2777
2789
سلام به بانوان عزیزامروز سه شنبه و هفته ۳۸ از هفته ۵۲ هستشمبلغ پس انداز ۳۸۰ هزار تومن میشهبا ۷ میلیو ...

سلام خانومای گل❤️

امیدوارم سالم و شاد و پرپول باشید

دیروز اومدم پست بذارم سایت در دسترس نبود

این هفته میشه هفته ۳۹ از ۵۲

مبلغ پس انداز ۳۹۰ هزار تومن

با ۷ میلیون و ۴۳۰ هزار تومن قبل 

میشه:

۷ میلیون و ۸۲۰ هزار تومن 

روز و روزگارتان زیبا💞🤲

@rokin    

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان
ماشین تون به زور ۷۰ میلیون میره اگه سالم باشه. من بودم قید ۷۰ میلیونو میزدم ماشین جدید میگرفتم. البت ...

اگر سود داشته باشه ۶۰ یا ۷۰ تومن سوده  چون طلا باید بفروشم  به نفعم نیست  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای عزیزممنم یه مامانوبا تجربه هستمو چون روابط:اجتماعی بالا و گاها مطالعه ی زیادی هم داشتمتا ...

خواهرزاده من می‌ره مهد بعضی وقت‌ها من میرم دنبالش

یبار که رفته بودم یه مادر اومده بود و با مسئول مهد صحبت میکرد که بچه‌ی ۶ ساله‌اش رو بجای پیش دبستانی بذارم کلاس بچه‌های ۴ ساله من اول فکر کردم بچه شرایط خاصی یا محدودیت رفتاری حرکتی داره

اما مادرش که توضیح داد فهمیدم ایشون معلم زبان بودند از زمانی که بچه به حرف افتاده فقط انگلیسی صحبت کرده که بچه مسلط بشه اما خانواده فارسی حرف میزدم باهاش

حالا بچه تو ۶ سالگی نه فارسی کامل بلد بود نه انگلیسی حتی نمیتونست منظورش رو برسونه گفتار درمان بهش گفته بود با بچه‌های کوچیکتر کلاس بره فارسی یاد بگیره

من خودم خیلی اصرار داشتم خواهرزاده‌ام رو از همین سن کم بفرستیم مهد دوزبانه

اما حقیقت خیلی ترسیدم به خواهرمم گفتم بذاریم مدرسه رو دو زبانه بره

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
من امروز رفتم یه گردنبند خریدم 70 تومان 15 گرم و 490 سوته قیمت تابلو 4387 بود 3 درصد حس ...

مبارکت باشه عزیزم وزن فنر قفلش اونقدی نیست  خیلی خیلی سبکه شاید۵۰ سوت هم نشه کارتیر هست یاازاین پلاکدارا؟اگه قشنگه بیخیال عوض کردنش چون میگه تعویض میکنم ولی بخ هربهانه ای باز باید سر بدی

۹۰٪ ملک ها قولنامه ای هستن. روی سند هم میشه کلاهبرداری کرد فرقی نداره. با فرد باتجربه برای معامله جل ...

ممنون ٠بله درسته طرف با هزار آرزو خونه می‌خره اون وقت گیر کلاهبردارا می‌افته متاسفانه

سلام خانم‌های عزیز عصرتون بخیر یه سوال داشتم ازتون لطفاً راهنمایی کنیدخیلی مهمه برام خواستم بدونم در ...

سلام عزیزم من یک دوست دارم تو تهران که هم خونه مادر پدرش و هم خونه خودش قولنامه ای هست و همیشه به من میگفت که شما چرا انقدر خرج سند میکنید. کلا راضی بود از این موضوع. یکی از اقوام هم ۲۰ سال پیش خونه قولنامه ای خرید با شرط اینکه سند میگیره کلی وکیل هم گرفت باز نتونست کاری از پیش ببره و الان هم خونش رو داره و داده دست مستاجر و تا الان مشکلی براش پیش نیومده. یکی دیگه از اقوام تو شمال خونه قولنامه ای خریده بود و داده بود دست مستاجر ولی مستاجر اجاره نمیداد و از اونجا هم پا نمیشد و یکجورایی درگیر دادگاه شده بود برای بلند کردن مستاجر. اگر شما پولتون به سند دار نمیرسه حتما سلسله مراتب واگذاری مالک های قبلی رو چک کنید و حتما خودتون توش بنشینید و موقع نوشتن قولنامه حتما به بنگاه بگید که میخواین تو سامانه کاتب ثبت بشه و کد رهگیری هم بهتون بده اینجوری خیالتون راحت میشه که مشکلی نمیخورید. چک کنید که ساختمان توی طرح های شهرداری و مساله دار نباشه و تو قولنامه هم حتما یک مبلغ زیادی برای جریمه این مشکلات در نظر بگیرید  برای سند زدن در آینده ممکنه به مشکل بخورید چون اینا معمولا یکسری خلافی دارن که اونا رو چون باید هزینه بدن صاف نمیکنند و همینطوری میفروشند.

این داستان برای عبرت منهپارسال تولد مامانم خواهرم کادو گرفته بود همسرم گفت ما هم بگیریم گفتم نمیخواد ...

سلام عزیزم من از زمانیکه شما توی این تایپیک ورود کردیم از روز اول شاهد بودم و میخوندمتون و ریپلای های که براتون میزدن 

منو شما نه تنها اسم کاربریمون شبیه همه بلکه از لحاظ شخصیتی هم خیلی شبیه هم هستیم اونم حدسم اینه که کودکیمون مثل هم بوده من قبل شما میومدم اینجا و از مدیریت هام میگفتم هنوزم خداروشاکرم چون اگر پیشرفتی هم بوده بخاطر همونا بوده ولی از اینا گذشته این داستان دقیقا برای منم عبرت آموز بود منم اینقدر از اول آشنایی با شوهرم مراعات کردم حتی زمان دوستی اکثرا خودم غذا میختم که اگه بیرون رفتیم تو خرج نیفته و بعد ها همیشه بعد از ازدواج زیاد پول نمیخواستم خرجی هم با شوهرم هستش فقط یه پول تو جیبی بهم  میداد منم همونارو جمع میکردم میرفتم تبدیل به طلا میکردم یا تو تره بار همیشه ارزونترین هارو برمیداشتم شوهرمم عادت کرده و خیلی وقتا هم بهش میگفتم من از خودگذشتگی میکنم حرفش این بود میخواستی نکنی.منم از این جمع یاد گرفتم اگر پولی دارم اونو نیارم تو خونه خرج کنم پس انداز مخفی داشته باشم،جلوی شوهرم جوری وانمود نکنم که من کم خرجم و قانعم.بعد خوندن اون داستان امشب اولین باری بود که رفتیم تره بار رفتم قسمتی که سیب زمینی پیاز خوب میذارن و به شوهرم گفتم جمع کنیم توی اولین مغازه بدون پرسیدن قیمت ۲ کیلو و خرده سیب زمینی پیاز شد ۸۰ تومن و این برای منی که همیشه کیلویی ده تومنی میخریدم واقعا سخت بود ولی خیلی ریلکس برداشتم،بعد رفتیم دنبال گوجه همیشه میگفتم بگردیم گوجه ی قیمت مناسب امشب گفتم گوجه ی خوب باید بخرم و گوجه هم گرون برداشتم.اینجا واقعا شاید برای بعضی ها تلنگری بود که حواسشون به دخل و خرجشون باشه ولی برای من این بود که حواسشم به خودم بیشتر باشه کسی قرار نیست مدال افتخار گردنم بندازه و بخاطر مراعات کردنم بهم نوبل بده یا حتی قدردانی کنه.

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
سلام خانم‌های عزیز عصرتون بخیر یه سوال داشتم ازتون لطفاً راهنمایی کنیدخیلی مهمه برام خواستم بدونم در ...

عزیزم اگه توی اون منطقه خونه قولنامه ای مرسومه مشکلی نیست . ما چند ساله خونه قولنامه ای داریم . کلا منطقه ما خونه ها قولنامه ای هستن چون زمینها مال استان قدس هستند و پدر آدمو درمیارن پوستت میکنن🥴 تا بهت سند بدن . مردم هم قولنامه ای خرید و فروش میکنن مشکلی هم نداریم

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

سلام. دندانپزشک خوب واسه عصب کشی توی مشهد میشناسین؟سوالمو چند ص قبل پرسیدم فکر کنم ندیدین

دکتر سیما ترخانی . چند ساله من میرم پیشش کارش عالیه قیمتاش هم مناسبه

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه و جیبتون پر پول و دست هاتون پر طلا 🫠❤️

من طلای این ماه رو که گفتم بودجه 3500 داشتم خریدم🌷

قیمت طلا 4380 بود و وزن پارسیان هم 0.8 گرم که قیمت طلای خامش شد 3504ت و 50ت هم پول وکیومش بود و شد جمعا 3554 که 4ت هم تخفیف داد و شد 3550 و مامانم هم 50ت رو بزل و بخشش کرد و من این پارسیان رو خریدم🌸

....💖!
عزیزم اگه توی اون منطقه خونه قولنامه ای مرسومه مشکلی نیست . ما چند ساله خونه قولنامه ای داریم . کلا ...

خدا را شکر که مشکلی نیست بله این منطقه هم اکثر خونه‌ها قولنامه‌ای 

سلام خانم الحمدلله منم طلا گرفتم ۹۸۰سوت ۵۵۰۰ چطوره اجرتش گفت کمه ولی نگفت چقدره خوبع بنظرتون؟

سلام مبارکت باشه عزیزم فک کنم از شمام مث من گرون زیاد گرفتن البته من مستعمل گرفتم ۷۹۰سوت ۱۲ درصد حساب کرده بود چون عجله ام داشتم نرسیدم بزنم ماشین حساب🤦‍♀️

2810