2777
2789
سلام از دیشب رو‌دلم غصه آوار شده لطفا کمکم کنینما کلا۸۰۰میلیون سرمایه داشتیم وام مسکن گرفتیم یک میلی ...

سلام عزیزم بله میخرن نگران نباشین

موقع فروشش فوقش یه دست ب سر و روی خونه میکشین یکم تمیز تر و مرتب تر کنید بعدش بزارید توی فروش

درسته ساخت خونه هرچی کمتر باشه بهتره 

ولی اینطور هم نیست که خونه های ساخت بالا مشتری نداشته باشه

سلام از دیشب رو‌دلم غصه آوار شده لطفا کمکم کنینما کلا۸۰۰میلیون سرمایه داشتیم وام مسکن گرفتیم یک میلی ...

اره عزیزم چرا نخرن؟ همسایه ما آپارتمان 30 ساله رو فروخت خیالت جمع باشه ملک با هر شرایطی مشتری خاص خودش داره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان ببخشید سوالم ربطی به تاپیک ندارهما بخاطر خرید خونه دستمون خیلی خالی شدهپالتو من خیلی قدی ...

سلام عزیزم من یک بار از infinity.color_boutique شلوار خرید کردم. بد نبود توی اسنپ هم هست و همه چیز داره و اینکه از سارک هم که چندین ساله مشتریش هستم و خرید میکنم اونم جنس هاش خوبه و دیدم اسنپ هم هست.

بچه‌ها

من

از chatGpt استفاده میکنم

گوگل سرچ کنید انگلیسی بالا میاد

ولی با هر زبانی تایپ کنی با همان زبان جواب میگیری

راستی باید فی لترشکن روشن باشه

بچه‌هایی ک ریپ زدن برای هوش مصنوعی ببخشید تک ل نک جواب ندادم

أدرس رو گذاشتم

اگه دیگر دوستان اطلاعات کاملتر دارن

ممنون میشم اگه امکانش هست با دوستان ب اشتراک بزارم

🌹❤️❤️🌹

درود🙋‍♀️

اينم جايزم 🤩رفتم گرفتم با يه جعبه گز داد🤭 بيشترش قسمت شماها اينو بخواي بخري با پول پروانش ٥٥٠تومن تو بازار و ٥٠سوته

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

سلام خانما منم توی چالش بدون خرج معصومه خانوم شرکت میکنم

امروز صبح که کره عسل و پنیر داشتیم برای ظهر هم از شب قبل لوبیا خیس کردم که نهار لوبیا با قارچ بپزم و شام هم کشک بادمجون هستش

البته همسر من هرروز صبح نون تازه میگیره سنگک یا بربری ولی من خرج دیگه ای نکردم واینکه شام فقط منوپسرم هستیم همسرم شب کاره وفقط نهارو باهم میخوریم.

من جمعه برنامه غذایی یک هفتمو نوشتم وفک کنم چند روزی بدون خرج باشم چون همه چی هست تو خونه 

دقیقا هوش مصنوعی خیلی مهمه من برای کارم کانال یوتیوب و اپارت دارم قدم به قدم بهم می گه چیکار کن که ک ...

عزیزم من در مورد چنل یوتوب و استفاده از هوش مصنوعی چند تا سوال دارم 

امکانش هست خصوصی درخواست بدم ؟!!😁

سلام خانماااا

منم بالاخره امروز رفتم طلا خریدم چون واسه استفاده میخوام و فعلا نمیفروشم دیگه به قیمت توجه نکردم، 

فی طلا صبح ۴/۷۲۵/٠٠٠ تومن بود،

یه دستبند و انگشتر اجرت دار گرفتم چون از بدون اجرت ها خوشم نیومد متاسفانه🤕

اجرت ها هم ۱٠_۱۱٪ حساب کرد و سود خودشون، 

وزن جفتش باهم تقریبا ۸/۲۳٠ و قیمتش هم شد ۴۵/۷٠٠ تومن... 

ان شاءالله از این به بعد بتونم واسه پس انداز شکسته و بدون اجرت میخرم...

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

سلااام خونه تون مبارک باشه ،به سلامتی و دل خوش استفاده کنید 

دور از جون فک کردم ۸۰۰ ملیون به فنا رفته 

خوب عزیز خونه خریدی خوشحال باش 

خدا رو شکر کن بگو  اون خونه پر از خیر و برکت باشه برام ‌

خیییلی برام عجیبه چن وقته تو تاپیک بعضی از خانوما با آه و ناله و غم پست میزارن آدم دلش می‌ریزه ،بعد میبینی خونه خریدن 

خوب عزیز ان خریدن خونه یکی از بهترین اتفاقای زندگی یه  

هر خونه هم مشتری خاص خودشو داره 

همینطور که شما این خونه رو خریدی ،یکی دیگه هم از شما میخره 

من از خونه قبلی که پا شدم تو دلم گفتم خدا یا از اینجا کلللی خاطره خوب دارم انشاالله واسه خانواده بعدی هم پر از خیر و برکت باشه ‌

نمی‌گم زندگی سختی نداره،نه ‌. 

قسمت خوب زندگی و پر رنگ تر کنیم 

سلام دوستان

منم یه گزارش بدم

بچه ها من فکر کردم چالش بدون خرج فقط یه روزه که شب قبلش مشخص میشه...  @masumehjoon    

ولی خب دیروز از سرکار اومدم نون نداشتیم اول گفتم خسته ام و گرسنه بزار از اسنپ غذا بخرم تا برسم خونه اونم برسه،تو اسنپ چرخیدم جوجه و کباب و... تو این ماه چند باری خورده بودیم کالباس و..‌ هم نمیخورم.

دیدم فلافل هست خواستم بخرم بعد گفتم خب مایه فلافل تو فریزر دارم نون باگت بخرم و فلافل بخورم

نون خریدم ۴ تاش ۲۰ تومن شد.اومدم دو تاشو گذاشتم تو فریزر و دو تاشم برای ناهار.

اومدم یخچال نگاه کردم خیار شور و کاهو و گوجه نداشتیم.گفتم برم بخرم بعد حرفای بچه ها یادم اومد که با هر چی دارم تو یخچال غذا بپزم هنره.

دیدم ترشی داریم و سریع دو تا تخم مرغ و سیب زمینی آبپز کردم و یه ساندویچ خوشمزه شد👌،بچه ها تو شهر ما کلی مغازه و دکه هست که سیب زمینی با ترشی و سبزی و تخم مرغ میفروشن کلی طرفدار داره،من عاشقشم.

برای شام جایی کار داشتیم،میدونستم از بیرون بیایم گرسنه ایم و غذای بیرون میخریم.

قبل رفتم یه بسته سبزی از فریزر گذاشتم تو یخچال.ساعت ۹ موقع برگشت همسرم گفت ساندویچ بخوریم بیرون.گفتم خونه غذا آمادس😉

چون سه شنبه از بیرون غذا خریدم و چهارشنبه ام ناهار بیرون خورده بودیم.

رسیدیم سریع تخم مرغ زدم به سبزی و کوکو درست کردم.کنارش هم سیب زمینی سرخ کردم و با ترشی و زیتون و نون باگتهای ظهر خوردیم.

کل خرج دیروزم ۲۰ تومن فقط پول نون شد،و ۱۳۰ میزارم برای پس انداز

اگر حواسم نبود از بیرون غذا میخریدم و شامم بیرون میخوردیم حداقل ۳۰۰ میشد.

امروزم اومدم خونه هوا بارونی بود سربع آش بار گذاشتم در حال آماده شدنه😍

حالا تا شب امیدوارم بتونم بر نفسم غلبه کنم و خرجی نداشته باشم😁

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
سلام خانماااامنم بالاخره امروز رفتم طلا خریدم چون واسه استفاده میخوام و فعلا نمیفروشم دیگه به قیمت ت ...

تبریک عریزم بسیار زیباس  و برازنده دستای گوگولیت 

من هم دیشب رفتم یه خانمی داشت طلاشو میفروخت به زنجیر کارتیر سبک  نو بود و تازه خریده بود منم از طلا فروش خریدمش 2.640  به مبلغ 12900 و از اونجایی ک یک  4600 پول مخفی  بود   یه تیکه از شکسته های قبلی به همسرم نشون داذم و گفتم اینو خریدم 😄😄 گفت مبارکت باشه عزیزم  ماه بعد میبربم همه شکسته هاتو تبدیل میکنیم به یه طلای خوب منم خوشحال گفت ولی رو‌من حسال نکن  😐😐😐گفتم زحمتت میشه عزیزم 🙄🙄

خودم میرم فک کردم چیزی میخوای اضافی کنی گفت نه من میام فاکتور  به اسم من باشه  دقیقا قیافش با این استیکره یکی بود 👈🏻🤣

ک یه لگد نثارش کردم  شوخی میکرد  مثلا 

سر این قضیه  فاکتور یکی از آشناهای دورشون‌ طلاهای همسرشو برداشته برده فروخته بدون اطلاع خانمش

خانم هم فکر کرده دزد زده ولی طلا فروش زنگ میزنه ک عکس از اتحادیه اومده طلاهاتون با فاکتور و کارت ملی فروخته شده  خانم شکایت کرده ایشونم گفته مال خودم بوده فروختم 

الانم خانم و اقا حسابی درگیرن  عجب زمونه ای شذه 

اینم شانس مایه 😂😂😂😂 فک کردم بعد نود و بوقی میخواد چیزی بخره واسم 

2810