2777
2789
[QUOTE=360001595][QUOTE=360001065][QUOTE=359987026]سلام دوستان شب همگی بخیر ان شالله که تن همگی سلام ...

منم نمیتونم بزارم کنار..شغل من یجوری ک عشق و‌علاقم هست

تازه گسترده ترش کردم.و حیفه…خودمو یجا دیگه هم گیر انداحتم سر رو درواسی ولم نمیکنن اونم بدون حقوق😅

ولی از یک طرف ی روزایی میگن ولش کن هزینه رفت امد و چیزای دیگه بیشتره .

من ۱۶ سال شد سابقه ام.

خدا بهتون عمر با عزت بده💕

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
بله عزیزم حتما 🥰صیاد شیرازی ۷ خریدم ،ده سال ساخت ، ۸ واحدی ، متراژ خونه ۸۷ متر ،پارکینگ سندی ۱۲ متر ...

😍🙏♥️ مبارکتون باشه عزیزم 

با این مبلغ سمت بولوار فردوسی و فرامرز و مهدی نمیشه خرید عزیزم؟ 

یا حتی بند دال؟ 

با حدود 2 الی 2500 کجاها رو پیشنهاد میدی؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان 

وقت همگی بخیر

من مدت هااااا خواننده خاموش بودم و بالاخره صرفا برای مشارکت توی این تاپیک ثبت نام کردم

خیلی از نکته سنجی و دقت خانم هایی که اینجا فعال هستن خوشم میاد

ممنون میشم من رو هم راهنمایی کنید

اولین سوالم اینه که به نظر شما بودجه بندی و دقت زیاد در مدیریت مخارج برای چه حدود درآمدهایی کارایی داره؟ 

من و همسرم بچه ندارم، درامدمون خوبه نسبتا، پس انداز هم داریم معمولا اما در کنار اینا اقساطمون هم زیاده و پولی که خرج میکنیم هم همین طور و صد البته اینه برای اینده هم برنامه هایی داریم که نیاز به پس انداز بزرگ داره

گاهی فکر میکنم زیادی دارم راحت میگیرم

گاهی هم میگم خوب ما پس انداز هم داریم و نیازی به سخت گیری نیس

نمیتونم حد تعادل رو پیدا کنم

سلام این شرایطش چجوریه؟

سه تومن حق عضویت میدی بعد درخواست وام میدی تا ۴۰ م تومن سقف وامشه فک کنم ی سفته الکتریکی هم امضا میکنی بعد میتونی هرچی خاستی با اون وام قسطی از دی ج کالا خزید کنی من میخاستم ی سکه امامی بگیرم ببرم بفروشم ولی میترسم نتونم بفروشم 

چقدر خوب شد که تاپیک جدید زدین💐💐💐اونجا تعداد صفحات خیلی زیاد شده بود پیدا کردن مطالب سخت بود، و ن ...

چطور میتونم توش شرکت کنم

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
خوب شدگفتی عزیزم ممنونم منم واقعاهمش داشتم فکرمیکردم ماکل پول میدیم ماشینم دستمون نمیادتایه ماه چطور ...

خیلی حس بدی بود وقتی فهمیدیم کلاهبرداری بوده تمام جوانب زندگی مونو تحت تاثیر قرار داد واقعا حالمون بد شد حتی خانواده همسرم و خانواده خودمم ناراحت بودن آنقدر ما استرس گرفتیم که گفتن ما کمک میکنیم خودتون یکی دیگه بخرین اما پولی که بازحمت به دست اومد و رفت که دیگه نمیومد تا چند وقت طول کشید تا تونستیم با موضوع کنار بیایم.

یه عروس و داماد بیچاره وام ازدواجشون رو آورده بودن بخرن ماشین.یه خانمی بدون اطلاع همسرش طلاهاشو فروخته بود ماشین بگیره.

تو رفت و آمد های بعداز دادگاه اینارو فهمیدیم.

یه زن و شوهر جدا شدن به خاطر این جریان.

یه خانمی بچه کوچیک داشت میگفت شیرم خشک شده نمیتونم شیر بدم به بچه ام.

واقعا چطور از گلوشون پایین می‌ره این پول ها.

با اینکه روز های اول به چند نفر تحویل دادن ماشین برای جلب مشتری بعد کلاهبرداری کردن .

هرکسی اینجا پیام منو میبینه لطفا اعتماد نکنه به این شرکت ها که تمومی ندارن.پول میدین همونجا ماشین رو بگیرین خوبه وگرنه قسطی و شرایطی فقط از ایران‌خودرو و سایپا و مدیران خودرو و.... که معتبر هستند بگیرید.

یا همین نمایشگاه هایی که ماشین رو درجا تحویل میدن بهتون.

انشاالله که هرچی خیره همون بشه🌹

[QUOTE=360001595][QUOTE=360001065][QUOTE=359987026]سلام دوستان شب همگی بخیر ان شالله که تن همگی سلام ...

سلام معصومه جون

امیدوارم حالتون خوب باشه

عزیزم من تبریز هستم، الان که عضو شدم میخواستم ازتون خواهش کنم ادرس زرگری هایی که ازشون طلای اجرت افتاده میخرید رو بهم بدین

ممنونم پیشاپیش

میشه یه راهنماییم به من بدی بنظرت باچهارصدمیلیون چه کاری راه بندازیم خیلی تحقیق میکنم ولی به نتیجه ا ...

اگه بتونین نزدیکی های دانشگاه مغازه یا کافه و رستوران بزنید 

فوق العاده عالی 

اون روز یه سر رفتم دانشگاه دخترم ...بعد اتمام کلاساش خسته بود 

گفتم مهمان کنم دخترم رو به یه چایی تا خستگی از تنش در بیاد ♥️

داخل که شدیم ...یه دونه چای سفارش دادیم کنارش یه دونه باقلوا 

شد نفری ۷۵تومن ....

[QUOTE=360003426][QUOTE=360001595][QUOTE=360001065][QUOTE=359987026]سلام دوستان شب همگی بخیر ان شالل ...

سلام عزیز دلم ❤️ خیلی خوش اومدی به جمعمون ❤️ 

فردا حتما تگ کن یادم بنداز ...میذارم براتون 

اون روز برای دوستان هم قول داده بودم 

که به طور کل یادم رفته 

فردا از ...ای نیستا بر میدارم میذارم براتون عزیزم ❤️ 

سلام دوستان وقت همگی بخیرمن مدت هااااا خواننده خاموش بودم و بالاخره صرفا برای مشارکت توی این تاپیک ث ...

واقعا منم همیشه درگیر این قضیه هستم.

فقط میشه با نوشتن اینارو مدیریت کرد.

من خودم اومدم نوشتم همه چیز رو بعد گروه بندی کردم.مثلا هزینه تفریحات جدا و بقیه چیزا رو همه رو جدا کردم.بعد اومدم گفتم مثلا لازم نیست هر هفته بریم شهربازی یا خانه کودک کردمش هفته در ملیون به جاش یه هفته میریم رستوران بعدش باز دیدم هم گرونه هم تنوع نداره اومدم دوباره یه تفریح جدید اضافه کردم گفتم یه هفته سینما یه هفته خانه کودک یه هفته رستوران یه هفته پارک.هم هزینه ش مدیریت شد هم تنوع ایجاد شد برای خودمون و بچه ها. حالا هوا سرد یا بارونی باشه باز تغییر میدیم تو برنامه.

یا خرید رو اومدم تمام غذاهایی که بلدم و دوست داریم رو نوشتم و تمام مواد غذایی و بهداشتی که نیازه نوشتم بعدش گروه بندی کردم به صورت اولویت ضروری و غیر ضروری و خریدم.

بعدش خرید پوشاک و کیف و کفش همه اونایی که داریم رو از چیز هوایی که لازم داریم کم کردم و خورد خورد خریدم.

دیگه مونده گروه لوازم خونه مثل سفره و قاشق چنگال و... که اینارم از یه لوازم خونگی قسطی میخرم 🥰 

دیگه وقتی برنامه ریزی میشه همه چی با نظم پیش بره خیالت راحت تره.

پسرم امسال کلاس اوله پارسال همه ش درگیر تغذیه مدرسه اش بودم امسال اومدم یه کارت بیسکوییت خریدم از عمده فروشی به قیمت تولید کننده هر هفته هم براش میوه میخرم.

دیگه راحت شدم 

ذهنم آروم تره ولی هنوزم میگم با خودم گاهی اوقات من سخت نمیگیرم؟! یا اینکه ولخرجی نمیکنم؟!

دوستان در راستای چالش بدون خرجی روزانه یه کم گوشت بوقلمون مونده تو فریزر، نمیدونم چی درست کنم تا نخو ...

عزیزم میتونی چرخ کنی ...غذای چرخ کرده درست کنی 

یا آبگوشت کنی 

کتلتش رو درست کن 

و خیلی چیزای دیگه 

از قابلمه که نمی‌خواد فرار کنه عزیزم 😅🤭

خودت تنوع به خرج بده 

همون بوقلمون رو برای الان بگیری ..چند صد تومنی باید پیاده بشی 

نامادری من به قرمه سبزی هم می‌ریزه 

باهاش شکم پر هم درست می‌کنه ( چرخ کرده می‌کنه )

واقعا منم همیشه درگیر این قضیه هستم.فقط میشه با نوشتن اینارو مدیریت کرد.من خودم اومدم نوشتم همه چیز ...

مرسی که وقت گذاشتین و راهنمایی کردین🙏🏻💐

موقع برنامه ریزی و نوشتن بودجه بندی رو چطور تعیین میکنید؟

مثلا بر چه اساسی میگید فلان مقدار برای تفریح یا لباس کافیه؟

درصد خاصی رو مد نظر قرار میدین؟ 

به نظرتون از چه مقداری اگر سطح دارایی و درامد بیشتر بشه میشه راحتتر گرفت؟

ببخشید سوالام زیاد شد😍

2810