2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان اومدم چند خط از مدیریت مخارجم بگم در راستای بحث خرید از محله پایین یا بالای شهر

دو سه سالی میشه یه جایی رو پیدا کردم از محله خودمون نیم ساعت دور تر ولی تفاوت قیمت رو هر قلم بیشتر از دو سه برابر

مثلا گوجه و خیار و سیب ز و کدو و کلی صیفی جات و سبزیجات دیگه با قیمت ۱۰_۱۲تومن

فکر نکنید اخر بارِ یا کیفیت پایین،،،اصلا،،،اتفاقا سبدارو جلو خودمون رو بساط خالی میکنن

چند وقت پیش میوه گرفتم کیلویی ۱۰،،،،هلوانجیری،سیب،الو،نارنگی که نوبر بود،هلو زعفرانی درشت و درجه یک و کلی میوه دیگه

خریدامو هفته ای یک بار یا ۱۰روز یه بار ازونجا میگیرم

گاهی دیگه خیلی ضروری مثلا به گوجه نیاز دارم از محله میگیرم خیلی گرونتر ...دلم نمیاد حقیقتا که پول زحمت همسرمو هدر بدم،،برای خودش مهم نیست،،قبلنا که اصلا تو مود مدیریت مخارج و این بحثا نبود،،ولی خودم که وجدان دارم،،کم و زیادش قرار برای ما خرج بشه پس چرا خرج چیزای واجبتر نشه،،،چرا جیب یکی دیگه رو پر کنم بجای جیب خودم

من حتی لبنیات و خواروبار و..از یه محله دیگه میخرم

سیب زمینی اگه درشت باشه نصفشو استفاده میکنم نصف دیگش رو یا میذارم تو اب یا سریع میریزم تو اب جوش و فریز میکنم

گوجه که خورد میکنم کنار غذا اضافه بیاد میذارم تو زیپ کیپ تو فریزر ...چند وقت پیش گوجه میخواستم که دیدم تموم شده فریزرو باز کردم دیدم همون چندتا نصفه گوجه و چنتا قاچ که هر بار ننداختم تو اشغال اندازه یه وعده بهم پوره میده یا جای چند قاشق رب رو برام پر میکنه

یا از سبزی خوردن تره و جعفری اضافه میاد خورد میکنم میذارم فریزر روشم مینویسم 

به وقتش برای کوکو و اش استفاده میشه

تو سبزی خوردن همیشه نعنا زیاد میذارن نصفشو خشک میکنم ..خیلی وقته امادشو نخریدم

یاجعفریو برمیدارم با پیاز خورد میکنم کنار فلافل عالی...خب پول این چیزارو ریز ریز بخواین حساب کنید چقد در روز صرفه جویی میشه؟؟؟

هم در مصرف نعمت خدا هم پول و زحمت همسرامون

اگه شوینده به اندازه مصرف کنیم،مواد غذایی به اندازه،از وسایل و لباسم درست استفاده کنیم، در زمینه ترشی و شور و مرباهم خودکفا باشیم،یه هنری یاد بگیریم،یا برای تعمیر وسایل ،نجاری،لوله کشی و هر فن دیگه دست به کار بشیم و استا و کارگر نیاریم ،،کیک و عصرونه و تنقلات خونگی درست کنیم،،تمام خوراکیارو یه شبه نیاریم وسط زورکی بخوریم و.....

اینا همش پول همشم از جیب ما میره 

از جیب شوهر رفته یعنی از جیب ما رفته

حتی و حتی از جسممون هم درست استفاده کنیم و مواظبش باشیم که اونم باید کلی هزینه کنیم و مثل اولشم نمیشه 

از چشمامون از دندونامون ،از مفاصل مخصوصا زانو

از پوستمون از کمرمون

همه اینارو باید تا زمان پیری با خودمون بکشونیم

پس بهشون وفا کنیم پدرشونو درنیاریم

شما از میلی طلا خریدی ؟ معتبره ؟ یکم در موردش توضیح میدی لطفا ؟ من چندبار خواستم ثبت نام کنم ، چون ک ...

اگر خواستین میلی ثبت نام کنی ممنون میشم کدم بزنی تا هردومونپنج میلی گرم طلا جایزه بگیرم تشکر
milli-nxvjq
کد معرف میلی

ممنون عزیزم.خودم گاهی پورسانتی کار میکنم همسرمم شغلش ازاده.روش پس اندازمونم اینجوریه تو هرچیزی سرمای ...

آفرین به شما،با اینکه درآمدتون ماشالله زیاده ولی حواستون هست که کجا و به چه شکلی هزینه کنید که سطح زندگیتون رو ارتقا بدید و آینده نگری هم کرده باشید.🥰

من وقتی خانمهایی مثله شمارو میبینم واقعا توی دلم تحسین شون میکنم.چون میتونن راحت و بدون حساب کتاب خرج کنن اما همیشه هوای زندگیشون و تلاش های خودشون و همسرشون رو دارن.

موفق باشید عزیزم😘❤

انشالله ❤️راه درازی دارم تا خرداد دیپلم بگیرم حداقل ۴ سالم دانشگاهخدا کنه تا اون نوع این آزمون ها رو ...

رز قشنگم

چقدر لذت میبرم که حالت خوبه.

برای خودت هدف بذار یک لپتاپ بخری

مدلش قدیمی باشه مهم نیست. اما نو بخر

میتونی یک لپتاپ مناسب در حدود ۱۳ ۱۴ تومن پیدا کنی

چون تو که نمیخوای برنامه های سنگین یا بازی های پرحجم نصب کنی. در حد کارهای معمول دانشجویی هم همین لپتاپ ها مناسبن

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
2810