2777
2789
خوشبحالتون بچه ها و شوهرتون چیزی نمیگن و میخورن  من یه روز گوشت و برنج درست نکنم آبرومو میبرن ...

قربونت برم عزیزم ♥️

آره خدارو شکر هیچی نمیگن 

منم سعی میکنم تو هفته سه بار برنج بذارم و خورشت ها متفاوت باشه 

ولی غذای نونی و ..غذای گیاهی هم تو لیستمون هست 

بخوان چیزی بگن ...میگم غذا فقط برنج نیست 

باید همه چی بخورین که به بدنتون نیاز هست 😊😉

و اینکه خورشت هارو خیلی به ندرت بدون گوشت و مرغ میذارم 

شده چند تیکه میذارم و لی اینکه کلا بخوام بدون گوشت بذارم کم پیش میاد 

این چند روز راحتم ...حسین آقا شریک همسرم رفته عروسی اقوامش 😊😉و همسرم ناهار برای خودش می‌بره 😊😉دیگه خیالم راحت ...

چه اذیت هایی کرد؟ نگرانم باز پول بخواد ازمون :/ از طرفی چون من دنبال خونه نوسازم اکثرشون همین حالت ...

نه عزیزم پول که طبق همون مبلغی هست که داخل قولنامه مینویسید .

فقط باید ذکر کنید اگر متراژ کم یا زیاد بشه طبق روز محاسبه بشه مبلغش یا اینکه طبق همین متراژی که الان نوشته شده دیگه قطعی کنید مبلغ رو .

برای ما سند مادر مشکل ثبتی پیدا کرده بود و صاحب ملک هم یک آدم کله گنده در شهرداری کرج بود و بعد هم شهردار شهر قدس شد و کلا یک مقدار آدم شارلاتانی بود و بی خیال ولی بالاخره این قدر با بقیه واحدها رفتیم و اومدیم و رفتیم همون شهرداری شهر قدس و دیگه دید آبروش داره میره افتاد دنبال کارهای ثبت و تقریبا از وقتی ما واحد رو خریدیم تا سند زد ۲ سال طول کشید . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معصومه جون عزیزم منظورت از اشکنه چی هست و طرز تهیه خورشت کرفس با اشکنه رو میگی بی زحمت ، چون من کلی ...

اشکنه ی مرغ رو بذار دوستان بگن ما تو زبون ترکی میگیم 

اشکنه ی مرغ ..همون فک کنم شما میگین عصاره ی مرغ 

عزیزم کرفس هارو خورد کردی ؟یا درسته است ؟

دوستانه جان ❤️ نیاز به مشورت با شما بزرگواران دارم. لطفا اگر تجربه ای و یا اطلاعاتی در این مورد سوا ...

سلام عزیزم...اگرطی نکنن ودرسودزیان شریک باشندمشکلی نداره واون شخص طبق سودوزیان خودش بتونه مبلغوتغییربده🙂 امااگرطی کنندوفقط درسودشریک باشن ربامیشه ومشکل داره😔😔...به دوستتون بگین خیلی بااحتیاط عمل کنه خیلی ازاطرافیان مااینکاروکردن واصل پول هم پریدتاچه برسه به سود😱...الانم بعدکلی دوندگی به مبلغ خیلی ناچیزی ازکل پول میرسن چون طرف ورشکسته شده وبه چندین نفربدهکاره😨..انشالله برای دوسیتون پشکلی پیش نیادوخیرباشه امابه هرحال احتیاط کنه😊

اشکنه ی مرغ رو بذار دوستان بگن ما تو زبون ترکی میگیم  اشکنه ی مرغ ..همون فک کنم شما میگین عصار ...

کرفس ها همه ی ساقه هاشون رو به همراه همه ی برگهاشون خورد کردم در واقع بلد نبودم آیا باید قسمتهایی ازشون رو دور بریزم یا اینکه کل بوته ی کرفس قابل استفاده ست؟

کرفس ها همه ی ساقه هاشون رو به همراه همه ی برگهاشون خورد کردم در واقع بلد نبودم آیا باید قسمتهایی از ...

قابل استفادست

اگر میخواید خوشمزه بشه میتونید کمی نعنا ک جعفری ام بخرید خورد کنید قاطیش کنید

اگر خام میزارید فریزر ک چ بهتر ،ولی من فریزرم جا کم میارم همیشه بخاطر اون تفت میدم ساقه رو خورد میکنم و بخار پز میکنم تا حدی که یکم نرم بشه بعد برگهای خورد شده شو بهش اضافه میکنم آب انداخت و خشک شد روغن میریزم و یه کوچولو تفت میدم

خیلیا میگن چیز روغنی نزارید فریزر که میتونید سرخ نکرده بزارید

البته من چون اکثرا وقت کم میارم مجبورم فریزرم چیزای اماده تری بزارم تا سریعتر بتونم غذا اماده کنم

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
خیلی عالین 🤩🤩 تیتان جان پستای تربیتیت حرف ندارن 👍🏻 لطفااا و خواهشاااا  بیشتر برامون بگ ...

سلام رویا جون ❤️ ❤️ 

متشکرررم بابت تعریف و محبتتون🌹🌹

حتماً چرا که نه شما و دوستان بپسندید بروی چشم

اتفاقا پست‌هایی ک چن وقت پیش گذاشتم 

میخواستم ادامشون بدم تا نکات مثبت کامل بشه

و بعد شروع کنم از ضعفا و ایراداتی ک خودم در مورد بچه هام داشتم و  تجربه کردم و چگونگی جبران  این ایرادات بگم ک دیگه نشد😔

حالا ایشالا این کند بودنم اجازه بده و بپسندید سعی میکنم یواش یواش تایپ کنم😊

الان قول دادم طرز تهیه خمیر ایتالیایی رو برای بچه‌ها بزارم

هنوز نزاشتم😔😔

مهسا جون و دوستان عزیز حتما میزارمش تو رو خدا عمل کرد کندم رو ب حساب بی تفاوتی و بی ادبی نذارید 🙏

آتوسامهرسا جواب سوالتون در مورد خیاطی چن روز پیش دورهمی دادم امیدوارم دیده باشی ببخشید دیر جواب دادم🙈

2810