سلام عزیزم ❤️
خیلی خوشحالم ک ب فکر پیشرفت گل پسرتونی🌹
اگه هدفت فقط کشف استعداده ی سری مراکز هستن ک این کار رو انجام میدن استعداد رو کشف میکنن بعد مطابق با اون آموزش میدن خودم از نزدیک ندیم تعریفشو رو شنیدم(ولی دروغ چرا من سخت ب اینجورمراکز اعتماد میکنم)
نظر خودم در مورد آموزش ب بچهها
همونطور ک خودتون گفتید نباید اجبار ب آموزش کنیم
و اینکه منم بخوام فرزندم رو ب کلاسای مختلف ببرم
ک ی زمانی بخواد خودش یکی رو انتخاب کنه بنظر من اصلا درست نیست
با این کار در واقعه ما ب فرزندمون ب قول معروف از این شاخه ب اون شاخه پریدن رو آموزش میدیم و این خودش خیلی بده
برای فرزند 4 ساله بنظرم بهتره خودمون براش آموزشگاه بشیم با
بازیهای فکری
پازل
قصه سازی، محیط خونه رو ب شکل تئاتر دربیاریم و قصه بگیم براش و نمایش اجرا کنیم. بخوایم برامون قصه بگه
بازی برای تقویت حافظه و تمرکز(من این تمرین رو برای خودمم انجام میدم بلاخره دوره پیری رو پیش رو داریم این تمرین کمک میکنه در سن پیری کمتر دچار فراموشی بشیم)
تو خونه میتونیم آهنگ بزاریم و برقصیم
کاردستی درست کنم و غیره
ولی اگه بخواهیم واقعا فرزند رو وارد آموزش بکنیم
بهتره مطابق با سن و علاقش انتخاب کنیم مادرا خیلی راحتتر میتونن علاقه کودک رو کشف کنن
و هنگامی ک آموزشش رو شروع کرد با بازی و بصورت غیرمستقیم آموزشش رو جدی بگیریم دقت کنید با بازی و غیرمستقیم اینجور هم تشویق میشه هم ادامه میده
ی مثال بزنم
من پسرم رو از 5 سالگی کلاس زبان فرستادم تا 14 سالگی ک دوراش کامل شد خداشاهده یک جلسه هم غیبت نکرد
در طول تمام این سالها هیچ وقت بهش نگفتم بیا زبانت رو بخون بیا تمرین کن بیا گوش بده
تا چن سال اول ک کوچیک بود همیشه میگفتم بیا زبان بازی😂
فکر کن مثلا میخواستم کلمهjomp رو بهش یاد بدم باهمدیگه میرفتیم بالای رختخوابها و میگفتم حالا jomp کنیم ببینم کی بیشتر جامپ میکنه😂البته نکات ایمنی رو هم رعایت میکردم نصفی ازلحاف تشکها رو زیرمون پهن میکردیم زخم و زیلی نشیم خدایش چ حالی میده تو کمد رختخوابها بازی کنی😁😁 در عین اینکه کلمه مورد نظر رو بهش یاد میدادم باهاش حسابی شیطنت میکردم
برای یاد دادن rain با ی کاسه آب دنبالش میکردم و میگفتم it, s raining و خیلی مثالهای دیگه
مسائل علمی رو تا جاییکه بتونیم خودمون تو خونه میتونیم ب بچه ها یاد بدیم
من ب دختر بزرگم تقریبا4 سالش بود چگالی و جرم و با بازی بهش یاد دادم خودم فراموش کرده بودم تا چن وقت پیش فیلمشو دیدم ک چقدر خوشگل توضیح میداد
تو دورهمی ی مثال زدم گفتم اگه لامپ اضافه روشن باشه میگم خاموش کن توماس ادیسون ناراحت میشه
بنظرم قبل از انتخاب آموزش حتما سن کودک مد نظر داشته باشیم
اگه انتخابمون درست نباشه ضررش بیشتر از سودشه
فکر کن برای ی کودک2ساله ب جای اینکه 3چرخه بخری بری دوچرخه بخری و برای ی کودک 8 ساله بجای اینکه دوچرخه بخری بری 3 چرخه بخری چ اتفاقی میافته
ی مثال بزنم در مورد انتخاب اشتباه
فکر کنم همگی شکسپیر این نویسنده بزرگ مرتبه رو بشناسیم و بدونیم چ اثرات ارزشمندی دارند
اما من از این نویسنده و آتارش وحشت و نفرت فراوان دارم فکر کنید الان هم با همین سن هرچه تلاش میکنم بتونم این حسم رو از بین ببرم نمیتونم
چرا؟؟؟؟؟
چون من کلاس دوم یا سوم ابتدایی بودم یکی از کتابهای
این مردبزرگ رو خوندم خدا شاهد برای آنکه بتونم چیزی ازش درک کنم شاید بالای 5 بار کتاب رو خوندن ولی هیچی ازشش نفهمیدم و همین باعث شد از کتابهای این نویسنده بیزار بشم اگه اون کتاب در سن مناسب ب دست من میرسید مطمئنن چنین اثر بدی نداشت
حالا شما دوست عزیز برای کلاس فرستادن هیچ وقت دیر نیست خوب فکر کنید و بعد اقدام
اگه متوجه حرفام نشدید و سوالی بود ک جوابش در توانم باشه کوتاهی نخواهم کرد و در خدمتتونم😍😍