سلام به همه
اومدم یه کم برم رو منبر 😂😂😂
دوستان شرایط زندگی هر کسی فرق داره
همون جوری که هیچ کدوم ما مثل هم نیستیم قطعا همسر و خانواده شبیه به همدیگه هم نداریم
خود من هیچ وقت از خرج و مخارج خونه پول برای خودم برنمیدارم یا به شوهرم قیمت رو الکی نمیگم اختلافش رو خودم بردارم چون شوهر خود من آدم ولخرجی نیست بعد قیمت همه چی رو میدونه اگه ببینه دو تومن گرون تر خریدی میگه خوب می رفتی از فلان جا میخربدی 😂😂
ولی من دقیقا تو خونه ای بزرگ شدم با یه پدر وحشتناک ولخرج که مثل همسر یکی از دوستان که تو چند صفحه قبل گفتند پول که دستش میومد به این قرض میداد به اون قرض میداد چیزای غیر ضروری میخرید
مادرم همیشه مجبور بود به یه روش ازش پول بگیره که پول هاش رو به باد نده من هم بزرگ شدم شدم دستیار مامانم 😂😂😂چون یه دونه دختر و ته تغاری هم بودم هر چی پول میخواستم بابام بهم میداد مامانم همش بهم می گفت به بابات بگو پول میخوام برای فلان چیز اگه همون لحظه نداشت می گفت فردا بهت میدم من هم میدادم به مامانم جمع می کرد
فکر کردید الان اون پول ها کجاست تو زندگی خودشون هست همه اون پول تو خونه خودمون خرج میشد
پس اگه همسرتون هر چی پول درمیاره میاد میده به شما و خودش ولخرجی نمی کنه و همه چی هم به نام شما هست
عزیزم به قول معروف شما زندگی رو از این جهت بردی
ولی دلیلی نداره بیاین اونایی رو که این کار رو میکنند قضاوت کنید
زندگی هر آدمی فرق داره
بعد هم مدیریت کردن اصلا به معنی گدابازی نیست
که اگه به این سمت بره قطعا میشه افراط کردن
زندگی غلط از هر نوعی که باشه غلط هست
درست هر کسی مدل زندگی خودش رو داره
ولی راه اشتباه به نظر من اشتباهه
همون طوری که ما به اون خانواده ای که درآمد بدی ندارند ولی با مدیریت نکردن و ولخرجی تو سن بالا مجبورند برند تو حاشیه شهر خونه اجاره کنند ایراد میگیریم
به اونایی که فقط پول جمع می کنند پول رو پول میزارند که یه خونه بیشتر یه زمین بیشتر بخرند ایراد میگیریم
مدیریت یعنی تعادل داشتن
طرف می بینی چند تا خونه داره یه بار یه سفر درست و حسابی نرفته
یه دست لباس درست و حسابی تن خودش و بچه هاش نیست
حتی یه ماشین درست درمون زیر پاش هم نیست
خوب این مدیریت کردن نیست این قطعا گدابازی
ولی مدیریت کردن یعنی من حواسم به زندگی به ورودی و خروجی خودم باشه ما مدیریت می کنیم که اگه یه روز دندون خراب داشتیم درستش کنیم
اگه مبل خونمون خراب شد پول داشته باشیم درستش کنیم یا عوضش کنیم
اگه یه وقت دور از جون مریض شدیم اتفاقی برامون افتاد پول داشته باشیم بریم دکتر و بیمارستان
بتونیم کیفیت زندگی خودمون رو ببریم بالا
بله خرید کردن از سوپر مارکت بغل خونه و میوه فروشی سر خیابون خیلی راحت ولی همین که بری از فروشگاه خرید کنی یا از تره بار میوه و سبزیجات و مرغ و اینا بخری می بینی ماهی دو سه تومن فرقش هست و تو سال میشه سی چهل تومن
همون سی تومن و چهل تومن میشه پول تعویض روکش مبل
عوض کردن گوشی یکی از افراد خانواده
خریدن یه لپ تاپ یا هر چیز دیگه ای که آدم نیاز داره
ما که اینجا دور هم هستیم اغلبمون کیفیت زندگی هامون خیلی هم خوب تو خونه های خوب زندگی می کنیم ماشین خوبی زیر پامونه لباس خوب میپوشیم خورد و خوراکمون و سفرمون هم به راهه
ولی برای همه اینا مدیریت می کنیم