2777
2789
سلام قشنگم.رسیدن تون بخیررر عزیزدل.ممنون از این همه وقتی که میذارین.....استیکر نمیاد برام به جاش می ...

چطوریه لوبیا با مرغ

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

سلام، امیداوارم حالتون خوب باشه❤️

من حدود 3 روز پیش مامانم پول تو جیبیمو که میشد 1م رو بهم داد و منم خودم 350 داشتم گذاشتم روش شد 1.350،از این مبلغ 200تومنش رفت واسه کلاس تقویتی فیزیک(برای یک ماه از طرف مدرسه هستش واسه همین این مبلغه) موند 1150،از این مبلغ هم 220ت رفت واسه قسط کتابا و قمقمه ای که تابستون خریده بودم(فقط یه قسط دیگه مونده تا تموم شدنش) موند 930 که یه پارسیان 0.2 سوتی سه شنبه خریدم به مبلغ 910 و اون 20ت هم شارژ گرفتم🫠

از طرفی صبح سه شنبه که هنوز سکه رو نخریده بودم وقتی پاشدم دیدم النگو اینه ایم له شده و هدفم تا عید شد تعویض النگو اینه ایم🥲

قیمت طلا وقتی خریدم پارسیانو 4.370 بود و حدود 40 تومنم پول وکیومش شد... 😅🌸

....💖!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا خدا شفاتون بدهاین حانم مگه از کسی اسم بردنشما جدا دنبال دعوایی

جوابشون رو ندید 

خودشون دنبال خراب کردن جو تاپیک هستند

بار اولشون هم نیست که اینجوری به من حمله می کنند 

چند بار تا حالا شده 

ولی من هیچ وقت جوابشون رو ندادم چون اصلا نوع ادبیات و نوشتنش جوری نیست که من بتونم باهاشون هم کلام بشم 

سلام گزارش من

همچنان دست آورد مالی وطلایی نداشتم امسال 😅😅😅

کلاس هامو به موقع میرم یکم بی انگیزه شدم ولی دیگه تصمیم گرفتن باز با شور وشوق برم

۷ تومن کار کرده بودم رفتم ۵/۵رومن رو رو خواروبار خریدم زمستونه معلوم نیس کار باشه نباشه 

۱/۵نگه داشتم برای کرایه ماشین رفتن به کلاس و شهریه باشگاه

دوباره از شنبه باشگاه رو میرم 

دیگه خورد وخوداک خونه تکمیله اگه سرکار رفتم بیشترشو سعی میکنم پس انداز کنم و یه کار راه بندازم 

یه فکری با مشورت با دوست عزیزم به سرم زده اگه بشه واقعا کمک خوبیه برام

دوستایی که منو میشناسیم خیلی خیلی  برام دعا کنید پسرام به نو جوانی و بحران هاش رسیدم منم یه آدم دست تنها از خدا بخوایین بتونم بچه ها از این مرحله به خوبی عبور بدم

مثلا صبح پول خواسته برای اینکه نمیدونم پز بده یا چی رفته دوستاشو نوشابه وکیک داده  پولی که میدونه دارم با سختی در میارم پدرشون هست ولی بی تفاوت ترین آدم زمینه اصلا این بنده خدا انگار وجود نداره

خودمو خودممممم. دوتا نوجوان پسر

نمیدونم اقتصادی بود یا نه ار دوستان عذر خواهی میکنم

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
ابجی قربونت بشم ان شالله همه زنا موفق بشن مرسی راهنمایی کردی بعضیا اینقدر مسخره کردن واقعا خرج نمیکن ...

عزیزم این طلا مجازی هست شما میخری‌ به یه گرم رسید خارج کن برو بازار برا خودت طلا بخر

۵٠٠ کمتر خرج ماه برای خودت نذار عزیزم ٢٠٠ نگهدار برای مبادا

یوقت خواستی با دوستات کافه‌ای رستورانی چیزی بری لنگ نمونی باز تو ماه دیدی خرج نشد اون موقع باز بریز تو طلاسی تبدیل کن

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
رابطه با فامیل رو از اونجا فهمیدم اشتباهه که سال نود اینا ما هم خونه خریدیم هم ماشین رو عوض کردیم هم ...

عزیزم چقدر قشنگ می‌نویسی ، واقعا لذت بردم و همیشه حس خوب ازت میگیرم 😍 و در مورد فامیل کاملا باهات موافقم

ار لحاظ خورد و خوراک تو رفاه هستیم اکثرا غذای برنجی داریم چون سرکار میرم اکثرا پلویی میپزم کابینت ها ...

عزیزم توانایی پرداخت قسط داری؟

من بازار مبل کار میکنم میتونی بیای مبل قسطی بخری❤️

سلام گزارش منهمچنان دست آورد مالی وطلایی نداشتم امسال 😅😅😅کلاس هامو به موقع میرم یکم بی انگیزه شدم ...

عزیزم معلومه که بهترین شکل این دوره رو میگذرونی

از بس که ازت انرژی می‌باره

من اینور کلی کیف کردم از برنامه‌ریزیت❤️

به پسرت هم سخت نگیر سن بدیه شاید قبلا دوستاش مهمونش کردن خواسته جبران کنه☺️

من قرار بود امروز عصر برم طلا بخرم 

هنوز هم نمی دونم برم برای خرید طلا یا نه 

ولی دیشب که قیمت طلا رو چک کردم حس کردم دیگه خیلی عجیب رفته بالا 

گفتم تا هفته دیگه هم دست نگه دارم شاید اصلاح بخوره اصلا بخواد هم بره بالا آنقدر بره که یه جا دیگه ثابت بشه نه هر روز گرمی دویست تومن بره بالا 

والا خودم هم نمی دونم 😂😂😂😂

ولی حس کردم بهتر امروز خرید نکنم 

چقدر هم آدم اعصابش خورد میشه درآمدش رو نگاه می کنه می بینه قدرت خریدش هر روز داره میاد پایین تر 

ولی باز هم خداروشکر من این جور مواقع فکر می کنم که روزای بدتر از این رو هم گذروندیم دنیا هم به آخر نرسید این هم میگذره 

غصه خوردن فقط باعث میشه انرژیمون برای انجام کار کم بشه 

2810