2777
2789
دوهزارتایی شدنمون مبارکیه امتیاز رسالت دارم حدودا ۲۵ میلیون ولی تادوماه نمیتونم درخواست بدم به شدت ق ...

عزیزم میشه لطفا بگین چرا ندونانون ریختن

آخه چند مورد دیگه شنیدم

الن صد تومن رسالت وام گرفتم برا دوندونام

خیلیی تو فکرم که نتیجه ی خوبی بگیرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی من مدتی بک گراند گوشیم شده مجموع چیزهایی که میخوام و دلم میخواد جذبشون کنم اینطوری هربار نگاه میکنم به گوشی تو ناخوداگاهم ثبت میشه💶😍 

من این مدل و از پینتر س برداشتم امادس اما برای خودم درست کردم 🥰

یه مورد دیگه من سعی میکنم دختر و عادت بدم به تغذیه مناسب اما اینطوری که خودم رعایت میکنم اونم اخلاقاش شبیه من شده

اکثر شبا بهش دمنوش پونه واویشن میدم ،قند کمتر مصرف میکنیم بیشتر خرما و عسل طبیعی 

جوراب همیشه پاشه 

شلوار دوتا تنش میکنم حتی وقتی خونس 

اخر شبا روتین پوستی داره😂 

پس انداز پول داره☺️ 

تو اینستا دیدم گوی طلا دویست تومن ..خیلی ریز بنظرتون اونا چطورن برای پس انداز؟؟؟؟؟

عزیزم نمیخوام بدبین بشین ولی من یه گوی خیلی کوچیک با قیمت پایین خریدم سال گذشته رفتم بفروشم گفتن طلا نیست فقط شانسی که آوردم فاکتورش رو نگه داشته بودم 

بردم طلا فروشی که ازش خریده بودم با کلی غر ازم خرید 😕

۳۳ سالمه.یعنی اینکه میگن بعداز ۱۵ سال حقوق بازنشستگی میدن دروغه؟

فکر نکنم چون خاله من بیمه زنان خانه دار هست چیزی بهش نمیدن مامانم من بیمه قالی بافی هست بعد چندسال پرداخت بعد بازنشستگی بهش حقوق میدن اون نه زیاد ماهی 2500

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
آره چون 3 تا خاله من بیمه زنان خانه دار هستن میگن الکی چندسال نده

ینی نوع بیمه ها فرقی داره عزیزم؟؟ مثلاً تامبن اجتماعی با پاسارگاد یا بیمه هادیگه؟؟

خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمت هات❤️💙🙏.                   این کاربری ششم منه☺️
ینی نوع بیمه ها فرقی داره عزیزم؟؟ مثلاً تامبن اجتماعی با پاسارگاد یا بیمه هادیگه؟؟

تا جای که من تحقیق کردم همشون 55 سالگی باز نشست میشی. 

دوتاش ایران هستن یکیشون تامین اجتماعی. جاریم بیمه پاسارگاد هست 

تا جای که من تحقیق کردم همشون 55 سالگی باز نشست میشی. دوتاش ایران هستن یکیشون تامین اجتماعی. جاریم ب ...

هیچکدوم ارزش داره که بیمه بشیم؟

خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمت هات❤️💙🙏.                   این کاربری ششم منه☺️
هیچکدوم ارزش داره که بیمه بشیم؟

بقول خاله هام بی ارزش نیست ولی از الان پرداخت نکن بزار سنت بالا رفت پرداخت کن من گفتم حتما میرم بیمه تامین اجتماعی میشه ان شاء الله اگر عمری اومد 40 الی 45 سالگی 

الان هرماه بجای اینکه برم اون بیمه ایران پرداخت کنم میرم سکه میخرم 

حقوق میگیرن الان؟ اونا چند سال بیمه رد کردن؟

اونا هنوز سنشون به بازنشستگی نرسیده ولی اونا می‌دونم خیلی ساله پرداخت می‌کنن مامانم بازنشستگی‌ قالی بافی شده چندساله ای ماهی 2500 میدنش

مبارکشما که یه نفری میز ناهار خوری به این بزرگی برا چی گرفتی ؟ مهمون داری ؟برا زیرش یه فرش فانتزی بگ ...

ممنونم عزیزم

مهمون دارم

اما بغیر از اون من خودم خونه‌ی کوچیک و وسایل کوچیک دوست ندارم

دوست دارم وقتی برای چیزی هزینه میکنم هم بهترین کیفیت رو داشته باشه هم جادار باشه که خونه زیباتر بشه

من خونم دو خوابه است اون موقع که میخواستم خونه بگیرم خیلی میگفتن سوییت بگیر اما خب من دوست نداشتم جای کوچیک دلم میگیره

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
2810