2777
2789

قرار نیست همه ۸۵میلیون نفر رو با نظرات خودمون همراه کنیم

جالبه صدبار گفتم هرکس اخلاق همسرشو میبینه و تصمیم میگیره یعنی شما صدخط نوشتی ولی اون چهارتا خط پیام منو خوندی ولی اون متن که ده ها بار هم تکرار کردم رو ندیدین؟!من روی صحبتم با معصومه جون نیست من خیلی چیزا ازشون یاد گرفتم و ....قدردان ایشونم ما خودمون باغ داریم اکثر میوه هارو هم داریم کج و کوله هم هستن حتی گاهی مشکل دارم هستن اما اصراف نمیکنیم نصفش میکنیم از سالمش استفاده میکنیم اما من بیرون میوه خوب میخرم چون همش سرزده خونم مهمان میاد ساعت ۹شب زنگ میزنن دم درم من نمیتونم دنبال میوه بدوئم پس میپسندم که برای مهمانام ارزش قائل شم برام بچم که مهد میوه میبره ...چون واقعا خجالت میکشم کج و کوله بدم شاید اصلا کار شما درست باشه نمیدونم اما من.‌..

یسریا هی روی پیامای ما ایراد میگیرن عزیزم چندین باره هی تیکه میندازی با یه متن بلند بالا میبینی جوابی نمیگیری چون من اصلا با شما حرفی ندارم(اسم نمیبرم اما خودت دیگه به خودت بگیر از ما بکش بیرون)شما خودتم اینجا مهمانی نمیتونی از بودن و نبودن مهمان دیگه ایی اظهار نظر کنی ...پس خانم محترم انقد فتنه پراکنی نکن و دنبال جدل نباش چندباره اغاز کننده خورده گیری هستی اون بنده خدا معصومه جان که در حقش کم لطفی شده نادیده گرفته شما دنبال زیر بغل مار نباش

من تمام خریدامو بالا هم گفتم فروشگاه سرماه انجام میدم چون همسرم کارش با مغازه هاس میدونم فروشگاه های بزرگ جنس عمده و ارزون میخرن و ارزون هم میفروشن ولی خب سود خودشون رو میگیرن به اندازه هم مغازه دار ....اینجا بنفع مشتریه فقط چون عمده خریدن اون باعث میشه پول کمتری از جیب ما بره

مثلا کروسان ۱۴/۱۵تومنی رو میده ۹تومن

دیگه دنبال اینم نمیرم که شاید یچیز ۱۰۰۰تومن گرونتر باشه چون میدونم ضرر نمیکنم

لطفا هرکی مخالفه ریپ نزنه با احترام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفتید میوه کج کوله میخواستم بگم ما دو تا درخت سیب داریم که امسال همسر جان وقت نکرد سمپاشی کنه 🫤خلاص ...

سلام. چه طوری سرکه سیب درست میکنید؟

يا وَصِيَّ الْحَسَنِ وَالْخَلَفَ الْحُجَّةَ اَيُّهَا الْقائِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِىُّ يَا بْنَ رَسُولِ اللهِ يا حُجَّةَ اللهِ عَلى خَلْقِهِ  يا سَيِّدَنا وَمَوْلانا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللهِ

سلام دوستای عزیزم مخصوصا معصومه جون

اومدم گذارش کار این چن روز و بدم و برم

من ی دختر مجردم و در ماه حدود ۵ تومن حقوق دارم 

من ۶ تومن پس انداز داشتم وام برو هم برام فعال شده بود ۸۵۰۰ گرفتم ( ۲۵۵  همون اول از وام کن شد) ۱۶۰۰ طلاهای طلاسی مو فروختم همه سر جمع ۱۵۹۰۰ شد حدودا 

صبح امروز راهی طلا فروشی شدم و یک عدد النگو خریدم ب وزن ۲/۷۶۰ سوت فی طلا ۴۴۳۱ بود و ۳ درصد حساب کرد شد ۱۲۵۶۰ تومن با اضافه پولمم ی پارسیان ۷۰۰ سوتی خریدم به قیمت ۳۱۸۰ تومن . انشاالله بیشتر و بهترش قسمت شما دوستان .

دوستان عزیز إن شاالله تنتون سالم و دلتون شاد و جیباتون پر پول باشه...

من اینجا بیشتر خواننده خاموش هستم با اینکه سنم کم هم نیست ولی اینجا خیلی چیزا یاد میگیرم 

گاهی هم شاید نکته ای رو گفته باشم جهت دین به تاپیک...

یه خواهشی از همتون دارم

لطفا حس پاکی و صداقتی که اینجا در جریانه با نیش و کنایه و تیکه انداختن از بین نبرید...این بیرون همه زخم خوردن 

هر کسی خودش می‌دونه و خدای خودش که چه دردی تو دلشه...

لطفا و لطفا و لطفا اگه تجربه و حرف به درد بخوری دارید که به موضوع تاپیک میخوره مشتاقانه میخونیمتون...ولی تو رو جون عزیزتون فضای تاپیک رو متشنج نکنید

اینجا جای خاله زنک بازی نیست...

والا یه عده دارن و نیاز نیست به رخ بقیه بکشند

ولی یه عده مخصوصا قشر کارمند و کارگر روز به روز سفره شون و شرایطشون داره بدتر میشه...

اونایی که نیاز به صرفه جویی و پس انداز ندارن لطف کنند برن تاپیک های دیگه سر بزنن والا اینجا برای خیلیا نکات آموزنده داره...قبلا هم یه بار گفتم آدمایی مثل معصومه که میان ریز زندگیشون رو میگن واقعا شهامت به خرج میدن...

من خودم چند سال از معصومه بزرگترم ولی واقعا ازش خیلی چیزا یاد گرفتم

بیایید به جای پرده دری و منم منم کردنا و به رخ کشیدن دارایی کم و زیاد مون یا روش زندگیمون اگه راهکار یا تجربه ای داریم بنویسیم تا شاید به درد کسی بخوره...

بیاییم انرژی منفی خودمون رو تو پستها یادگار نذاریم...

تا میتونیم از خودمون رد خوب و حس خوب به جا بذاریم

من مطمعنم اینایی که اینجا حس منفی میدن تو زندگی واقعی شون هم فقط به دنبال ثابت کردن خودشون به بقیه هستند...زندگی خیلی کوتاه به خودمون بیاییم...

آدمایی مثل معصومه بدون سانسور از خود واقعیشون مینویسند و خیلیا دارن درس زندگی میگیرن ازشون...همه مون عقل داریم میتونیم حرفای همدیگه رو تو دلمون قبول کنیم و به کار بگیریم...میتونیم رد کنیم و بگذریم...نه اینکه هر چند وقت یه بار بکوبیم تو صورت طرف مقابل...

لطفا جبهه نگیرید...من  کلی حرف زدم...

برای اینکه پستم غیر اقتصادی نشه یه تجربه بهتون بگم

من از عید به اینور خیلی تو قسط‌ و وام انداختم خودمو و واقعا شرایط زندگیم رفته رفته داره سخت میشه...برای یه کار خیری مجبور شدم طلا بفروشم...چون پس انداز تو کارتم نگه نداشته بودم و همه رو تبدیل به طلا کرده بودم

به هیچ عنوان هم اهل قرض گرفتن از کسی نیستم چون عزت نفسم اجازه نمیده

دیگه دور از چشم همسرم یه تیکه طلای مخفی خزیده شده رو فروختم تا درس عبرتی بشه که تو کارت جدا پول مخفی داشته باشم یه مبلغی...

سلام سلام به دوستانِ گلم 

اقا تو هر زمینه ای خواستین سرمایه گذاری کنید اول بگید من ورود کنم تا قیمتها بیاد پایین🤣🤣🤣

یعنی از ۳ روز پیش که من تو طلاسی خرید زدم تا الان ۶۰۰ تومن ارزش پولم کم شد طلا و سکه هم اومد پایین🤣🤣🤣 

حالا نمی دونم فروش بزنم یا میره بالا یا همچنان تو ضرره😁😁😁😁

سلام سلام به دوستانِ گلم اقا تو هر زمینه ای خواستین سرمایه گذاری کنید اول بگید من ورود کنم تا قیمتها ...

عزیزم منم قیمت ۴۶۰۰ خرید

مطمعنم تو روند چند ماهه میره بالا

بلندمدت نگاه کن

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
خداروشکر چند وقته باهاش کار می‌کنید؟ چقدر طلا باید داشته باشیم که بگیریم

با 10 هزار تومن هم میشه طلا گرفت. 

و هر وقت بخای هر مقدار از طلا رو میتونی بفروشی توبرنامه

اگر خواستین ثبت نام کنید ممنون میشم کد معرف من رو بزنی تا هردومن پنج میلی جایزه بگیریم 

کددعوتم تو تاپیک اخرم هست

سلام سلام به دوستانِ گلم اقا تو هر زمینه ای خواستین سرمایه گذاری کنید اول بگید من ورود کنم تا قیمتها ...

من صبح ساعت ۷که بیدار شدم پسرمو بفرستم مهد دیدم اومده پایین سریع فروش زدم

اومدم اینجام گفتم دلم پیش اون خانومی بود ک گفته بود دهم بدهی داره پولو خوابونده بود تو میلی 

شمارشو داشتم حتی زنگ میزدم براش سریع

چون خودمم پول چک رو داشتم اونجا جمع میکردم

شما ک ضرر کردی اگر نیاز نداری دست نزن فعلا احتمالا چند ماه دیگه بره بالا 

ان شاء الله هرچی خیره همون بشه به نظر من دست بهش نزنید اگر کاریش ندارید 

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
با 10 هزار تومن هم میشه طلا گرفت. و هر وقت بخای هر مقدار از طلا رو میتونی بفروشی توبرنامهاگر خواستین ...

عزیزم توی برنامه بفروشیم پول بهمون میده یا مثلا میگه فلان طلافروشی برو شمش بگیر

باشه حتما

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
سلام عزیزم میشه دو صوتشما هروقت فروش بزنین دقیقا مثل سیستم شبا پول ریخته میشه حدودا ۴ ساعتالبته به ش ...

مرسی عزیزم..لطف کردی ..ببینم تاعیدچیکارمیتونم بکنم...شایدبرای همسرم هم نصب کنم راستی اینکه مالیات وایناتعلق نمیگیره .بعدانگن باید مالیات سالیانه بدین ؟

2810