2777
2789
سامیه جون شما سکه چرا نمیخری ؟؟

برادرم همیشه میگه سکه در شرایط برابر افت خیلی زیادی داره 

خود طلافروش ها هم علاقه آنچنان زیادی به خرید سکه ندارند 

من خیلی تحلیل دقیقش رو نمیدونم خواستید دقیق از برادرم میپرسم ولی اون هیچ وقت برای پس انداز موافق خرید سکه نیست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان و معصومه جون اگه میشه منو راهنمایی کنید ممنون میشم ازتون میگم ما ی زمین داریم که واسه فروش گذاشتیم ی ۶۰۰هم وام بگیریم می‌خواستیم بدیم خونه ولی زمین راکد هس ومشتری پیدا نمیشه الان موندیم چیکارکنیم بنظرتون بیخیال فروش زمین بشیم و۶۰۰روبدیم طلا 

معصومه جون خیلی ممنونم از جوابت ب نظرت الان‌ک دم عیده ممکنه ماشین گرون شه می ارزه که ۲ ۳ ماه پولمو ب ...

قربونت برم هیچی واقعا مشخص نیست 

خود تحلیل گرا موندن 

باز سلطان وام مامان سبحان هستند.

ازشون کمک بگیر 

@maryambanoojann ای به چشم خانم ❤️خیر سرم می‌خوام که خواننده چشماش اذیت نشه 😃اگه شما دوست ندارین ن ...

معصومه جون دست منظورمه .

باعرض معذرت البته   

نه اینکه کلا قطع یه کم کمتر.

البته سریع پاک کردم .

من تمرکزم پایینه کلا.

زیاد علائم واستیکر باشه نمیفهمم چی به چیه.

قصد جسارت و ....ندارم .

خود پیداکردن و گذاشتن همین ایموجی ها هم تو نی نی سایت خیلی وقت گیره

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی
اهاا خیلی ممنونم وامی که کارمزدش 4 درصد باشه کدوم بانک میده و کدوم بانک زودتر میده

خواهش میکنم .

اکثر بانک ها وام ۴ درصد دارن ولی تا اونجا که من خودم حساب کردم طرح مهربانی بانک ملی سریع تر هست نسبت به بقیه . 

برادرم همیشه میگه سکه در شرایط برابر افت خیلی زیادی داره خود طلافروش ها هم علاقه آنچنان زیادی به خری ...

اگه زحمتتون نبو هر وقت شد  برام بپرسین 🥰 

نمیدونم من چرا اینقدر به این امامی کامل علاقمند  هستم 😂

عزیزم میشه منو راهنمایی کنی از شغل همسرم تقریبا 50 میلیون کارت خرید میدن که باید از طرف قرار داد فرو ...

عزیزم تو ایران وام چهل درصدی هم سود 

من خودم از ویپاد با بیست و چند درصد وام گرفته بودم 

که همسرم مخالفت می‌کرد 

من اون موقع دادم طلا با قیمت ...سه و دویست تومن گرمی طلا 

هنوز وام تموم نشده ...حدود یک و چهارصد ملیون اومده رو گرمی 

منظورم عزیزم طلا به صاحبش خیانت نمیکنه هیچ وقت 

منتها عزیزم تو بیا اجرت دار قیمت مناسبی بردار 

مثلا بگردی با ده درصد هم میشه طلای اجرت دار گرفت 

من خودم باشم با پونوزده تومن هم می گیرم 

البته آقایون زیاد تمایل نمیدن با اجرت بالا طلا بگیرند 

ولی من چون اکثرا تنهایی میرم طلا فروش نمیام ریز بگم 

با چند درصد گرفتم 

معصومه جون دست منظورمه .باعرض معذرت البته نه اینکه کلا قطع یه کم کمتر.البته سریع پاک کردم .من تمرک ...

ای به چشم عزیزم ❤️ 

تا حد امکان استفاده نمیکنم از استیکر دست 

تو امر کن عزیزم ❤️ مگه چند تا مریم بیشتر دارم من 😉🤗

سلام ..من هم امروز بعداعلام کردن معصومه جون برنامه ریزی کردم که بدون خرج باشم ولی امروز چون روز اول ...

۱۳۷ تومن درسته،چونقرار بود هر چی از خرجی میمونه سیو بشه❤

حالا من میخوام هر چی از اسنپ و افق خریدم میزان تخفیفش رو به عنوان پس انداز بزارم کنار.چون ماهم قسطامون خیلی زیاد شده راه دیگه ای برای پس انداز ندارم

کار خوبی کردی لوازم آرایش رو قسطی خریدی،من بهار تمام روتین پوستیمو از اسنپ خریدم خورد خورد،هنوزم دارمشون تموم نشدن

هم تخفیف خوبی داشت و بهمم فشار نیومد،قبلا همینا رو از داروخانه میخریدم هر دفعه ۲ یا ۳ تومن میشد.

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
من امروز چهارمین روز بدون خرج بودم 🥰فقط ۴۰ تومن هزینه پرینت رنگی و یه چسب شد برای تحقیق پسرم

حتما آخر چالش یه طلا خوشگل بخر عکسشو برامون بزار ذوق کنیم😍

البته من خیلی روزا بدون خرجم

امروز کلا برعکس عمل کردم😁

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
2810