2777
2789
بله پالت اسنش یادم نبود،منظورم همون خامه کشی و تزئنش هست،اولین بارمه میخوام خامه کشی کنم،فیلمش دانلو ...

آره کار نداره بستگی به مارک خامه و درست فرم دادنش داره

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
قربونت برم شونوزده صفحه اول تاپیک یکمون رو شروع من به خوندن ..خیلی نکات خوبی داره که پشت سر هم چیده ...

تاپیک یک من ندیدم تازه این تاپیک دیدم. همش با همسرمه.3 نفریم. همسرم اصلا فروشگاه قبول نداره میره مغازه چیزی می‌خره میوه همش میره زیاد می‌خره آخرشم خراب میشه. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیز جان چه فضاییدست گلت درد نکنه زحمت میکشی و مینویسی❤ما هم که نه شما رو دیدیم نه زهرا رو چه تعر ...

وای ...😑😑😑آدم واقعا میمونه واسه اینطور آدمها 

واقعا کهههه 

دیگه چه ارزشی داره اون خونه و مغازه و ....

وقتی من نمیتونم به خوراک که جزو نیازهای اولیه امون 

برسم ....اونوقت چه مغازه ای چه ملکی چه املاکی 

خوراک ...پوشاک ...مسکن 🤫

سلام عزیز دلم تقریبا از دختر بزرگ من یه سال و چند ماهی کوچیکترآره عزیزم از دی ماه رفت یاد گرفت چون ع ...

ماشاالله بهش،

تصوره اینکه مادر شوهر بشه،

خییییلی جووونه ماشاالله

مثل خودت که میخوای مادرزن بشی،

ماشاالله به هر دوتون،

آره معلومه زرنگه،انشاالله که اونم تو زندگیش موفق بشه و پبشرفت کنه،

شماها لطف دارین عزیزم ❤️ خوبی و خاتمی از خودتون قربونتون برم

معصومه جان بچه هاتون همه ی غذا هارو میخورن؟یعنی بد غذا نیستند؟اخه کم بچه ای تو دوروبرم دیدم که هرچی مامانش بپزه بخوره

مثلا خالم همیشه هشتش گرو نهشونه ولی ۴ تا بچه داره باید ۴ مدل غذا درست کنه میگه هرکدومش یه چیزی نمیخوره

میخواستم بدونم شما چه جوری اینو مدیریت کردید

خودمم بچه یه ساله دارم میخوام که خوش خوراک بشه نه بد غذا و ادایی

تاپیک یک من ندیدم تازه این تاپیک دیدم. همش با همسرمه.3 نفریم. همسرم اصلا فروشگاه قبول نداره میره مغا ...

بزن عزیزم رو اسم استاتر تاپیک هاشون میاد همشون مفید هستند 

تاپیک یک مدیریت هزینه ها و پیدا کن شونوزده صفحه ی اول خیلی نکنه داره توش 

به دردت میخوره 

و در مورد هزینه های زندگی 

اگه خرجی دست خودت نباشه ...عزیزم نمیتونی که مدیریت کنی 

اکثر آقایون اینطورین 

مدیریت ندارند ...یعنی خساست نمیتونن داشته باشند 

بزن عزیزم رو اسم استاتر تاپیک هاشون میاد همشون مفید هستند تاپیک یک مدیریت هزینه ها و پیدا کن شونوزده ...

مرسی عزیزم. من واسه خودم میخوام مدیریت داشته باشم که وقتی کار میکنم چقدر بزارم واسه مواد اولیه چقدر واسه پس انداز 

من خرداد باید 25700 بدم واسم بانک کارگشایی که طلاهامو گذاشتم و وام بهم دادن. 

وای ...😑😑😑آدم واقعا میمونه واسه اینطور آدمها واقعا کهههه دیگه چه ارزشی داره اون خونه و مغازه و .. ...

اصلا یه طورین،یعنی تعریف کنم کسی باورش نمیشه

این همه سال زندگی کردن فقط یه مکه رفتن و چند باری مشهد و بقیشم مسافرتای نزدیک

مسافرت میرن حتی یکبار غذای بیرون نمیخورن

همیشه هشتشون گرو ۹ اشونه

طلا دارن اما اگر تو بدترین شرایط باشن اونو نمیفروشن.چند وقت پیش برای جراحیشون که بالای ۱۰۰ ملیون شد و حیاتی بود رفتن به کل فامیل رو زدن از هر کی ده تومن بیست تومن قرض کردن.

بعد یهو مهمونی میگیرن واسه ۳۰ نفر از بیرون غذا میخرن.فرداش میبینیشون دیگه پول یه نون خالی ندارن تا حقوقشونو بدن😑

عروسی وچشم روشنی و ختم فامیل درجه ۳ و ۴ میرن کلی پول میدن،در صورتی که مثلا برای همون ختم ما یه لباس و یه روسری میخریم میدیم صاحب عزا که از سیاهی در بیان بعد اینا ۲ ملیون پول دادن🤦‍♀️

اگرم چیزی بهشون بگی زن و شوهر میگن ما درست زندگی کردیم که الان انقدر اموال داریم،بعد ۲ تا بچه داره یه دختر و یه پسر  بنده خداها مستاجرن🤦‍♀️🤦‍♀️

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
من هم این اخلاقم خیلی کمتر شده اما بازم گاهی از دستم در میره یهو پول میزنم براشون هم خواهرم هم برادر ...

روکین عزیز همیشه به خودت بگو کسی که گوشی داره و استوری میذاره، فقیر نیست

آدم وقتی به استیصال میرسه فرش خونش رو میفروشه

نه اینکه بره مسافرت و استوری بذاره

به جای کمک به این آدم ها که حالت بعد از کمک بهشون بد میشه و حس سو استفاده میگیری، ماهی ۵۰۰ بده به خیریه ها که پول رو برای نیازمند واقعی خرج میکنن. نیازمند واقعی گوشی نداره که بگه من پول ندارم حتی

یا مثلا ماهی ۲۰۰ بده به مراکزی که حیوانات آسیب دیده رو درمان و عقیم سازی میکنن. 

نمیدونی که چقققققدررررر بعد اینها گره زندگیت باز میشه. چون آدم های فقیر یا حیوانات دعا میکنن. دعاشون هم به درگاه خدا میرسه نه اینکه پشت سر بگن ناز شستمون ازش گرفتیم و پس هم نمیدیم 

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
2810