سلام دوستان
چند وقته گزارش ندادم گعتم بیام یه گزارش ریزی بدم.
اول بگم یادم رفت امروز روز بدون خرجمونه😁
صبح جلسه داشتیم بعد همسرم اومد دنبالم باید جایی میرفتیم.دیگه ساعت ۱ و نیم شد سردرد داشتم چند وقتیم بود بیرون غذا نخورده بودیم بچمم باهامون نبود .به همسرم گفتم منو ببر بیرون دو تایی غذا بخوریم که حس تامینشم به قول بچه ها ارضا بشه اونم دقیقا امروووز😖🤦♀️
هیچی وسط غذا خوردن یادم افتاد ای بااابا امروز معصومه جون چالش گذاشته😁ولی خیلی خوش گذشت❤انشالا از هفته بعد باهاتون هستم چالشو
پولاشم میخوام از عابر نقد بگیرم کنار بزارم زیاد شد تبدیل کنم.چون تو کارتم خرج میشه
دیگه اومدیم خونه بعد استراحت سریع بلند شدم یخچالو سر و سامون بدم،مقداری بادمجون داشتیم پوست گرفتم نمک زدم میزارم تو یخچال فردا سرخ میکنم ،خیلی روغن کمی استفاده میشه
یه مقداریشم برای شام پختم.ما غذای محلی ای داریم که خیلی تنبلونه است.بادمجون و گوجه رو با پوست خورد میکنیم یکم رب و زردچوبه و چند تا حبه سیر و یه کمی روغن و یه لیوان آب.درشو میزاریم کم کم میپزه،برای من خیلی حس خوبی داره یاد بچگیام میفتم که مامانم برامون درست میکرد...
چند تا هم کبابی کردم برای میرزا قاسمی و بورانی
اینا رو میزارم تو فریزر چون پنجشنبه چند جا کار دارم مجبور نشیم از بیرون غذا بخریم.
احساس کردم دچار انباشتگی دارم میشم هر چیزی تموم میشد سریع میخریدم جایگزین میکردم،یه چالشی برای خودم گذاشتم که با چیزایی که تو خونه دارم ترجیحا غذا درست کنم و فعلا حبوبات و ... نخرم تا تموم بشن و تا حدودیم موفق بودم(البته بجز خرید سبزیجات و میوه و...)
فعلا خرید فروشگاهی نرفتم فقط از افق ۲ بسته ماکارونی و یک بسته پاستا و روغن ۸۰۰ گرمی خریدم که تخفیف داشتم ۸۰ تومن شد.
دوستانی که چالش امروز معصومه جونو انجام دادن بیان اعلام کنن انگیزه بگیریم🌷🌷