2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز جان من با هیچی فرش هامو عوض کردم شهر فرش برو شرایط اش خوبه

عزیزم ...توی شهر ما فروشگاه شهر فرش نیست

درحال حاضر هم توان پرداخت هیچ قسط و وامی نداریم ورودی با خروجی مون نمیخونه 😑😑😑

سلام دوستان روز بخیر 😍 به نظرتون تو این محدوده طلا بگیرم یا صبر کنم پایین تر میاد ؟

سلام گلم هیییچی مشخص نیست راستش 

امااگر دید بلندمدته یعنی یکساله من باشم میخرم امااگردید کوتاه مدته وبه پولم نیازدارم تاچندماه اینده نمیخرم

بازهم به ریسک پذیری شماربط داره

الهی ربی ومن لی غیرک💖

خانم هایی که میگن وسایل خونه مون کهنه هست ، من سر دخترم باردار بودم همسرم بیکار شد هزینه بیمارستان و یکم رخت و لباس رو با مصیبت جور کردیم ولی نتونستم براش سرویس تخت و کمد بخرم

بچه به دنیا اومد و یک سال بعد خیلی اتفاقی رفتم تو دیوار دیدم یک خانواده که قصد مهاجرت داشتند سرویس چوب نوزادشون رو گذاشتند برای فروش 

سرویس چوب چیلک ترک بود که همون موقع هم خدا تومن بود تو خواب هم نمیدیدم این سرویس رو بتونم بخرم  با کلی وسایل اضافی اتاق بچه مثل لوستر و پرده و ویترین اضافی ،، یک خانه بازی بزرگ که اصلا استفاده نشده بودند بچه دوماهه بود که این دوماه هم تو اتاق پدر و مادر بود 

خلاصه من این وسایل رو با یک قیمت مفت خریدم 😍

لطف خدا شاملم شد و در اون برهه زمانی تونستم بهترین وسایل رو برای بچه ام بخرم، 

قصد من اینه بگم اگه وسایل منزلتون کهنه هست تو دیوار بگردید مطمئنا وسایل تمییز و نو با قیمت مناسب پیدا می کنید

روحیه تون رو نبازید و انرژی منفی به خودتون ندید .

خدا بزرگه و حواسش به بنده هاش هست  

عه پس گروهی که قبلا بود چیشد؟

بنده اطلاعی ندارم گلم 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

سلام خانوما   یک مشورت داشتم    من ۱۰ سال  پییش داداشم یک ربع سکه هدیه عروسی  داده بهم  الان پسرش داماد شده   منم باید ربع بدم  یا طلا  وضع مالیم خوب نیست        چون دوسال پیش غیر مستقیم به روم زد    منم گفتم  اون زمان باید ببینی چند درصد پایه حقوق گارگر بوده به همون درصد پایه حقوق جدید توقع کنه     و در کل کسی هدیه می ده باید به طرف بگه این  امانته باید پس بدی    منم یا قبول نمی کردم  یا نگه می داشتم 

خانما  با این گیرونی چکار کنم  همسرم می گه می خواست ندن الان خیلی گیرون شده

خانم هایی که میگن وسایل خونه مون کهنه هست ، من سر دخترم باردار بودم همسرم بیکار شد هزینه بیمارستان و ...

دقیقا یکی از دوستای ما که وضع مالی خوبی داشتند و بالای شهر تهران زندگی می کردند خیلی از وسایلشون رو که اکثرا هم خارجی بود گذاشتن دیوار 

یک سری هم گروه تلگرامی می ذارن وسایل رو می فروشن مخصوصا الان که آمار مهاجرت رفته بالا خیلی ها وسایلشون رو می فروشن

سلام خانوما یک مشورت داشتم من ۱۰ سال پییش داداشم یک ربع سکه هدیه عروسی داده بهم الان پسرش دا ...

ب نظرم هر جور شده ربع سکه جور کن هدیه بده اگه طلا داری بفروش ربع بخر، ولی از دفعه های بعد نه هدیه بگیرید نه هدیه بدهید. 

سلام عزیزم.😂😂.میدونی معصومه جون من همه طلاهام نو و بااجرت بود و وقتی تصمیم گرفتم واسه مبلغ باقی مو ...

سلام عزیزم خونه نوتون مبارک 

عزیزم میشه بگی خونه جدیدتون وچقدرگرفتین ووام مسکنم هم گرفتین یانه؟

سلام خانوما یک مشورت داشتم من ۱۰ سال پییش داداشم یک ربع سکه هدیه عروسی داده بهم الان پسرش دا ...

والا بابام که زنده بود برای بچه های دایی تو عروسیا طلا میداد سال ۸۰اون ورا منم سال ۹۵عروسی کردم طلا ندادن یکیشونم هیچ کادویی نداد اسمش روشه کادو برم یقشونوبگیرم بگم بابام زنده بود طلا داد شماهم باید میدادین زشته خب الان بااون موقع قابل قیاس نیست الان حتی حبوبات هم قیمتش فضاییه چه برسه طلا  قدرت خرید اون موقع باالان قابل قیاس نیست...منم داداشم میخواد ازدواج کنه هی به شوخی میگه طلامیخوای چی بخری؟۵۰میلیون کادو میدی؟ خب موقع عروسی من کاری‌نکردن مجردهم بود من بهش پول‌دادم دم عروسیم منم هیچی نمیگم وموقعش که شد کارخودمو میکنم من مگه شوهرم یا خودم درامدمون چقدره که بخوام یهو به اون همچین کادویی بدم 😏اگه بهت گفت بکشش کنار بگو چندباره داری میگه اگه اونو به عنوان قرض بهم دادی از زیر سنگم شده جورمیکنم  واون موقع رو باالان نکن ولی دیگه هیچ کادویی نه تو بهم بده نه من بهت دندون گرد بازی درمیارن بعضیا...

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
2810