2777
2789
سلام خیلی عالی هر جا رفتم دیدم زده قفل تاپیک   بچه ها دوست دارم بتونم هر ماه  یه تکیه ...

کافیه یه بار تجربه خرید طلا داشته باشی با همین پس اندازها  دیگه میفتی رو غلتک 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانما من  بیست و سه سالمه و از ۱۶ سالگی نامزد کردم خونه داریم حدود دویست گرم هم  طلا ...

سلام عزیزم پس انداز کردن خیلی خوبه ب خودت ی جایزه بده و مثلا سه  ماه هرچیزی ک لازم داری بخر  

بعد انشالله پر انرژی دوباره شروع کن ب پس انداز هدف بزار برا خودت مثلا برا خرید خونه دوم خرید باغ خرید ماشین بهتر 

و.... 

هدف ک داشته باشی بهتر پس انداز میکنی

سلام خانما من  بیست و سه سالمه و از ۱۶ سالگی نامزد کردم خونه داریم حدود دویست گرم هم  طلا ...

افرین عزیزم که توی سن کم تونستی مدیریت کنی. تاالان اگه فقط پس اندازمیکردی وازبقیه چیزازدی  اره یمدت استراحت کن ونه اینکه فقط ولخرجی که چندسال دیگه پشیمون شی. بودجه بندی وباکس بندی داشته باش تابه همه چی برسی درکنارش مقداریم پس اندازداشته باش

لطفالایک نکنین. 
سلام دوستان و  معصومه جون خوبی عزیزم میگم این دوست من که براش برنامه ریزی کرده بودید ...اومده ۱ ...

خب چرا دوستت  همه چیز رو ریز به ریز به شوهرش توضیح میده؟؟

قرار شد ایشون اول به خودش برسه و دندوناش درست کنه و مخفیانه پس انداز کنه از روش هایی که بچه ها گفتن 

اینجور که داره پیش میره فقط توقع شوهرش میره بالاتر و هیچی عاید دوستت نمیشه

سلام دوستان

من امروز رفتم دو تاشعبه مختلف بانک سپه و درباره برداشتن طرح نگین آتیه پرسیدم که متاسفانه این خبر درسته و دیگه این طرح فعال نیست و افتتاح حساب انجام نمیشه اما دوستانی که از قبل افتتاح حساب اتیه انجام دادن(مثل خودم) مشکلی نیست و به این عزیزان وام تعلق میگیره

سلامم و صد سلام به هلن جان عزیزم 😍😍😍😍 به به چشمامون نورانی شد 🤩 خوبی عزیزم ؟ چقدر من دلتنگت ...

فداتشم گلم ،دل به دل راه داره منم خیلییییی دلتنگت بودم،تمام نصایحتو تو ذهنم مرور میکردم.من کفتر جلد اینجام ازین ب بعد بیشتر میام مدارس تعطیل میشه منم کارم کمتر میشه.قربونت برم من خیلییی دوست دارم😘❤️😍

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

سلام وقت بخیر امسال واقعا سال خوبی خداروشکر که خدا این تاپیک سر راهم قرار داد وبا معصومه جون آشنا شدم ماه اول گوشواره خریدم این ماه یه سکه ۲۰۰ سوتی به مناسبت روز دختر خریدم ۷۳۰ تومن واقعا چه لذتی داره چقدر خودم ازاین لذت  محروم  کردم فکرمیکردم با آین پول نمیشه طلا خرید😔آن شالله تا اخر سال کلی طلا بخرم 😍😍😍😍😍

یه کاربری تعریف میکرد این روش رو در پیش گرفته بعد دو سه سال یه کاسه پر گوشواره ریز حلقه ای داشته حا ...

عالیه همین کار می‌خوام بکنم طلای کوچیک و ظریف بخرم در خرید صرفه جویی کنم و هر چیزی نخریدم پولشو بزارم کنار برای آخر ماه خرید طلا 

خب چرا دوستت  همه چیز رو ریز به ریز به شوهرش توضیح میده؟؟ قرار شد ایشون اول به خودش برسه و دند ...

اتفاقا میگه تو باکسهاپول هست   ...ولی تا اسم میاره  که بریم فلان کار رو کنیم شوهرش اونقدر میگه دست نگه دار تا تکلیف خونه مشخص بشه....تکلیف خونه مشخص بشه میگه ماشین خرج داره ...یا مثلا میگه خرجهای واجب‌تر از اینا هم هست ....نمیدونم چراشوهرش  اینجور شده قبلا خیلی بی حساب و برنامه خرج میکرد و عین خیالشون هم نبود ولی از وقتی دوستم پول طلا و پس انداز رو بهش داد که بیا قدم اول رو برداریم و با این مقدار بیا یه کم کارهای ماشینت انجام بده ...می‌ترسه دست به پول بزنه از اونور میگه من با این صدتومن چقدر از کارهای ماشینم رو کنم ..از اونور میگه پول پیش خونه ذو چکار کنم...مگه تو دوماه چقدر جمع میشه....دوستم میگه میخوام همونطوری که بچه های گروهتون گفتم با مدیریت خرج کنم و به همه چی برسم  ولی شوهرش خیلی تو دلش رو خالی میکنه

وای چقدر رومخه شوهرش دیگه اینجا باید دوستت نترسه و اهمیت نده باهاش مقابله کنه وگرنه هی درجا میزنه

نمیدونم ازیه طرف حق با دوستم هست چون میخاد زندگیش رو عوض کنه از یه طرف میگم حق با شوهرش هست تو ابن دوماه مگه چقدر پس انداز میشه اونم با این وضعیت گرونی

خانمای عزیزی که باردار هستین  و یا حتی بچه اولتونه 😍 طبق تجربه اطرافیانم که میبینم و توجه ...

سلام مرسی از،نکاتی که گفتی عزیزم منم خیلی از،این کارا رو کردم 

مثلا من خونه خودم کمد دیواری نداشت همسایه ام ۳ تا کمد ددست کرده بود به جای کمد دیواری استفاده میکردم ۶ سال پیش نو بودن بعد که اسباب کشی کردیم جا نبود یکی اشو گذاشتم داخل کمد دیواری اینجا 

الان گرفتم اونو با برچسب سفید کردم یه تخت کنار مادر و یه ویترین کوچیک سفارش دادم برای ست شدنشونم یراق طرح گل گرفتم با اسپری طلایی کردم 

مامانم دوتا تشک کوچیک آماده کرده خواهرم هم کامل ست نمدی و تشک بازی و لحاف تشک و ست مسافرتی برام ۶سال پیش با بچه خودش درست کرد رنگشو جوری انتخاب کردم که مد باشه الانم 

خواهرزاده ام یک سال و نیمشه کریر و چنتا لباس اونو که نو هستن میارم مارک میچسبونم اویزون میکنم 😆😆

دوباره خواهرم یه زرافه بزرگ از اینا که عدد میزنن درست کرده اونم میزنم به دیوار 

دیگه فقط رفتیم خرت و پرت های ریز گرفتیم ۵۶۰۰ شد و هزینه تخت و ویترین و باید بدیم 

برادرشوهرمم میخواد مینی واش بخره

مادرشوهر ۲۰ م پول داده 

چون بعد ۱۲ سال باردار شدم همه توقع دارن مسخره بازی های بلاگرا رو دربیارم ولی من واقعا دوست ندارم 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

سلام به همگی من این ماه یه کاراقتصادی انجام دادم البته بااطلاع شوهرم چون پایه پس اندازه.  حقوقمون رومیریزه روی حساب بانک مهرمن منم هرسه چهارروز یکبار رندش میکنم مثل سرویس رند بلوباکس الان دوماهه حدودچهارصدتومن جمع کردم. چندروزپیشم رفتیم حدودچهارصدسوت طلای شکسته خریدیم. توی شهرمامتاسفانه سکه پارسیان خیلی بازارنداره

لطفالایک نکنین. 
والا شوهرش حق داره وقتی قراره دو ماه دیگه اجارشون رو تمدید کنن بنظرم دوستت خیلی اینده نگر نیست همس ...

دوستم خسته شده از بی برنامگی همه خرجهای رو هم تلنبارشده.. والان میخاد شروع کنه ولی می‌ترسه...

..دندون  لباس بچه ها .لوازم خونه  که واقعا کهنه شدن خرج ماشین  .پول پیش خونه ..الان هم بلا تکلیغه...یه کم شرایطشون سخت شده ... 

حرف هر دوشون هم منطقی هست...سرکلاف از دستشون در رفته

2810