2777
2789
سلام بچه ها خبر جدید و خوندین راحب سکه های بانکی ۱۴۰۳ ینی ببریم بفروشیم قبلیارو چون اگر جدیدیا بیاد ...

سلام، من دیروز در موردش پرس و جو کردم، گفتن سکه های جدید بهار آزادی هستن نه امامی، یعنی بهار آزادی ۴۰۳ زدن، ولی راستشو بخوای الان شدیدا تو فکر تعویض سکه هامون هستیم ولی با چی؟ نمیدونیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ی سوال داشتم، از صرافی خریدید حضوری؟؟بعد علاوه بر پول دلار باید کارمزد هم می‌دادید یا نیا ...

اینو یادم رفت بگم دلار اصولا کارمزد نداره ولییییی در شرایط عادی، این روزها که اوضاع اینطوره یا کلا دلار نمیفروشن یا اگه بفروشن کمی بالاتر از تابلو، که من ۱۰۰۰ تومن بالاتر گرفتم.

سلام، من دیروز در موردش پرس و جو کردم، گفتن سکه های جدید بهار آزادی هستن نه امامی، یعنی بهار آزادی ۴ ...

منم استرس گرفتم چون اینا مخفیه دوران مجردیمن و سالهاس مونده خونه پدریم ( نیم سکه /ششصد تومن بود خریدم) الان جمع همشون ۹۰ میلیونه 

حالا ببرم عوض کنم نمیدونم با ۹۰ میلیون چی میشه خرید

شمش  میشه 

یا مثلا طلای آب شده 

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه من دیشب اومدم بنویسم که تاپیک بسته بود 🥲 دوستان خواهش می‌کنم راهنمایی ...

فدات شم خرجهای اصلی و کمر شکن تو زندگی یکی خرید گوشت و برنج و یکی اجاره خونه  وقتی شما اینا رو ندارین پس معلوم میشه یه مشکل اساسی تو خرج و هزینه ها دارین باید فکرتون رو به کار بندازین  ببینین آسیب و سوراخ نشتی از کجاست 

وای عزیزم🫶 من شما رو خیلی دوست دارم😘 خوشحالم که پست گذاشتی😇🥳خودت خوبی خانواده محترمتون خوبن دل ز ...

عزیزم 

شما لطف دارین گلم

اتفاقا شما هم از اون کاربرایی هستین که حس خوب بهش دارم 

الهی شکر میگذرونیم با تمام فراز و نشیب های زندگی 

شما خوبین عزیز؟

خدیا بابت تمام معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکر
مرسی عزیزم گفتم اگه بایدتعویض کنیم انجامش بدم ..بازحمت پولش جمع کردم خریدم.

میدونم فدات شم ولی به شخصه من بعد یک گرمی بانکی نخرید بدید دوگرم طلا بخرید یا ربع طرح قدیم  بهتره 

منم والا با پس اندازم و قرعه ها وحقوق دوران مجردیم خریدم ولی بعد از عقد پدرم صلاح ندید من اینارو بیارم وسط برای حهیزیه یا کمک   گفتن نگه دار بمونه برای خودت الان هم درسته در هر صورت سوده ولی ارزشش بلاخره روشه نیم سکه 

بببینیم چی میشه 

سلام دخترا 😍😍😍من ی مبلغی ب حقوقم اضاف شده میخوام فرضش نکنم جمعش کنمکل اقساطم ماهانه 28میلیونه بال ...

عزیزم افزایشی که فرمودین  همون آیتم تاثیر ترمیم رو اعمال کردن واستون ؟همون که دیوان چن ماه پیش حکم داد؟

خدیا بابت تمام معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکر
2810