2777
2789
منم چند روز پیش تو بلو تو یکی از باکس هام سه تومن داشتم بعد چند روز دیدم موجودی باکسم صفر شده به موج ...

اوه اوه منمدپول روش گذاشتم حالاخرجی خونه هیچی 

پول پس اندازه

گفتم یک ماه دیگه بمونه ده تومنم فعال بشه

یعنی برش دارم؟

الهی ربی ومن لی غیرک💖
اوه اوه منمدپول روش گذاشتم حالاخرجی خونه هیچی پول پس اندازهگفتم یک ماه دیگه بمونه ده تومنم فعال بشهی ...

نمیدونم عزیزم خیلی ها از بلو استفاده میکنن تا حالا من نشنیده بودم ولی چند روز پیش برای من اینجوری شد شایدم یه اختلال بانکی بوده من دیگه نمیتونم به بلو اعتماد کنم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام روزتون بخیراز بانک ملل بپرسید،زود وام رو میدهوام رو یه ماهه بگیرید و سپرده کنید،و مجدد وام بگیر ...

ممنونم از ملل چه وامی بگیرم

بایدسپرده بذارم

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
سلام دوستان خیلی دو دل بودم که بگم یا نگم چون اینجا یه سری از افراد هستند که کلا هرچی بگی یه گارد می ...

بچها کسی دیگ این خبروشنیده؟؟؟؟ من پول اقساطموگذاشتم این ماه

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
سلام عزیزم من با لواشک کارهای فانتزی میزنم و میفروشم و خداروشکر راضیم با اینکه فروش آنچنانی ندارم ول ...

خوبه اگه دوس داری سعی کن فروشتو بیشتر کنی که طلای بیشتری بخری
عکسی هم که فرستادی خیلی قشنگ بود اول فک کردم کیک
در مورد همسرت اگه خودش حواسش به دخل و خرج و پس انداز هست خودتو الکی درگیر نکن

قربونت برم نقاش جان عزیز بهونه بی بهونه ...😁چالش شما هم میشه اگه هفتگی مثلا خرید می‌کنی مثلا یک و ن ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 بابا تو دیگه کی هستی هیچ جوره نمیشه گولت زد🫣🫣🫣🤭🤭🤭😜 

بهونه که نمیارم والا، معصومه جان من همسرم خودش اهل پس اندازه  ولی برای خونه لارج خرید میکنه، 

خرج و مخارج میاد تو کارت من و هر دو از همون استفاده میکنیم منتها همسرم به خاطر تربیت خوب مادرش معتقده زن نباید وسیله سنگین جابجا کنه به همین خاطر خرید خونه طبق لیستی که تهیه میکنم اکثرا با ایشونه، خرید کردن هم بلده که جنس خوب بخره، معمولا منم باهاش میرم که نظر بدم، ولی وقتی می بینم از درآمد اصلی پس انداز میکنه دیگه ترجیح میدم از خرج خونه زیاد بهش سخت نگیرم ولی واقعا و اصلا اسراف نمیکنیم. 

از طرفی منم ریز ریز برای خودم پس انداز میکنم و هفته پیش برای چالش آبان ماهم یه پارسیان ۳۵۰ سوتی گرفتم، و چند تا لوازم رسیدگی پوست و بهداشتی و مکملهام، 

پس انداز مشترک هم که گفتم از درآمد اصلی همسر هست. 

معصومه جان من از شما و همه بچه های تاپیک خیلی چیزها یاد میگیرم و فقط خوندن نیست،

مطمئن باش اجرا هم میکنم❤️ قبلا در مورد تاثیرات تاپیک روی خودم گفتم. 

حالا یه گزارش عملکردم بدم،

احتمالا شما و بعضی از دوستان قدیمی تر بدونید که من امانتدار یه مبلغی هستم که پدرم بهم سپردن، چندین ساله این پول به اسم من در صندوق درآمد ثابت هست و هر ماه یه بخشی از سودش رو به حساب پدر میریزم و بخش دیگش دستم میمونه برای خریدهاشون که گاهی انجام میدم یا داروها و درمانشون و برنج هر چند ماه یکبار. گاهی هم که به پول نیاز دارم از همین مبلغ استفاده میکنم، پدرم همون اول اجازه اش رو دادن، و هر وقت بتونم برمیگردونم سرجاش. 

دیگه دیدم هر سال این پول داره بی ارزش تر میشه، اومدم چند روز پیش حدود ۸۰ میلیونش رو تبدیل به دلار و طلای ۶ درصد کردم، واقعا نمیدونم توی این آشفته بازار کار درست چیه ولی بعد از کلی فکر کردن به این نتیجه رسیدم شاید بهترین کار همین باشه. البته قرار نیست به پدرم چیزی بگم چون میدونم دعوام میکنه🤣 اما در بازه زمانی چند ماهه و اگه برطبق همین روال پیش بره احتمال سوددهیش بالا هست.

امیدوارم خدا گذران این اوضاع رو برای همه آسونتر کنه😇

همین جریان خواهرتون از یه جهت دیگه برای من پیش اومده ...من ازش پولی نمیخوام ولی این توقعات خواهرتون ...

ولی خدایی کت و شلوار برای عروسی خواهر مناسب نیست

مگه اینکه حالت محضری و مهمانی طور باشه جشنی نباشه

آخه اصلا معلوم نیست به کجا وصله و چی هست اگه یهو جمع بشه فکر کردید دستمون به کجا بنده مگه کوروش کمپا ...

منم هیچوقت نه به بورس اعتماد دارم نه خرید طلای مجازی😵‍💫

کلا بدبینم تو این مسائل و تجربه هم نشون داده که بی دلیل نبوده ترسم🙄😬

سال ۹۳ همسرم ۵۷ میلیون پول داشت میخواست زمین بخره بعد اگه یادتون باشه بانک میزان سودهای خوبی میداد 😇همسرم پولو گذاشت اونجا🤨 و ما دنبال زمین میگشتیم خلاصه ماه اول سود رو گرفتیم یادم نیست دقیق چقدر بود ولی سه برابر بانک بود 😏

خلاصه منم همش غر میزدم پول رو بگیر و خرید کن و از این حرفا😐🤨  خلاصه زمین خریدم و پول رو علی رغم میل همسر جان که دلش سود بیشتر میخواست پس گرفتیم😇

کمتر از یک ماه بعد گفتن کلی کلاه برداری کرده پول مردم و سپرده ها رفت رو هوا 🤕😌

یکی از دوستای همسرم میگفت به نزدیکاشون فقط خبر دادن بیان پولاتونو بردارید که اوضاع خرابه🫤

این دوستش ۳۰ میلیون داشت میگفت ۵۰۰ هزار تومن ۳۰۰ هزار تومن تونستم با هزار مکافات فقط ۱۰ میلیونو بگیرم😳 بقیش دیگه رسید به شکایت و از این حرفا🥲

منم خیلی دوست دارم تو چالش معصومه بانو شرکت کنم😘 ولی خوب ترجیح میدم نقدی بزارم کنار هر چقدر که شد🤗

اینم بگم اون زمان همه تو پدیده شاندیز سهم خریدن که اونم اوضاعش به هم ریخت متاسفانه هیچکس هم پاسخگو نبود 🤨

تجربه نشون داده که تو این مملکت پولتو بزار زیر سرت بخواب مصداق بزرگی داره متاسفانه🙄🤐

الان بحث ضرب سکه های جدید و ریزش حباب هم مطرح شده من از چند نفر شنیدم اگه دیدید اجرایی شد تعجب نکنید چون فقط سرمایه های مردم بیچاره که با خون و دل جمع کردن  دستاویز تصمیمات آقایونه🤐🤐🤨🤨🤨🫤

برای خورشید پس از شبهای طولانی
منم هیچوقت نه به بورس اعتماد دارم نه خرید طلای مجازی😵‍💫کلا بدبینم تو این مسائل و تجربه هم نشون داد ...

منم پارانویای عجیبی به خرید طلای مجازی و سودهای بیشتر از حد مجاز دارم ،تو چالش معصومه هستم ولی آخر سر پولمو تبدیل به پارسیان میکنم ومیزارم تو بالشم   

عزیزم تا زمانی که اپلیکیشن کار میکنه هم خرید و هم فروش انجام میشهخود کوروش کمپانی هم به نفرات اولی ک ...

من که نمیتونم به این اپلیکیشنها اعتماد کنم، دقیقا فکر میکنم زمانی که سرمایه خوبی به دست آوردن احتمال هر کاری ازشون برمیاد، به همین خاطر ترجیح میدم پارسیان بگیرم حتی شده ۱۰۰ سوت و همینطور خرد خرد خودم جمع کنم تا بدم کسانی که نمیشناسم کی هستن برام جمع کنن

منم چند بار خواستم بگم ،گفتم انرژی منفی ندمولی اصلا اعتمادی به این آپ ها نیستهمه کلاهبرداران اولش اع ...

منم یه بار با همین محتوا در مورد این برنامه ها یه پست گذاشتم و متاسفانه توهین و بی ادبی بهم شد، و از همون روز ترجیح دادم دیگه حرفی نزنم ولی واقعا نمیدونم چطور با این همه قضایا و کلاهبرداریها که هر روز می بینیم بازم دوستان اعتماد میکنند؟ نیاز نیست بدبین باشیم فقط کمی واقع بین بودن کافیه تا خدای نکرده به مشکل برنخوریم

منم یه بار با همین محتوا در مورد این برنامه ها یه پست گذاشتم و متاسفانه توهین و بی ادبی بهم شد، و از ...

یکی از اقوام شغلش  مرتبط با پرونده های  کلاهبرداری هاست

اینقدر برام اتفاقاتی که پیش اومده رو تعریف میکنه 

من به شدت محتاط شدم

ما گفتنی ها رو گفتیم ،هر کس صلاح زندگی خودشو ،خودش میدونه

هر کسی خودش باید مراقب پس اندازی که با هزار سختی جور کرده باشه

2810