از تاپیک های قدیمی خودم برای دوستان جدید الورود
سلام عزیزای دلم ❤️ دوستای قشنگم
خب اومدم یکم براتون بنویسم 😉
براتون بگم که تو زندگی باید تلاش کنی و زحمت بکشی تا به یه جایگاهی برسی 👌
خیلی گفتم این جمله رو بازم میگم که با حلوا حلوا گفتن دهن کسی شیرین نمیشه😉
یعنی اینکه من بیام بگم آره من دوست دارم خونه دار بشم
یا ماشین دار بشم 👌
از این طرف تلاش نکنم که هیچ
بیام فقط خرج کنم بگم اح بابا حالا یه شال ...اح بابا حالا یه جفت کفش بود👌 ...بگم اح بابا حالا یه بلوز بود با یه بلوز نگرفتن
نه من ثروتمند میشم ..نه پولدار 👌🙁
متاسفانه دوست من همین پولهای خورد خورد رو یه بار امتحان کنی جلوی خودت رو بگیری هر وقت خواستی یه چیزی رو بگیری
نگیری بیای بندازی قلک یا مثل من یه کارت پس انداز بذاری و زود انتقال بدی به اون 👌
خواهی دید که سر سال چقدر پول ریز ریز شده یه پول درشت 😉
که خیلی خیلی به دردت خواهد خورد 👌
اونجایی که تو برنامه ی دیوار نگاه خواهی کرد میبینی به خاطر چهل پنجاه تومن میتونستی پژو برداری ولی باید به همون پراید اکتفا کنی 👌
یا موقع خرید خونه خواهی دید که به خاطر چند صد ملیون خونه ی پنجاه متری تک خوابه برداری
و یا یه محله پایین تر بری 👌
برعکس با همون چند صد ملیون خونه ی دو خوابه ی هفتاد متری رو بر میداری و فرزندات اتاق مخصوص خودش رو دارن و خودت هم اتاق خودت رو داری 🌱هم خودت راحتی هم فرزندانت
اینجاست که میفهمی ارزش پول های از دست داده ات رو عزیز دل خواهر ❤️
حالا فدات شم برای رسیدن به خواسته هامون گفتم که اولین کار باید هدف تعیین کنیم 👌
بعدش بیاییم تا حد امکان هدفمون رو خورد کنیم تقسیم کنیم 🌱
مثلا هدفمون خرید ماشین ... اول کاری پامون رو اندازه ی گلیم مون دراز کنیم 🌱
منظور دوست عزیز راه نرفته به فکر دویدن نباشیم 🌱
اندازه ی وسع مالی امون ...اندازه ی حقوق امون قدم برداریم
مثلا من معصومه حقوق همسرم نه تومن ده تومن
...دیگه نیام بگم اووووه چقدر زمان میبره که من جمع کنم شاسی سوار بشم ؟🙁
یا بگم ول کن بابا ماشین مورد علاقه ی من یه تومن با پولهای ما هم نمیشه ماشین گرفت 🙁
که متاسفانه این طرز فکر ها هستن که مارو از پیشرفت در زندگی دورمون میکنه 👌
من معصومه برای اینکه ماشین خارجی سوار بشم یه روزی بود که با پای پیاده از کجا به کجاها پیاده میرفتم
که پول ماشین رو بدمم نون واجبی برای خونه ام 👌
..باور کن دوست عزیزم من تا پارسال که یکی از ماشین هامون رو فروختیم برای خونه 🌱
تو این هجده سال یه بار آژانس سوار نشدم 👌یه بار دربست نرفتم به جایی 👌🌱
باور میکنی ؟؟تا پارسال که به خاطر باشگاه دخترا که مسیرش یه طوری بود که مجبور بودم با اسنپ برم تنها دربستی که من رفتم فقط مال پارسال 👌
با اون همه حال هم بعضا یه ساعت زودتر از خونه در میومدم که برم با تاکسی و مترو که پول اسنپ ندم 👌چه قناعت ها که نکردم ...تا ماشین فروخته شده رو بذاریم سرجاش ...من هرروز پول اسنپ ندم 👌
باور کن هفده سال ماقبلش یه بار آژانس سوار نشدم ...حتی همسرم پول تاکسی میداد که .با مترو میرفتم 👌
به جای مثلا سه هزار تومن پول تاکسی با مترو برم و اون سه تومن رو میاوردم ...می انداختم قلک 👌
چرا ؟؟؟چون هدف مالی داشتم ...چون دوست داشتم که پیشرفت کنم ...چون همین روزایی که الان دارم لذتش رو میبرم یه مدتی فقط مدیریت کردم تا بهش برسم 👌
میدونستم که شغل همسرم از اون شغل هایی نیست که من در عرض پنج شش سال صاحب خونه بشم 👌
پس مجبور بودم حواسمو بیشتر جمع کنم که به خواسته هامون برسیم 👌
برای اینکه ماشین خارجی سواری بشم
روزایی بوده که با کفش تابستانی از لای برفها با پای پیاده رفتم ..ساعتها،،، پاهام در اوج سرما یخ بسته ..همسرم کار نداشت
پول نداشت ...ما به زور از پس مخارج زندگی بر میومدیم .❤️
بعد موتور گرفتیم ...بعد موتور پراید مدل پایین ولی برامون اندازه ماشین خارجی ارزش داشت 🌱
چون کسی نبود که اندازه ی پر قو پشتمون باشه خودمون بودیم و بس خودمون ❤️
بعد پراید ...ماشین صفر و بعد شاسی و ...بعد دومین ماشین رو که شهریور ماه گرفتیم ...
منظور فداتون شم هیچ وقت نگین غیر ممکن
هیچ وقت نگین نمیشه ..حقوقمون کفاف نمیده 🌱
قبول دارم که سخت ...شرایط زندگی ها خیلی خیلی سخت
ولی اینکه بیاییم دست رو دست بذارین رو من قبول ندارم
برای زندگی کردن باید انگیزه و هدف داشته باشی
جز خودت کسی نمیتونه بهت کمک کنه ❤️
پس حتما باید خودت بخوای که بشه 🌱
بخواااه بشووو ❤️
اینو هم بدون عزیز که تک دست صدا نداره تو زندگی اگه خانم خونه بله رو بگه همت به خرج بده اون زندگی بهشت میشه 🤩
ولی خدای ناکرده زن زندگی ..دست و دلش به زندگی نره
مرد زندگی هر کاری کنه سه شیفت هم کار کنه هیچ و هیچ