟؟؟

سلام عزیزم همسدم قصد داشت پول واریز کنه گفتند ۵ ملیون بابت ماشین فرسوده می دنند همسرم انصراف داد ...

سلام خوبید ؟؟ یعنی کلن برای ماشین فرسوده ۵ میلیون میدن ؟؟

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
اگه کسی بچه نداره ازش سوال نکنیم چرا بچه نمیاری دیر میشه هاااااا،،شاید زوجین به هردلیلی فعلا نمیخوان ...

دقیقا...

انقد از این سوالا ازم میکردن

میموندم چی بگم

من کلا طرفدار تک فرزندی بودم...یه سری مسایل هم بود...

بالاخره خیلی فکر کردم و بعد ۱۲سال باردار شدم

بارداری سخت تو ۳۹سالگی...

خدا رو شکر میکنم  به خاطر دخترم...ولی واقعا تک فرزندی هم مزایای خودشو داره تو این دوره...

اگه دانایی الانمو داشتم خیلی ریلکس عبور میکردم از حرفاشون و جوابهای محترمانه و در خور براشون داشتم

تا بدونن نیاز نیست تو مسایل خصوصی بقیه سرک بکشن...

سلام به همه اموزش بچه ها عالیههه من منکرش نمیشم

اما مثلا خانم ها میتونن زمانی که بچه ها میرم کلاس خودشون هم کلاسی مهارتی چیزی برن که حداقل حال دل خودشون هم عوض بشه 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
دکتر سیما ترخانی . چند ساله من میرم پیشش کارش عالیه قیمتاش هم مناسبه

ممنون از محبتتون🌷🪻⚘️🌺💚

يا وَصِيَّ الْحَسَنِ وَالْخَلَفَ الْحُجَّةَ اَيُّهَا الْقائِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِىُّ يَا بْنَ رَسُولِ اللهِ يا حُجَّةَ اللهِ عَلى خَلْقِهِ  يا سَيِّدَنا وَمَوْلانا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللهِ
سلام خانما دوستانی که از قیمت طلا سرد میارن و از دی ج ی کالا طلا خریدن بیایید همسرم از د ی ج کالا ی ...

من از دی جی کالا سکه خریدم بدون فاکتور بوده و سکه ها هم هیچ مشکلی نداشتن

تکاپو برای نجات ✨️
2810