2777
2789
عزیزم میلی چیهمیشه منم راهنمایی کنید

برنامه خرید آنلاین طلاست ،، که از کمترین سوت طلا تا گرم میتونید خرید و فروش انجام بدید،، اپلیکیشن میلی گلد از بازار میتونید دانلود کنید

برنامه های دیگه مثل طلایی و طلایی و..هم هستن اما بیشتر دوستان میلی گلد و پیشنهاد دادند کار باهاش راحت تره 

ولی خوب گوشه خونس قایمش کردم 🥹 با 300 طلا نمیدن کهگلم این چیه حرفیه‌ انشالله سالمو سلامت باشین

چرا عزیزم میلی گلد و نصب کن سوت سوت طلا بخر رمز هم داره برنامه ش ماشاالله شما ۳۰۰,جمع کردی من کمتر از۲۰۰طلا خریدم کلا ۵۰سوت الان ۲۲۰,۲۳۰تومان شده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز من بودم میخریدم.ببین طلا رو میشه کم کم خرید اما خونه رو نمیشه.نمیدونم کامنتای قبلمو خوندی یا نه ...

سلام من درخواست دوستی بدم قبول میکنید لطفاً در مورد خرید خونه ست ممنون

دقیقا معصومه جونمنه ۳۴ ساله مجرد بخاطر شغلم کمردرد گرفتمیعنی پولمو با مشقت بدست میارمبا زحمت خیلی زی ...

منم درآمدم خوبه اما روزی ١٢ ساعت کار می‌کنم

کل خانواده‌ام بازاری و پولدارن اونا از منم بیشتر کار میکنن😂😂😂

هیچ کاری بدون سختی نیست 

درسته من قبول دارم نباید به خودمون انرژی منفی بدیم و کار رو زیاد سخت بدونیم چون انرژی آدم رو میگیره

اما

شکرگزار تلاش خودمون باشیم

تلاش کردن برای زندگی بهتر قابل تقدیره

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام عزیزم دیدم شما ماشالله در زمینه ی خرید ملک تجربه ی خوبی دارین خواستم اگر امکان داره در مورد شرا ...

سلام دوست عزیز 

ببین دوست عزیز من جای شما بودم خونه یکخوابه ام میفروختم و با پولی هایی که داشتم یه خونه خوب با پارکینگ و آسانسور میخریدم حتی اگه طلاهام هم لازم بود میدادم. 

هیچی بهتر از این نیست که یه خونه خوب آدم داشته باشه و اینکه بعدها که خواستی بفروشی راحت تر فروش بره. 

ماشینت نگه دار. 

بقیه رو بفروش خونه خوب بخر. 

کم کم دوباره طلا جمع کن و خونه دومت بخر. 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
سلام دوست عزیز ببین دوست عزیز من جای شما بودم خونه یکخوابه ام میفروختم و با پولی هایی که داشتم یه خو ...

سپاس از راهنماییت دوست عزیزم

اگر بخام این کارو. کنم خونه بالای صد و بیست متر میتونم بخرم ولی حقیقت اینه قصد یکی کردن کل سرمایه رو ندارم چون در بازار راکد هرچه متراژ میره بالا نقد کردن سخت تره و. منم یه خرده آدم استرسی هستم میگم یا دو. خونه یا خونه و. طلا باهم. 

منم درآمدم خوبه اما روزی ١٢ ساعت کار می‌کنمکل خانواده‌ام بازاری و پولدارن اونا از منم بیشتر کار میکن ...

آفرین شما تا حدودی منظور منو متوجه شدید❤️

هرکس چله شهد و شکر آقای مقدم گوش بده خییلی تو این موارد روشن تر میشه

امیدوارم دنبالش باشید ... صحبت های دکتر عرشیان فر هم عالیه

عزیزم سپه یه طرحی داره نگین پویاکه بعداز4ماه برابرپولت ومیده بابازپرداخت 36ماهه ولی خیلی بدحساب یعنی ...

عزیزدل هر شهری و هر بانکی شرایط پرداخت وام یکی نیست،

من خودم پارسال از سپه شهرمون وام گرفتم نگین آتیه،که البته انگاری دیگه الان این طرح نیست تو هیچ‌ شهری،

داشتم میگفتم من از سپه وام برداشتم و اصلااا هم‌مشکلی نداشتم،تو بانک بودم ضامنم  برگه های ضمانت رو داشت امضا میکرد وام رو ریختن به حسابمون،

کل حرفم اینه که اگه سپه شهر شما سخت گرفتن دلیل براین نیست که همه شهرها هم‌همینطور باشه،

و یچیز دیگه ام اینکه پارسال این موقع ها اوضاع مملکت و بقیه چیزا مثل الان تو بحران نبود😬

ممنون مهربون❤ی روزای انقد غیرقابل تحمل میشه ک مرخصی میگیرم و استراحت میکنم البته به سختی و با هماهنگ ...

عزیزم اون پولو نگه دار ،درسته الان وسوسه میشی خرید کنی ولی وقتی پولو خرید کنی و بعدش همش استرس قسط هارو داشته باشی واقعا ارزش نداره،بعد اینکه اون پولی که گذاشتی برات یک‌دلگرمیه ،ببین اگه من قبل بودم میگفتم برو طلا بخر حتمااا چون خودم چندوقت این کارو کردم و چندماه پیش بدجور لنگ موندم،تصمیم گرفتم حداقل پنج تا ده تومن همیشه برای مبادا نگه دارم،بازم‌ شرایط خودت رو بسنج،حالا اگه خیلی دلت میخواد چیزی بخری نصفشو طلا بخر نصفشو تو حسابت نگه دار.

روی اون پیامت که سوال پرسیده بودی نشد ریپلای کنم اینجا جواب دادم

سلام عزیزم دیدم شما ماشالله در زمینه ی خرید ملک تجربه ی خوبی دارین خواستم اگر امکان داره در مورد شرا ...

عزیزم طلا بله رشد داره ولی

هیچ چیز جای ملک رو نمیگیره،و هرسال شما از ملک درآمد خواهید داشت،و درامدش رو میتونید طلا بخرید.

من اگه بودم قطعا خونه دوم رو میخریدم و ازش استفاده میکردم و لذتشو میبردم،خونه اولم میدادم رهن ،با پول رهن میرفتم طلا میخریدم،یعنی با یک تیر چند نشان میزدم

سلام عزیزم.مطمئن باش و ذره ای شک نکن همون کسی که اینا رو نوشته ،دنبال پس انداز کردن هست که این تاپیک ...

گفتید میوه کج کوله میخواستم بگم ما دو تا درخت سیب داریم که امسال همسر جان وقت نکرد سمپاشی کنه 🫤خلاصه کلی سیب کج و کوله داد🤭 مینا ها هم هر کدوم یه حالی بهش داده بودن و بهش نوک زده بودن🙂

ولی نگم از شیرینی و خوشمزگیش چند تا دبه سرکه سیب گذاشتم کلی کمپوت و مربا 🌈

ولی خوب برای کسی روم نشد ببرم چون قیافش مالی نبود😬 ولی جاتون خالی گذاشتم روی میز آشپزخونه هر وقت رد میشم یه گازی میزنم بهشون 🫠

واقعا درست میگی عزیزم میوه ارگانیک اصلا خوشگل و چشم نواز نیست ولی واقعا خوشمزه است😇😊

برای خورشید پس از شبهای طولانی
عزیزم اونقدر سرم شلوغه بخدا اصلا وقت نمیکنم سایت سر بزنم ولی همیشه بیاد همتون هستم تبریک میگم عزیزم ...

وای عزیزم🫶 من شما رو خیلی دوست دارم😘 خوشحالم که پست گذاشتی😇🥳

خودت خوبی خانواده محترمتون خوبن 

دل زیباتون پر از عشق و آرامش💛🧡💙

برای خورشید پس از شبهای طولانی
2810