سلام به همه عزیزان
من چالش بدون خرج و با موفقیت ۵ روز تو این هفته اجرا کردم ❤️
دیروز برای خانه کودکان رفتم لباس زیر خریدم ۵۰۰ شد البته صاحب مغازه وقتی فهمید کار خیر هست تخفیف خوبی داد خدا به مالش برکت بده ،،که اون ۵۰۰ رو جز چالش حساب نمیکنم 🥰🌺
یه لیست خرید خونه که در طول هفته لازم داشتیم نوشتم که میدم همسر امروز بخره + دو سه تا غذایی که در هفته آینده میخام بپزم و موادش و چک کنم ،کم و کسری های اونام بگم بخره
✳️ یکی از دوستان اینجا یه نکته عالی گفت که میخام منم دوباره یادآوری کنم ،اگه میخاین غذای بیرون نخرید حتما یه لیست ضروری داشته باشید از مواد غذایی که همیشه ؛ تاکید میکنم همیییشه باشه تو خونه و این لیست برای هر خانواده ای متفاوته
مثلا تو خونه ما این لیست شامل ( نان - تخم مرغ - سیب زمینی - روغن - سینه مرغ - خمیر پیتزا - پنیر پیتزا )
تو عجله ای ترین شرایط. همسرم نیمرو میخوره ،دخترم سیب زمینی سرخ کرده و پسرم پیتزا 😁😁
البته که شاید در ماه یکبار یا دو ماهی یکبار پیش بیاد من غذا درست نکنم و همیشه سعی مبکنبم غذام به راه باشه ❣️خیلی متنوع و با حوصله
فردا صبح و میریم صبحانه بیرون
ما چند وقتی هست دیگه ناهار جمعه رو که بیرون میخوردیم کنسل کردیم و در عوض صبحانه جمعه رو میریم
✅آبان و تا الان راضی بودم اقساط به روز پرداخت شد
فقط گیر اون وام ۱۵ تومنی ویپاد هستم که هنوز باز نکرده برا همسرم برم سکه رو بخرم ( با مشورت اینجا تصمیمم همون سکه شد )
یه چیز دیگه هم هست من هر دوشنبه یه دورهمی خانمانه داریم که ۷ نفریم و لول جمع کلا متفاوته همه شیک پوش هستند ،من بارها گفتم که یه لباس و بارها میپوشم و برام مهم نبست ولی آلان حس میکنم به چند تا لباس جدید مناسب دورهمی نیاز دارم ،یعنی با خریدشون حالم بهتر میشه یه لیست نوشتم و میخام هر دو هفته یکبار یکیش رو تهیه کنم و در کنار از تو کمدم چند تا رو خارج کنم که دچار انباشتگی نشم
مثلا یه کتونی نیوبالانس جدید میخام بخرم که موازی با اون یه بوت از سال های خیلی گذشته داشتم و دیگه دوستش نداشتم بخشیدم به یکی از نزدیکانم ، فکر کرد نو گرفتم آنقدر که تمیز بود و چون شاید چهار پنج ساله نپوشیدم یادش شده بود ،خیلی خوشحال شد خودمم خوشحال از این که انباشتگی ایجاد نمیشه
یه شومیز جدید هم میخام بخرم تا این دوشنبه که دقیقا اونم همینجوری یه شومیز سفید داشتم که یه لک کوچیک افتاده بود دادم خشک شویی نرفت گذاشتم تو لباس هایی که از کمد خارج بشه