2777
2789
سلام خانما من تازه طلا گرفتم الان میگن قراره ریزش داشته باشه بخدا تپش قلب گرفتم از اخبار چیکار کنم ح ...

انشاالله می‌خری خدا بزرگه شما تلاشت و بکن در کنارش تا ۴۰روز روزی ۷۰بار بعد نماز صبح آیه ۲۹سوره مومنون بخون 

انشاالله خونه خوب و پر برکت قسمتتون میشه

سلام خانما صبحتون بخیرراستش منم چند وقتیه کارت حقوق همسرم رو گرفتم دست خودماینم بگم هااا (با هزااااا ...

طلا سوتی چجوری میگیری ک نزد نداشته باشه

دانشمندان   دست بکار بشین یه معجون بدین ک با یبار خوردن ۱۶ کیلو وزن کم کنیم من منتظرم با این همه علم جدید جرا اینا نمیسازن یعنی میسازن    خدایا سپاس بابت داشتن نعمت سلامتی و پسرم و همسرم سپاس      

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر من همش چشمش دنبال پولشه کثافت اصلا برکت نمیکنه بهش میگم یه کم چشم و دل سیر باش که برکت کنه دست خودش نیست گدا صفته

دانشمندان   دست بکار بشین یه معجون بدین ک با یبار خوردن ۱۶ کیلو وزن کم کنیم من منتظرم با این همه علم جدید جرا اینا نمیسازن یعنی میسازن    خدایا سپاس بابت داشتن نعمت سلامتی و پسرم و همسرم سپاس      

مزد ساخت

سلام خانما صبحتون بخیرراستش منم چند وقتیه کارت حقوق همسرم رو گرفتم دست خودماینم بگم هااا (با هزااااا ...

موفق باشی 

همه مردها همینطوری اند 

منم ب همسرم میگم مثلاً برو خیار و گوجه بخر فقط 

میبینی چند نوع میوه  و خربزه و طالبی هم خریده در صورتیکه خونه ای که هندوانه داره خربزه و طالبی میخواد چیکار بعد میگع چرا نمی‌خورید خراب میشه 

درصورتیکه منم و پسرم ک‌سه سالش مگه چقدر می‌خوایم بخوریم خودش هم از صبح تا بوق شب سر کاره...

خیلی از مردها همینطوری اند 

سلام دوستان.‌من تو این چند وقته حدود ۸۰۰ میلیون سکه و طلا و دلار فروختم برای خرید یک آپارتمان کوچک که به نظرم عجله کردم چون اگر الان فروخته بودم حدود ۱۰۰ میلیون بیشتر دستم رو میگرفت. شوهرم ماشینش که چند ماه آگهی کرده بود فروش رفت و من گفتم بهترین موقع برای خرید خونست. چون الان فصل اجاره نیست مستاجر اصلا گیر نمیومد و ما هم دو سه روز تا محضر فرصت داشتیم که باید پول رهن خونه رو میدادیم تا خونه تحویل میگرفتیم و من باز با نادانی به شوهرم گفتم طلا میفروشم خونه رو تحویل بگیریم سال بعد بدیم اجاره. روز آخر بعد فروش طلاها مستاجر پیدا شد و باز من ضرر کردم. الان ۱۵۰ از مستاجر دارم.به نظرتون بذارم بانک که سر سال بهش تحویل بدم. چون انگار قراره سال دیگه پا شه. سود بانک دو و خورده ای.یا برم طلا بخرم که نمیدونم باز همینجوری طلا بالا میره یا نه. معصومه جان هم تجربه دارن جواب بدن ممنون میشم.

سلام دوستان.‌من تو این چند وقته حدود ۸۰۰ میلیون سکه و طلا و دلار فروختم برای خرید یک آپارتمان کوچک ک ...

طلا بخر، انشاالله سال بعد مستأجر بیاری  قیمت رهن خونت هم بالا رفته پول مستأجر و میدی ،،، با باقی رهن خونه از مستأجر جدید میری طلا می‌خری بازم 

انشاالله می‌خری خدا بزرگه شما تلاشت و بکن در کنارش تا ۴۰روز روزی ۷۰بار بعد نماز صبح آیه ۲۹سوره مومنو ...

بنظرت بااین حقوق میشه؟ خیلی ناامیدم دیگه نمیدونم چیکار کنم

ممنونم از دعای خیرت عزیزم🌼

2810