2777
2789

دیشب رفتیم باهم برای خونه میوه بخریم...خب همه قیمتی هست...اصلا میوه ی درشت نمیخریم چون سم بیشتری خورده وقضیه ی نیترات ها... بچمم عادت کرده وهمیشه ریزاشومیخوره چون راحت تر هم تموم میکنه وحروم نمیشه....

وازماشینی هم کمترخریدمیکنیم مگه اینکه بذاره جداکنیم وگرنه خودشون که میریزن درهم میریزن وخراب هم داره...

رفتم میوه فروشی که همیشه میخریم وجنساش خوبه سیب داشت کیلو۲۵....البته درشتا وخوب وگرون هم داشت که نیازنداشتم...

یه لحظه پلاستیک گرفتم که سوا کنم دیدم اصلا باب میلم نیست مشما رو گذاشتم سرجاش وبرگشتم تو ماشین گفتم خوب نبود رفتیم میوه فروشی اون دست خیابون دیدم سیبای ریزوقرمز واستخونی داره کیلو۲۲۹۰۰ سه کیلو سوا کردم یه عطروبویی داره وشیرین😍😍😍😍

بعد رفتیم پرتقال کیلو۲۵ ونارنگی هم۲۵. یه نیسان پر داشت😍  خب همین پرتقال ونارنگی داخل مغازه پرتقال کیلو۴۵بود نارنگی هم۳۳وخورده ای...

انگور میوه فروش همیشگیمون میدادکیلو۷۰ دوتا محل پایینتر داشت کیلو۴۰...

الهی که هممون طلا بخریم😍من طلامیخواااااام😁😁😁😍😍😍😍

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
اشکال نداره عزیزم ❤️ قرار نیست که همه تو چالش شرکت کنند همین که تو مدار باشیم و ولخرجی نکنیم ...یعنی ...

معصومه جون به پلاک ۹۶۰سوتی رو قیمت گرفتم گفت حدودا ۴۶۰۰۰۰۰ چند درصد حساب کرد؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیز دلم ❤️ چرا فدات شم ؟دردت به جونم چی شده ؟نه والا من خبر ندارم از وام ها به اون صورت

دور از جون عزیزم خدانکنه گلم

خواهر اوضاع زندگیم خیلی بهم ریخته اس درآمد شوهرم خیلی کمه تمام داراییم ۴۰۰هزارتومنه تا ۲۵که یارانه بدن هیچی هم خونه ندارم.دنبال کارم با اینکه بچه هام کوچیکن ۲و۳سالع تویشهر غریبم جایی ندارم بچه هامو بزارم موندم بخدا چیکار کنم

اشکال نداره عزیزم ❤️ قرار نیست که همه تو چالش شرکت کنند همین که تو مدار باشیم و ولخرجی نکنیم ...یعنی ...

فدات شم همسرمم حواسش کلا به خریدا وقیمتا هست خودش آدم چالشی هست😁😁😁خیالم جمع هست. ولی تلاش میکنم که طلاش کنم🤲🤲🤲🤲 فقط تنمون سالم‌باشه همسرمون باشه بچه هامون سالم باشه پول میادومیره ولی ما حواس جمع💪

لطف داری عزیزدل ♥️🌹

معصومه جان چقدررر ایتن پیامتون شبیه اتفاق یکی از آشناهای ما بود .....خانمه مثلاااا زهرا خانم مدیر و ...

چقدر ناراحت کننده بود 🥺

هستند از این آدمها که با ندونم کاری هاشون خیلی ضربه ها می‌خورند ...دودش تو چشم خودشون می‌ره 

ولی متاسفانه عبرت نمی‌کنند 🙁انتظارات بیجا و بی رویه ای دارند 

از زمین و زمان شکایت دارند 🙁

متاسفانه سرشون یه سنگ هم میخوره ها ...ولی درست بشو نیستند ..

خیلی ممنون عزیزم برامون نوشتی ❤️تجربه ی گرانبهایی بود که در اختیار مون قرار گذاشتی 

دور از جون عزیزم خدانکنه گلمخواهر اوضاع زندگیم خیلی بهم ریخته اس درآمد شوهرم خیلی کمه تمام داراییم ۴ ...

میدونم کارپیداکردن به این راحتیا نیست سخته حق داری ولی کار درمنزل نمیتونی پیدا کنی؟ مثلا یادمه تو شهرستان همسایمون حبوبات رو بسته بندی میکرد....یا چیزای دیگه.درامدش کم هست ولی بازم هست حدااقل نیاز به سرمایه وبیرون رفت از خونه نداره

سلام خدمت خانمهای مدیر ‌و کاردان

دوستان بنظر شما فروش دوتا ماشین و خرید یه ماشین بهتر که خرج کمتری داره بصرفه هست؟ و اینکه خانم خونه وسیله نقلیه نداره دیگه و هزینه سرویس مدرسه اضافه میشه

دنیا هستم:)هر تکه ای از وجودم گوشه ای ازین کشور ...امیدوارم هیچ مادری از فرزندش جدا نشه💔
سلام عزیز دلم ❤️ چرا فدات شم ؟دردت به جونم چی شده ؟نه والا من خبر ندارم از وام ها به اون صورت

معصومه جان یسوال

از کجا بفهمیم پارسیانی که خریدیم خوب حساب کرده برامون سود زیاد نگرفتع؟

چقدر ناراحت کننده بود 🥺هستند از این آدمها که با ندونم کاری هاشون خیلی ضربه ها می‌خورند ...دودش تو چ ...

معصومه جون لطفاً راجع به برنامه غذایی  هفتگیت بگو چجور بچینم اگه شد عکس برنامه غذایی خودتون رو بذارین🙏🏻

سلام خانومابلاخره رسیدم بهتون😩😩یک هفته اس در حال خوندنم 🥴خوب یه گزارش ریز بدمتا الان برای خرج ها ...

موجودی یخچال و فیریزو نگاه میکنم و چیزایی ک دوس داریم و تو هفته تقسیم میکنم مثلا ما هفته ای یکبار خورشت با گوشت گوسفندی شاید درست‌کنم دووعده ای 

مرغ دوبار 

گیاهی و چرخ کرده بیشتره

نه پس  لیست مینویسم مثال:

شنبه /نهار کوکو سبزی ـــ شام قورمه سبزی 

یک شنبه /نهار یتیمچه ـــــ شام قورمه سبزی ( دیشب)

دو شنبه / کوکو سیب زمینی ــــ هویج پلو 

سه شنبه /کله گنجشکی با نون یا تاس کباب   ــــ ماکارانی  

و.....

چون من شام نمیخورم بیشتر شام و پلویی بر میدارم ک همسرم بخوره ولی جا به حا هم میشه. آش و آبگوشت و املت و اینام هست

معمولا وقتی یخچال خالیه لیست ومینویسم با تعداد وسایل مثال برای کتلت دوتا سیب زمینی متوسط -تاس کباب یکی ـ هویج‌پلو  یکی و.... روهم ۱۲ تا سیب زمینی 

اینحوری لیست مینویسم و میرم خرید 

فقط پیاز و بیشتر میخرم چون همسرم گاهی هوس پیاز و سماغ میکنه کنار غذاش 

میوه تعداد میخرم خراب نشه ولی بمونه هم تبذیل میشه به خشک - کمپوت- مربا و میوه له برای دسر 

هویج مثال میخرم ارزون باشه بیشتر میخرم خورد میکنم برای هویج پلو برای  برای کنار مرغ تو الویه  مربای هویج هکون شبم یکم اب هویج  میگیرم میخوریم 

مدیریته دیگه. باید هم تنوع بدی هم اقتصادی باشه هم  ولع بیرون رفتن و از بین برد‌ چند وقت پیش دوست همسرم  میگفت آبمیوه بستنی میفروخته شوهر ابجیش پلمپ کردن چون میوه های درب و داغون فیریز میکرده 

من خودم موز  بخرم  ببینم شل و ول خورد میکنم میذارم فیریزر وری سالمه خیالم راحته با شیر و خرما سزیع یه شیر موز درست میکنم 

میدونم کارپیداکردن به این راحتیا نیست سخته حق داری ولی کار درمنزل نمیتونی پیدا کنی؟ مثلا یادمه تو شه ...

ممنون عزیزم بابت توجهتون و پیامتون 

متاسفانه اینجا نیست فقط میگن بیا پول بده آموزش آدمینی ببین که اونم معلوم نیست کار باشه یانه

دور از جون عزیزم خدانکنه گلمخواهر اوضاع زندگیم خیلی بهم ریخته اس درآمد شوهرم خیلی کمه تمام داراییم ۴ ...

درکت میکنم عزیزم 

ولی قرار نیست خودت رو ببازی 

قوی باش ...امیدت رو از دست نده 

کسی برات میگه این حرف رو که سالها سختی کشیده 

کسی برات می‌نویسه که نون خالی نداشته بخوره 

بچه ی تو شکمش سیر بشه 🥺

کسی می‌نویسه برات که قندون رو خالی میکرد تو دستش که گشنگی اش رو یه چند ساعتی برطرف کنه 

ماهم از این روزا کم ندیدیم عزیزم ❤️

شکر گزار باش که باز چهارصد هزار تومن رو داری 

با این پولی که داری ..روزانه پنجاه تومن فقط خرج کن 

سخت خیلی هم سخت 

ولی اینکه چاره نداشته باشه نیست 

غذاهای ارزون و اقتصادی بذار عزیزم 

یکم تحمل کن انشالله روزهای طلایی از راه می‌رسند 

درکت میکنم عزیزم ولی قرار نیست خودت رو ببازی قوی باش ...امیدت رو از دست نده کسی برات میگه این حرف رو ...

تو یه نعمتی چقد حرفات آروممون میکنه و باعث میشه بیشتر از بیشتر انگیزه بگیرم ونترس باشم♥️

2810