2777
2789

سلام خانما....میدونم به تاپیک مربوط نیست ولی گفتم منم بگم ما در قبال بچه هامون مسئولیم،البته در حد توان ...

اینکه مال و اموال داشته باشیم ولی برای بچه هامون خرج نکنیم ،بزرگترین ظلم به بچه هامونه...به خدا که کمبودای دوران بچگی محال تا لحظه مرگ دست از سرت برداره....البته خانواده من واقعا مال و اموالی نداشتن،به همین خاطر من الان در حد توانم،سعی می کنم بچه هام کمبودی نداشته باشن ،البته برای اینکه بتونم نیاز هاشون رو برطرف کنم مجبورم الان از خیلی خرجها و نیازهای زندگیم بگذرم تا شرمنده بچه هام نشم ....البته زندگی من ...الهی که همیشه پر روزی باشیدتاشرمنده بچه هاتون نشید...برای منم دعا کنید که شرمنده بچه هام نشم...

اره خوب بود عزیزم چ مهارتی داری باریکلا کاش میشدبگم ویدئوبده😂

خودم یه لحظه فکر کردم کاش الان خونمون بودی عملی رو مرغ اجرا میکردیم😍😁

منم اولین باری که مرغ خریدم اصلا بلد نبودم همشو تیکه پاره کردم له شد😁

الهام هستم ،مامانِ سوگل.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزان کسی از بانک ملت یا بانک سینا کسی وام برداشته که راحت باشه گرفتنش

ما ۵ سال پیش از بانک سینا وام گرفتیم پشیمون شدیم 

۲۰۰ میلیون به قول خودشون دادند با بهره بالا (دقیقا یادم نیست چند درصد) ۴۵ میلیون از پول رو به مدت ۵ سال بلوکه کردند ، بعد از ۵ سال دیگه هیچ ارزشی نداشت این پول 

یعنی بابت ۱۵۰ میلیون وام ، ۳۰۰ میلیون بازپرداخت داشتیم

سلام خانوما نمیدونم منو یادتون هست یا نه اول سال هدف مشخص کردم برای خوم ۵۰ گرم طلا تا مرداد ۴۰ گرم م ...

سلام عزیزم، یادمه شما خیلی پر انرژی و با انگیزه بودین

شاید حکمتی داره که این بار ازمون قبول نشدی

اینقدر فکرشو نکن،بقول معروف شد،شد،نشدم نشد دیگه،

دوست داشتی دوباره شرکت کن هر جور خدا صلاح میدونع، و اما درباره ی افسر دگیت، کلا فصل پاییز ادما افسردگیشون بیشتر میشه، گرمیجات بخور، اهنگ شاد گوش کن از خونه برو بیرون، فیلم های طنز، مخصوصا جوکر ایرانی رو ببین کلی روحیه ات عوض میشه عمل هم اگر ضروریه هنوز اول مدارسه میتونی انجام بدی، فصل امتخانات هنوز نرسیده. بازم خدارو شکر پول طلا رو جای چک دادین ادم پول و طلا جمع میکنه برا همچین وقتایی 

اصلا طلا جمع کردن بیمه ی زندگیمونه که هر جا به هردلیلی کم اوردی دستت جلو کسی دراز نشه.انشالله حال روحیت  خوب شه و بیای اینحا از حال خوبت و پس انداز طلاییت برامون بنویسی. 

سلام عزیزم، یادمه شما خیلی پر انرژی و با انگیزه بودینشاید حکمتی داره که این بار ازمون قبول نشدیاینقد ...

ممنون دوست عزیز شما خیلی به من لطف دارید 💓

عمل نمیتونم چون بچه اول و سوم دبستانی دارم ..

نه دیگه شرکت نمیکنم انشاالله در اولین فرصت شهر محل زندگیم عوض میکنم جایی دارم زندگی میکنم با تمام وجود حسادت اقوام دارم میبینم شهر کوچیک و بدون هیچ امکاناتی باورت میشه حتی نمیشه بری بیرون جایی نداره خب انگیزه بعدیم تلاش بری رفتن از این شهره با تمام توانم تلاش میکنم طلا جمع کنم بتونم یه شهر دیگه شغل کاری را بندازیم و از اینجا نجات پیدا کنیم 💯

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
سلام عزیزدلمبرای کاری باید طلا بفروشمنطر مرد بازار درباره سقف طلا ۱۸ عیار چقدره؟تو آبان ماه به گرمی ...

میشه منم کمک کنید چجوری وزن کم کردین؟ به شدت اشتهام زیاده

اگر میشه تاپیکی میشناسید معرفی کنید

همش دوس دارم بچیزی بخورم پرخوری عصبی دارم

سلام خانمها شما مرغ کامل میخرین یا سینه و رونباقی مرغ مصرف نداره کمر و گردنکدومش بصرفه تره

سلام عزیزم من مرغ کامل میگیرم مابقی واسه سوپ استفاده میکنم

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
سالها باشگاه رفتم و هرگز واسه مربیم هیچی نخریدم😁موقع برنامه دادن و شهریه باشگاه مگه بهمون تخفیف مید ...

خوب بستگی داره 

من وقتی مربیم چند جلسه مریض می شم و نمی رم باشگاه اما جلساتم رو نمی سوزنه کمترین کاری که می تونم براش بکنم این هست که بهش یک هدیه کوچیک بدم 

کلا انرژی آدم ها هم مهمه 

شما حتما اون انرژی رو از مربیت نگرفتی 

من خودم شخصا آدم هایی که دوست دارم براشون حتی شده بی دلیل هدیه می خرم 

چون به خودم انرژی خیلی بهتری برمی گرده که با پول نمیشه خریدش

سلام دوستان

یکی از نزدیکانم خانم سرپرست هست، از ۲۶سالگی تنها داره زندگی میکنه تا الان که ۳۵ سالشه یه بچه داره هر انگشتش یه هنره ولی درآمد نداره

تو لاین مژه کار میکنه مشتری نداره ده جا فرم پر کرده بهش زنگ نمیزنن تو این گرونی موندیم چیکار کنیم 

شما پیشنهادی ندارین؟ 

میشه منم کمک کنید چجوری وزن کم کردین؟ به شدت اشتهام زیادهاگر میشه تاپیکی میشناسید معرفی کنیدهمش دوس ...

ورزش رو منظم انجام بدید 

خود بدن از اشتها گرفته تا غیره رو تنظیم می کنه 

در نهایت می تونید دکتر تغذیه تشریف ببرید که با توجه به بدن شما بهتون برنامه بده 

سلام دوستای عزیزم❤️من یه گزارش بدم که گند زدم 🤭رفتم سرکار ودیدم‌درامدم به زحمت رفت وامد گرچه نزدیک ...

لاین ناخن به نظرم پردرآمدترین بخش هست 

حتی شما تو محرم و غیره هم می تونی مشتری داشته باشی 

سلام بچه منم میخوام راجب بحث شیرین کودکی و نوجوانی بگم😁

من خونوادم یه خونواده کاملا معمولی ایرانی بودن یعنی همه چیز در حد معمولی و نرمال بود

ولی من خودم خیلی بچه مثبت بودم

حتی اگه چیزی دوس داشتم داشته باشم اصلا عنوان نمیکردم

از این بچه هایی که هی فامیل میگن ببین فلانی و یاد بگیر

کیف و لباس فرم مدرسه رو دو سه سال استفاده می‌کردم البته خیلیم مرتب نگه می‌داشتم

فقط یه چیزی که تو ذهنم مونده همیشه

سوم دبیرستان که بودم لباس فرم نخریدم در حالی که مانتوم کهنه شده بود شلوارم پارچه گرفتم دوختم

الحق که بچه های مدرسه ی ما فوق العاده دخترای باشعوری بودن 

فقط یه بار که رفته بودم پای تخته یکی از دخترا گفت تو چرا رنگ مانتو ت با شلوارت فرق میکنه که همه بچه ها برگشتن بهش توپیدن که چرا این سوالو پرسیده

من تازه اونجا فهمیدم که شاید خیلیا به خاطر یه لباس فرم فکر کنن ما فقیریم 

در صورتی که بابای من یه اخلاقی داشت اگه من زبون باز میکردم میگفتم فلان چیزو میخوام شده بود قرض بگیره برام میخرید

یا مامانم الانم بگم بچگیم فلان چیزو دوس داشتم حتی اگه بچگونه باشه برام میخره میگه چرا همون موقع نگفتی

حالا غرض از گفتن اینا این بود که حتی اگه بچه هاتون مثه من چیزیو درخواست نمیکنن خودتون حواستون به تیپشون باشه 

حتی بعصی وقتا ازشون بپرسین که چیو خیلی دوس دارن داشته باشن 

من پشیمونم چرا یه کوچولو سرکش نبودم الان خیلی میتونستم آدم موفقی باشم

با اینکه معلمام خیلی بهم امید داشتن یا حتی فامیل خیلی بهم امید داشتن الان واقعا حس میکنم به هیچ جا نرسیدم فقط م به خاطر بچه مثبت بازی بیش از حد

سلام خانوما نمیدونم منو یادتون هست یا نه اول سال هدف مشخص کردم برای خوم ۵۰ گرم طلا تا مرداد ۴۰ گرم م ...

من شما رو یادمه اونقدر اسمتون بامزست که هر دفعه با دیدنش حس ایییش گفتنم میاد😜😜 عزیزم خواستم بدونی که با منم پارسال همین کارو کردن و به دلایل خیلی مسخره ردم کردن، بدون که کاملا درکت میکنم، من فشار روانی زیادی توی اون برهه کشیدم و الان میخوام بگم که زیاد بابت این اتفاق ناراحت نشو و مطمئن باش خداوند جای بهتری برات در نظر گرفته یا جایی که الان هستی بهتر از اونی بوده که میخواستی و نشد، به هر حال تلاشتو کردی و همین کافیه❤️ 

2810