2777
2789
من کاملا مخالف این فکر ببین به چشم دیدم مادری که پول و طلاش رفت بخاطر ی سری مسائل که همه ما زنا همین ...

منم دقیقا به همین دلیل دنبال بیمه خانه داری رفتم. 

ولی هنوز مرددم.😬

وقتی خانمی بیمه همسرش باشه نیازی نیست بیمه بشه چون بیمه همسرش داره. بیمه خوبه ولی نه الان آدم 40 سال ...

ممنون گلم که وقت گذاشتی نظرتو برام گفتی.پس بیشتر تحقیق میکنم.فداااای تووو😘😘😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بقول خاله هام بی ارزش نیست ولی از الان پرداخت نکن بزار سنت بالا رفت پرداخت کن من گفتم حتما میرم بیمه ...

سلام خوب اینطوری فقط حقوق ۱۰ یا ۱۵ رو میگیری پس چرا زودتر بیمه نشی که تا ۵۵ سالگی ۳۰ سال بیمه باشی مگه تو حقوقی که بعد از بیمه میگیری فرقی نداره تعداد سال‌های بیمه؟

احتمالا سال‌های بیمه ای که مادرتون پرداخت کرده کم بودهوگرنه بیمه قالی بافی حقوقش اینقدر نیستتا جایی ...

نمیدونم میدونم زن دایی همسرم اون چندسال داده فقط 500 بیشتز از مامانم میگیره 

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
سلام خوب اینطوری فقط حقوق ۱۰ یا ۱۵ رو میگیری پس چرا زودتر بیمه نشی که تا ۵۵ سالگی ۳۰ سال بیمه باشی م ...

چون من بیمه همسرم هستم میگن نیازی نیست تو ماهی اینقدر بدی هرسال زیاد میشه بجای اینکار برو طلا بخر 

نمیدونم میدونم زن دایی همسرم اون چندسال داده فقط 500 بیشتز از مامانم میگیره

به تعداد سال‌های پرداختی مرتبطه 

مثلا یکی از اقوام کارگر بوده توی کارخونه برادرش 

اینقدر همه رو اذیت کرده بود برادرش زودتر از موعد بازنشسته اش کرده بود (احتمالا براش پرونده از کار افتادگی درست کردن)

الان این آقا حقوق ۱۰ روز رو میگیره

اگر حقوق عادی ۱۵ تومن باشه ایشون ۵ تومن میگیره

به تعداد سال‌های پرداختی مرتبطه مثلا یکی از اقوام کارگر بوده توی کارخونه برادرش اینقدر همه رو اذیت ک ...

آره عزیزم ولی بیمه تامین اجتماعی بهتره 

سلام خانوما خب منم یه گزارش بدم از مدیریت مخارجم

دیشب با همسرم تماس گرفتم میشه شام کباب کنیم گفت اماده شو بریم فروشگاه هرچی لازمه براش بخریم

حالا ما چند شب پیش فروشگاه بودیم هرچی لازم بود برای ماه پیش رو خریده بودیم

خلاصه رفتیم و الکی الکی ۱۵۰۰خرج بیخود و چیزای چرت و پرت کردم که اصلا لازم نبود😭پوله مفتو بی زبون رو برباد دادم

میشه کمکم کنید این داستان هرماه ماست که گاهی دوبارم پیش میاد😭🤦چیجوری جلوی این گندبازیامو بگیرم؟

میشه راجب باکس هم یه توضیح بدین؟

برگشت وجه داره؟؟ به چه صورت؟

اخر ماه که شد محاسبه می کنند چقدر خرید با دستگاه پوز داشتین با ایران کارت 

بعد چند درصدش برگشت میده به کارت اخرماه که شد.

ولی موقعی که انتخاب میکنید ایران کارت بزنید 

ممنون میشم کد معرف من رو بزنید 

الان از برنامه قسمت ایران کارت عکس میفرستم براتون

کد معرف: ajgt2

2810