2777
2789
سلام دوستان خوبید؟ تازه پیداتون کردم😅میشه منو راهنمایی کنید این برنامه میلی گلد معتبر هست؟ کسی از ...

خانم گل سلام میشه از کار آنلاینت بیشتر بهم بگی ؟به نظرم اگه تو خرج خونه شریک نیستی و قسطی نداری۵۰ درصد طلا و بیست درصد خرج چینگول بینگول و باقی رو وام یا قرعه بنداز و قسط بدی که سرمایه بیشتری برای کارت جور شه 😊 موفق باشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزان خوبین 

وای من ۱۵۰ صفحه اینا عقبم اصلا مدرسه نمیذاره نی نی سایتو چک کنم 🥺😫

میخاستم بپرسم تسهیلات برایند ویپاد اگر برداریم حتمی باید یکسال تسویه کنیم نمیشه یکجا تسویه کرد ؟ عاخه حیفه یکسال نتونی دیگه هیچی ازش برداری . 

من ۷۰ میلیون دارم باید بزسونمش به صد تومن ببرم بذارم بانک سپرده بشه بتونم ازش وام بردارم ،

از همین ۷۰ تومن ( ۲۰ تومنش وام ویپاده که نمیتونم دیگه پام بردارم‌ اینو تسویه نکردم ) بنظرتون این هفتادو بفرستم ویپاد مامانم بذارم بمدت بمونه ده تومن ازش برایند بردارم ؟ بشه ۸۰ ؟ 

باقیشم سرهرماه با حقوقم بذارم رو سپرده تا اخر اذرماه میرسونم صد اکه این ده تومنو بردارم‌

اگر نه همین ۷۰ رو بذارم ، تااخر اذر شاید برسونم بزور به ۸۵ یا همون ۹۰ تومن . چیکار کنم بنظرتون الان ؟ اون ده تومن ویپاد ارزش داره ؟

@مامان_سبحان7   🦋🙏🏻

نمیشه نه واس ضامن نمیتونم ب کسی روبزنمقبلا هم بخاطر ماشین فروختم شوهرم ماشین و زد ب نامم دوباره هم ب ...

ما ماشین پارس داریم پارسال همسرم میخاست طلا بفروشه از مدیران خودرو به قیمت کارخونه ماشین بخره من موافقت نکرردم و خداروشکر هر دو راضی هستیم از تصمیمون

الان هم تا ماه اینده  وامم واریز میشه ولی همچنان موافق تعویض ماشین نیستم دوس دارم طلا پس انداز کنم تا دو سال دیگه خونمو عوض کنم

آفرین کاملا درست متوجه شدیدمن طبق تجربه خودم بارها گفتم و بازم میگم....هرچی هوس کنم در اولین فرصت ته ...

چ دیدگاه قشنگی دارین

و این ی قانون و باور هست

ک خیلی خوب و عالی جواب میده

کاش می شد همیشه اینجوری باشیم

عزیزم بازم خودت تحقیق کنتوشهر ما اینجوری بود شاید شهر شما متفاوت باشهمن با یک طلا فروشی آشنا شدم با ...

چقد خوب حساب‌ میکنه منم  سه سالی بود از کسی خرید‌میکردم  این سری حساب کردم دیدم بیشتر ازم  احرت گرفته بدبین شدم بهش میخوام برم پیش کسی  دیگه چند روز دیگه نوبت حقوقمه یکمم تو میلی گلد خرید زدم دوس دارم قد سه گرم بشه برداشت بزنم برای خرید طلای مصرفی 

دیروز همون طلا فروش تماس گرفت ک فلان طلایی ک میخواستین اوردم  ولی شک دارم برای خرید ازش  

خانم گل سلام میشه از کار آنلاینت بیشتر بهم بگی ؟به نظرم اگه تو خرج خونه شریک نیستی و قسطی نداری۵۰ در ...

سلام عزیزم من با لواشک کارهای فانتزی میزنم و میفروشم و خداروشکر راضیم با اینکه فروش آنچنانی ندارم ولی بازم شکر. من هیچ توی خرج خونه شریک نیستم ولی نمیدونم چرا پس انداز زیادی ندارم ولی پارسال برج 8 یکی پلاک و چندتا سکه پارسیان. امسال ربع سکه و چندتا سکه پارسیان خریدم. 

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
چقد خوب حساب‌ میکنه منم سه سالی بود از کسی خرید‌میکردم این سری حساب کردم دیدم بیشتر ازم احرت گرفت ...

خودتون حساب کنید ببینید قراره حسابتون کنن. من پارسال رفتم یکی پلاک خریدم گفت 10600 بعد گفت واسه شما 10 میلیون اومدم خونه حساب کردم دیدم حدودا 450 سرم کلاه گذاشته باز شک داشتم فرداش چندتا طلافروشی رفتم هرکس یچیزی گفت بعد رفتم اتحادیه فهمیدم واقعا سرم کلاه گذاشته رفتم مغازه اش گفت من اشتباه نکردم گفنم باشه خودت خواستی آخرش 250 پس گرفتم ولی دیگه طلافروشی نمی‌خرم میرم کارگاه طلا میخرم 

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
2810