2777
2789
خدامنو ببخشه هرشب از برنامه اپ شوهرم 20 30 میزنم به کارت خودم بعد پیامو و از فهرست تراکنشش پاک میکنم ...

حلال اولسون😁🤌

منم اینکاروبکنم بنظرم خوبه فکرکن روزی سی تومن میشه نهصد خوبه بنظرم😁روزانه سی هزارتومن طلا ازمیلی😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از هر چیزی هم دوتا برمی‌داشت که دو تا عروس خواهم داشتخلاصه که هر پولی به دستش میومد نمی‌دونست که چطو ...

معصومه جان چقدررر ایتن پیامتون شبیه اتفاق یکی از آشناهای ما بود .....

خانمه مثلاااا زهرا خانم مدیر و خیلییییی پر تکبر بود و دو تا پسر داشت ک در سن ۴۰ سالگی شوهرش فوت کرد و بعد چون خونه داشت و دستشم به دهنش میرسید به خودش خیلی میبالید بعد پسر هارو داماد کرد و خودش با یک دکتر دارو ساز ازدواج کرد اون دکتره هم به شدددت پولدار ولییییی این زهرا خانم همش به فکر قر و فر عروس ها و نوه هاش بود و همه رو به شکم میدادند و بهترررین لباس هارو تن نوه ها و عروس هاش میکرد گذشت و این اقای دکتر هم فوت کرد و این زهرا خانم و پسراش فکر میکردند اموالش به این ها میرسه و باز هم دست از ولخرجی بر نداشته و همش وام های بی هدف بر میداشتند و همه رو خرج ماشین و شکم میگردند و چه ولخرجی ها ک ما تعجب میکردیم مثلاااا میرفت روضه طرف غریبه به چای ریز پول میداد به مداح پول میداد و نوه ۴ ساله میرفت براش کلاه گیس بلند میخرید ک  این تو عروسی براش شینیون کار کنند و بچه خوشحال باشه و کلی لباس و چیتان پیتان ...حالا سر تون درد نیارم گذشت و گذشت ک بعد از چندددسال این وام های بی هدف به سررسید و نتونستن مادر و پسری اقساطشونو بدن و مجبور شدند سند هایی ک گذاشتند رو برای وام بدن به بانک  و دوتا خونه در بهترین منطقه دادن به بانک و الان خودشون مستاجر و فقططط با یه حقوق ۱۰ تومنی بازنشستگی و هنوزززز بعد از گذشت چندددسال اون ارثی ک براش خواب دیده بودن از دکتره بهشون نرسیده.......یکی از پسر ها تا این اتفاق ها افتاد زنش ازش حدا شد و رفت و الان اون مادر با پسرش زندگی میکنه و تو خونه مستاجری ک بدون یک گرم طلا و پس انداز ولی معصومه خانم هنوزم ک هنوز اون خانم مغروره ولی شکسته شده...امیدوارم ک خدا براشون بسازه

💥جي جي جي جينگ💥

باز هم درود 🙋‍♀️

دوستان يه گالري طلا مسابقه گذاشته بود منم شركت كردم بعد امروز بهم خبر دادن يه پلاك برنده شدم اونم تقديم ميكنم به دختر قشنگم الهي شكر فردا ميرم ميگيرم 

ببينيد ذهنتونو به سمت شادي و مثبت فكر كردن ببريد نتيجشو ميبينيد

جالب اينجاست من الان دو سه ساله تغيير اساسي كردم من همش غر ميزدم ناله بودم افكار منفي داشتم اما خيلي رو خودم كار كردم تا تونستم افكار منفي رو شكست بدم 

البته هر روز گلو بلبل نيستا برام بعضي روزها كجي ميوفته اون روز حواسمو بيشتر جمع ميكنم و قشنگ متوجه سنگيني اون روز ميشم بيشتر ذكر ميگم صلوات ميفرستم .....

الهي توكل به تو ......خدايا شكرت🤲

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
ممنونم از پاسخت عزیزم طلاسی برای ارقام بالا امنه؟ و کارمزد طلاسی چقدره؟

عزیزم عین میلی‌گلد هست

کارمزدش هم دو درصده

من از عید با جفتشون کار میکنم هم خرید کردم هم فروختم

تا رقم ٣٠ تومن ۴٠ تومن هم توی جفتشون پول داشتم واقعا راضیم

چون من حتی هزار تومان رو به ریال نگه نمیدارم 

اینجوری این کیف پول برا من میمونه که هروقت نیاز داشته باشم سریع می‌فروشم استفاده میکنم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
💥جي جي جي جينگ💥باز هم درود 🙋‍♀️دوستان يه گالري طلا مسابقه گذاشته بود منم شركت كردم بعد امروز بهم ...

واااای خیلی مبارک باشه

من کلی ذوق کردم 😍😍😍😍😍

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

امروز یک میلیون لوازم آرایشی خریدم 

ی ریمل 150

ی خط چشم 150

ی کرم شیر الاغ 150

ی تینت صورتی 115

سه عدد رژ 210

ی کرم پودر 180

ی کش سر 35

اینارو ی خانم از اولیای بچه ها میفروشه توی گروه روبیکا دیدم همگی ترند هستن و کیفیت خوب منم خریدم،اینجا نوشتم تا خانم هایی ک قصد شروع کار خانگی رو دارن ایده بگیرند😍

عزیزم عین میلی‌گلد هستکارمزدش هم دو درصدهمن از عید با جفتشون کار میکنم هم خرید کردم هم فروختمتا رقم ...

لیلیثث جان اگر مثلا یک ملیون تو کیف پول میلی داشته باشیم خودبه خود تبدیل به طلا میشه و ارزشش پول حفظ میشه یا باید خرید بزنیم ؟

خیلی ممنون چقد لاک پشتی نمیدنین چه بانکی بزارم که حداقل با ۱۴۰ تومن ۱۰۰ وام بده دوماهه یا۳ ماهه آخه ...

عزیزم شما از بانک سپه شهرتون بپرس شرایط وامشون رو چون بانک  سپه زمان کمتری میخوان برای خواب پول 

والا نمیدونم دروغ گفته یا چی ولی آخرین اطلاعات من از رئیس شعبه مهرایران شهرمون این بود ...

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
سلام دوستان من میخوام گردنبند کارتیه بخرم یجایی خوندم تو قفلاش فنر هست درسته

از یه طلافروش شنیدم که مدل کارتیه یا کارتیر موقعی که میخوای بفروشی ضرر میکنی چون مثل بعضی مدل  النگوهای که توش چیزهای اضافه هست این‌هم همینطورِ. به خودمم نشون داد که سوزونده بود و بعد خریده بود از مشتری.

توی بعضی قفل ها، نه فقط مدل کارتیه حتی مدل های دیکه هم فنرشون از اهنِ که طلافروش اون رو جزو وزنش میفروشه، اما موقعی که میخوان ازت بخرن کم میکنن، منم این مورد آخر رو تازه فهمیدم متاسفانه☹️

يا وَصِيَّ الْحَسَنِ وَالْخَلَفَ الْحُجَّةَ اَيُّهَا الْقائِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِىُّ يَا بْنَ رَسُولِ اللهِ يا حُجَّةَ اللهِ عَلى خَلْقِهِ  يا سَيِّدَنا وَمَوْلانا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللهِ

دوستان هر پیامی که می خونم که یکی از شما عزیزان از این پلتفرم های مجازی خرید طلا داشتید واقعا تن و بدنم می لرزه 

با بالا رفتن قیمت طلا به زودی شاهد کلاهبرداری های بزرگ توسط پلتفرم های مجازی خواهیم بود

این پیام را شاید امروز دیده باشید

لطفا برای زحمتی که برای کسب درآمد یا صرفه جویی خودتون یا خانوادتون می کشند ارزش قائل باشید

به قول معروف چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی 

خدایی نکرده نمی خوام شاهد پشیمانی حتی یک نفر از شما مهربانان باشم وظیفه دونستن برحسب سن و تجربم هشدار بدم

سلام دوستان 

من امروز خودم به خوبی چالش بدون خرج و اجرا کردم 

البته کار خاصی هم نکردم چون جمعه خرید کرده بودیم و همه چی خونه بود 🙂

ولیییییی همسرجان شب با یه پلاستیک قاقالی لی سورپرایزم کرد 🙈🙈😵‍💫😵‍💫😵‍💫. 

فردا هم خودم خرید دارم 

و ایشالله که یه کار ناتمام چند روزه فردا پرونده اش بسته بشه 

امشب برنامه غذایی هفته رو هم نوشتم تقریبا کم و کسری ندارم 

2810