2777
2789
سلام معصومه جان بله عزیزم درسته با هرخریدی که انجام میدین باید کارمزد بپردازین نحوه محاسبه کارمزدشون ...

آهان خیلی ممنون عزیزم که جواب دادی 

لطف کردی عزیزم ❤️ 

فقط عزیزم کیف پول که بریزم بخوام جمع بشه یه حا خرید ب نم 

.پول به من به تومن دیگه ؟یا همون تبدیل شده است از نوع طلا ؟

نمی‌دونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام معصومه جون خدا پدر و مادرت رو بیامرزه و الهی که برکت بباره به زندگیت❤️❤️❤️من با همین پولای خرد ...

سلام عزیز دلم ❤️ خوبی فدات شم ♥️ 

عزیز دل خواهر تو به من لطف داری 

ممنونم بابت دعای قشنگت 

خدا عزیزانتو برات نگه داره 

خداییش کیف کردم واقعا به این نوع مدیریت 😍

خوشحالم که تونستی غلق زندگیت رو پیدا کنی 

خوشحالم که کمک کننده بودم برات 💕

افتخار میکنم به زنای سرزمینم که به خوبی مدیریت می‌کنند 

زندگیشون رو و در کنار همسراشون حرفی برای گفتن دارند ♥️

همین فرمون برو جلو عزیزم ❤️ 

شاپرک جون منم صبونه نمیخورم اصلا تصورش واسم سخته صبح چیزی لقمه بگیرم بخورمصبح بهش شیرعسل یا شیرکاکائ ...

عزیزم چکار کردین؟ مهاجرت کردین یا جدا شدین؟ آخە گفتین زندگی جدیدی رو شروع کردین

چشم حتما معصومه جون ❤منم فکر میکنم جمع کنیم به جای دوبار سه بار خرید از میلی یکبار خرید کنیم کمتر کا ...

آره عزیزم پستی که کاربر مارتین برای من گذاشتند بخون 

..اگه آدم متعمدی اونطوری هم بهتر که ماه به ماه بزن به حسابش بعد که در حد یکی دو گرم شد تبدیل کن 

سلام بچه ها من اردیبهشت ماه ۴۰۰ میلیون طلا وسکه فروختم و۲۸۰ هم نقد داشتم یه خونه گرفتم ۹۵۰ که ۱۲۰ ره ...

به نظر من اشتباه نکردین

همیشه طلا در حال بالا رفتن خواهد بود. اگه الان می‌خواستین بفروشین باز میگفتن نه صبر کن اسفند بفروش

اسفند میخواستین بفروشید میگفتن نه صبر کن اردیبهشت بفروش

زمان فروش هیچ وقت نمیرسه.

از طرفی ۴۰۰ میلیون سکه و طلا خیلی ریسک و استرس دزدی داره. آمار دزدی داره هرروز بیشتر میشه.  اگه یک روز خدایی نکرده قرعه به نام شما می افتاد چی؟

۴۰۰ میلیون تومن هم از دست میرفت. حتی در بانک گذاشتن هم استرس دزدی داره و هم اینکه ماهیانه هزینه میگیرن.

در نهایت همه طلاها باید تبدیل به خونه و ماشین و زمین باغ بشن. شما که خونه خریدین انگار یک‌جور آرامش خاطر پیدا کردین. اگه اون زمان هم این خونه با این قیمت رو نمیخریدین، از دست میرفت 

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام معصومه جون،منم دارم از تایپیکت استفاده می کنم‌.ممنون از زحمتهایی که می کشی و آنقدر انرژی مثبت ب ...

سلام عزیز دلم لطف داری فدات شم 😘 ❤️ 

حتما تبدیل کن ...اکه دیدت بلند مدت باشه قطعا سود می‌کنی 

بده طلای بدون اجرت بگیر .بنداز یه گوشه بمونه برای آینده اش 

پول بذاری بانک پولت از ارزش میوفته 

سود بیست درصدی میده ...با تو رم چهل پنجاه درصدی 

آره عزیزم پستی که کاربر مارتین برای من گذاشتند بخون ..اگه آدم متعمدی اونطوری هم بهتر که ماه به ماه ب ...

معصومه جان هروقت تونستی خصوصی رو چک کن

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
عریزم یعنی چیکار کنیم؟من متوجه این توضیحات نشدم

ب گفته ی مرد بازار ضرب سکه ی جدید فقط شایعه ای برای ریزش قیمت سکه ب صورت موقته(که موثرم واقع شده) و بانک مرکزی توانایی اینکه حباب سکه رو کامل از بین ببره رو نداره چون انقدری طلا در دسترسش نیست که تبدیل به سکه ی جدید کنه (حداقل تا دو سال دیگه به گفته ی ایشون این حباب کم که نمیشه هیچ بلکه افزایشم داره تا سقف ۲۰ میلیون)

عزیزم ورود ب خرید سکه و طلا شرط داره اونم اینکه نترسی بترسی بدجور باخت دادی

چون همین ترس باعث میشه توی سقف بخری و توی کف بفروشی 

اگه از بابت خرید سکه ترسی داری که میدونی باعث درگیری روانت میشه اصلا اصلا نخر چون هیچ چیزی ارزش درگیری روانتو نداره حتی اگه از لحاظ اقتصادی نگاش کنیم این درگیری زیاد باعث اضطراب میشه که نهایتا به تراپی می‌کشه و اونم خرج داره😂

حداقل طلای دست دوم بخر یا بدون اجرت اینا هیچ ریسکی نداره و دیدگاهتم ۶ماه به بالا باشه و قطعا سود داره در بلند مدت 

طرفدار استفاده از کاپ قاعدگی،طرفدار ازدواج در سن بالا،طرفدار آزادی رفتار و اخلاق زنان اگه مخالفی ریپ نزن عصبی نشی 😒
عزیزم مشکل عمل بیمنی تون رو تگه یه زمانی از نظر روحی تونستین بگین که برای ما تجربه بشهما هم قول میدی ...

مرمری عزیزم،مشکل بینی من نادر  هست و خیلی کمتر برای کسی پیش میاد،اولش که با مشکلات کیپ شدن بینی شروع شد اونم شبها ،که اذیت میشدم از دکتر عمومی شروع کردم رسیدم به فوق تخصص که گفتن سینوزیت داری ،نحراف داری و خلاصه ک تصمیم به جراحی گرفتم باور کن اولش فقط گفتم مشکل انحراف رو حل میکنم بدون هیچ دستکاری ،توی بیمارستان دولتی که دکتر جراحی من چون ساده بود اونایی ک زیبایی بودن هی مینداخت جلو نوبت عملش رو اینجا لج کردم(لامصب هرجا لج کردم ضرر کردم)

رفتم دکتر بیرون و این آقای دکتر گفت تو ک میخایی جراحی کنی بیا و ی زیبایی هم انجام بده و فلان و منم خیلی اذیت شده بودم خب هیچ کس هم بدش نمیاد خوشگل تر بشه خودم قبول کردم و رفتم جراحی زیبایی،از همون روز اول جراحی ی ایراد داشت بینی ام کوتاه شده بود (اینجا باید پذیرش میکردم)مشکلات تنفسی م هم ک بیشتر شده اوج مشکلات شخصی بودم متوجه اعتیاد شوهرم شده بودم و در ظاهر یک زندگی عالی در باطن جیغ و دعوا و تحقیر و توهین فحش و گریه و زاری  و اعصااااب خوردی تمام نمیدونم با خودم چی کردم چقد ب خودم فشار آوردم،گذشت من آدم سالم ی روز نتونستم حتی از جای خودم بلند بشم ،خلاصه میگم که رماتیسم عصبی گرفتم رماتیسم دو نوع هست ارثی که از پدر و مادر ،عصبی هم که مشخصه ار نحوه ی زندگی و عملکرد خودت ،اونجا ضربه اصلی بهم وارد شد رماتیسم غضروف بینی منو تحلیل کرد یعنی بدنم خودش به خودش حمله می‌کرد ،دیگه گیج شدم از هر جا میخوردم چشمم،پاهام ،بینی م امان نداشتم از قرص و دارو دکتر اما این وسط بازم مثل فشفشه بالا پایین می‌پریدم و الی بلا فشار به شوهرم که ترک کن یعنی بااااااااااااید ترک کنی (فقط میگم متاسفم واسه خودم که طرف به هیچ جاش نبود اعتیادش من خودمو نابود کردم)بلاخره عمل دوم رو رفتم چشمتون روز بد نبینه داغون تر از قبل شد دااااااااااااااغون میگم ها ی بینی نیمه که اصلا حتی نمیشه بهش گفت بینی خوک ،با مشکلات تنفسی وحشتناک ،،،،این سری خیلی تحقیق کردم و مشکل رماتیسم هم دو سال پیش کامل درمان شد ،البته که چندین سال هست از روانشناس کمک گرفتم و میگیرم از نظر روحی هم حالم بهتره بلاخره رفتم برای ترمیم از غضروف دنده واقعا چهره ام خیلی قشنگ شده بود یعنی فیلم بعد  عمل رو دیدم گفتم شفا گرفتم 😁اما به ماه نکشید نوک بینی م آب شد باورتون میشه !!دکتر میگه من و یکی از مریض ها اینجوری شدیم که مثل پیوند کلیه که بدن ی سری افراد پس میزنه ،،،،حالا بینی م الان اصلا یه چیز دیگه شده که حتی روم نمیشه چسب رو بردارم تنها دلخوشی ام این هست که خود دکتر گفته بدون‌ هزینه درست میکنه .

نکته حرفهای من این هست ما مسول مشکلات اصلی طرف مقابل نیستیم مثل اعتیاد ،بی مسولیت بودن، شلخته بودن، بی نظمی ،عامیانه بگم بی عرضه گی،مسول ناکامی طرف مقابل مون نیستیم ،اگر دیدیم همچین چیزی هست پیش اومد،به خودمون صدمه نزنیم کمال گرایی نکنیم(مثل من که میگفتم نمیزارم آبروی منو ببری توی خانواده و دوست ،آشنا)از آدم های امن زندگیتون زودتر کمک بگیرید (من دیر اقدام کردم پشت درهای بسته انقد جنگیدم تا از نفس افتادم و جسمی و روحی زخمی شدم )

از روانشناس کمک بگیرید ،پند پذیر باشید اگر با گوش خود و یا با خواندن سرگذشت ها پند رایگان  نگیرید (جمله من مثل این نمیشم رو بگید)سرنوشت به بهای تجربه به شما پند می‌دهد با بهای سنگین ! 

پذیرش کنید که قدرت مطلق خدا هست و گاهی لازم هست بعد از اینکه تلاش کردی برای حل مشکلت ،شکست رو بپذیری و اینبار منتظر باشی تا خدا برات کار گشایی کنه .

و در آخر مرمری عزیزم  بینی ت رو خاستی عمل کنی،فقط دکتر خوب و حاذق انتخاب کن.

ب صورت خلاصه براتون نوشتم در کل کوتاهی بیش از حد  بینی م در عمل اولیه ،رماتیسم بدنم و ،،،،این همه مشکلات واسم پیش آورده، باور کنین دلم یه بینی خیلی خیلی معمولی با ی تنفس راحت میخاد،انرژی مثبت و دعاهای قشنگ دوستان رو میخام.

فدات شم زاغی جان عزیزم ❤️ ممنونم بابت پست مفیدت دقیقا همینطور ...همه چی در حد و اندازه و اعتدال قشنگ ...

ممنون عزیزم ببخشید اگر ناراحت کننده بود قربون دل مهربونت بشم ❤🥰

عزیزم اینجوری نگاش نکن ما که از آینده خبر نداریم من طلا و سکه ای برای ماشینو خونه فروختم تقریبا ۸۰۰ ...

عزیزم دقیقا منم‌باخودم‌می‌بردم  حتی دنبال بچه ها که میرفتم بیارمشون از مدرسه ،چون تو خونه چند سال پیش طلاهامو دزدیده بودن چِشَم میترسید و نمیذاشتم خونه 

به نظر من اشتباه نکردینهمیشه طلا در حال بالا رفتن خواهد بود. اگه الان می‌خواستین بفروشین باز میگفتن ...

حرفتون واقعا درسته و آروم شدم آدم نمیدونه تا کجا صبر کنه....و ممکنه دچار طمع بشه که صبر کنم بازم بالاتر بره...ممنونم دوست عزیز 

سلام خانوما نمیدونم منو یادتون هست یا نه اول سال هدف مشخص کردم برای خوم ۵۰ گرم طلا تا مرداد ۴۰ گرم م ...

حالا منو بگو دوست دارم تو آزمون استخدامی آموزش پرورش شرکت کنم همسرم نمی‌ذاره ...اونهنه تلاش واسه دانشگاه دولتی درس خواندن کلاس زبان رفتن تیچر شدن ...

الان خانه دارم ناشکر نیستم البته ب پسرم یاد میدم یواش یواش زبان و ولی خب آدم دوست داره تحصیل کرده ب بجایی برسه ی نتیجه ای ببینه..

2810