🤣🤣🤣🤣🤣🤣 بابا تو دیگه کی هستی هیچ جوره نمیشه گولت زد🫣🫣🫣🤭🤭🤭😜
بهونه که نمیارم والا، معصومه جان من همسرم خودش اهل پس اندازه ولی برای خونه لارج خرید میکنه،
خرج و مخارج میاد تو کارت من و هر دو از همون استفاده میکنیم منتها همسرم به خاطر تربیت خوب مادرش معتقده زن نباید وسیله سنگین جابجا کنه به همین خاطر خرید خونه طبق لیستی که تهیه میکنم اکثرا با ایشونه، خرید کردن هم بلده که جنس خوب بخره، معمولا منم باهاش میرم که نظر بدم، ولی وقتی می بینم از درآمد اصلی پس انداز میکنه دیگه ترجیح میدم از خرج خونه زیاد بهش سخت نگیرم ولی واقعا و اصلا اسراف نمیکنیم.
از طرفی منم ریز ریز برای خودم پس انداز میکنم و هفته پیش برای چالش آبان ماهم یه پارسیان ۳۵۰ سوتی گرفتم، و چند تا لوازم رسیدگی پوست و بهداشتی و مکملهام،
پس انداز مشترک هم که گفتم از درآمد اصلی همسر هست.
معصومه جان من از شما و همه بچه های تاپیک خیلی چیزها یاد میگیرم و فقط خوندن نیست،
مطمئن باش اجرا هم میکنم❤️ قبلا در مورد تاثیرات تاپیک روی خودم گفتم.
حالا یه گزارش عملکردم بدم،
احتمالا شما و بعضی از دوستان قدیمی تر بدونید که من امانتدار یه مبلغی هستم که پدرم بهم سپردن، چندین ساله این پول به اسم من در صندوق درآمد ثابت هست و هر ماه یه بخشی از سودش رو به حساب پدر میریزم و بخش دیگش دستم میمونه برای خریدهاشون که گاهی انجام میدم یا داروها و درمانشون و برنج هر چند ماه یکبار. گاهی هم که به پول نیاز دارم از همین مبلغ استفاده میکنم، پدرم همون اول اجازه اش رو دادن، و هر وقت بتونم برمیگردونم سرجاش.
دیگه دیدم هر سال این پول داره بی ارزش تر میشه، اومدم چند روز پیش حدود ۸۰ میلیونش رو تبدیل به دلار و طلای ۶ درصد کردم، واقعا نمیدونم توی این آشفته بازار کار درست چیه ولی بعد از کلی فکر کردن به این نتیجه رسیدم شاید بهترین کار همین باشه. البته قرار نیست به پدرم چیزی بگم چون میدونم دعوام میکنه🤣 اما در بازه زمانی چند ماهه و اگه برطبق همین روال پیش بره احتمال سوددهیش بالا هست.
امیدوارم خدا گذران این اوضاع رو برای همه آسونتر کنه😇