2777
2789
شما باور نکن 😏😏وقتی جایی کار کنی هم صبحانه هم نهار هم شام بدن چی بگ لطفا دیگه ریپلای نزن شما که نم ...

باشه ولی خودتم نمیدونی چی داری میگی یه چیزی گفتی ولی موندی توش  😆😆😆😆

باشه رپلای نمی‌زنم 🤣🤣🤣

اگ یوقت پول بذارم نتونم بردارم باید ب کجامراجعه کنم؟ پشتببانیشون 3ماه پیش پیام گذاشتم هنوز جواب نداذ ...

بهتره باپشتیبانی تماس بگیری پیام رو جواب نمیدن...

واینکه درباره سوال اولتون تاحالابرام پیش نیومده ولی خب میتونی بخواباند پاسارگاد مراجعه کنی ..ویپادبرای بانک پاسارگاده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگ یوقت پول بذارم نتونم بردارم باید ب کجامراجعه کنم؟ پشتببانیشون 3ماه پیش پیام گذاشتم هنوز جواب نداذ ...

باپشتیبانی بهتره تماس بگیری پیام روجواب نمیدن 

واگرنتونستی پولتوبرداری به بانک پاسارگادمراجعه کنی ویپاد برای بانک پاسارگاده

سلام عزیزم صبح قشنگ ات به خیر اولا ممنون که برام نوشتی بله هم استرس آینده رو دارم هم افسرده ام حال ر ...

اطرافیان منم سر وسایل خونم خیلی اذیتم کردن...بخاطر یه سری مشکلات تا چند سال نتونستم وسایلمو عوض کنم...پولش بودا ولی خرج چیزهای واجبتر میشد یا یه اتفاقایی میفتاد که میرفت برای اونا....اینقد به جونم غر زدن که فرشات ست نیستن عوض کن...عوض کردم با قرض و قوله خریدم...گفتن نه پرده رو هم عوض کن...بعد یخچالاتو دوقلو بخر اینا چیه...بعد مبل بخر..کاغذ دیواری بزن.کابینت بزن.کمد بزن و همین جوررر دامه داره حرفاشون و من تا وقتش نشده مثل مریم خانم نمیخرم....خودم بهتر میدونم که چی نیازمه و پولش کی میاد...اوایل میگفتم نمیرسونم مشکل دارم میگفتن خوب حالااااا

الان دیگه در جواب فقط میگم انشالله....نه ناله میکنم تو روشون و نه بداخلاقی ...خودم تو فکر هستم دیگه طعنه و حرفاشون روم اثر نداره....هر کسی شرایط زندگی خودشو بهتر میدونه...هر چی هم به خونت برسی باز یه ایرادی میگیرن

دوتا پسر کوچیکا میتونن برای پدر و مادرشون یه خونه رهن کنن که استفاده کنن اگه بگن نمیشه و اینا به نظر ...

اتفاقا منم به دوستم گفتم

گفت کلا پدرشوهرم هر چی داشت و نداشت رو داده به اون پسرش

(مثل اینکه به غیر از زمین اون پسر چیزای دیگه هم از پدره گرفته)

الانم عروسا میگن هر چی داشته داده به اون کلی براشون خرج کرده 

دوستم میگفت خدا شاهده اینقدر منو مسخره میکردن میگفتن خسیسی ،گدایی 

چرا میگفتن چون من الکی بریز و بپاش نداشتم 

معقول و منطقی خرج میکردم

میگفت تو روم میگفتن جاری بزرگت رو نگاه چقدر با کلاس میچرخه چقدر خرج خودش میکنه

تو لیاقت خرج کردن نداری ،آخرش پسرمون تو رو رها میکنه

دوستمم میگه اینقدر بهم توهین کردن منم نسبت بهشون بی تفاوت شدم

البته شوهر همین دوستم اگه پدر و مادرش مریض باشن میبره بیمارستان خصوصی

براشون بیمه درمانی واریز میکنه

کمک مالی میکنن

ولی خونه نگرفتن

از مسافرت هم بگم که سه ملیون تو باکس مسافرت بودکه صبر کردم ببینم همسرم خودش چیکار خواهد کرد ♥️نگفتم ...

سلام قشنگم.رسیدن تون بخیررر عزیزدل.

ممنون از این همه وقتی که میذارین.....استیکر نمیاد برام به جاش می نویسم قلب و بووووس.

از اون سه مدل لوبیا ریزکردنی که گفتین،لوبیا با مرغش رو ازتون یاد گرفتم و عاااالی بود.کوکو هم درست میکنم از این به بعد.

و اماااا آبپاش نون چیه؟؟؟

عزیزم معلم بازنشسته هستن بیمه شون خدمات درمانه تکمیلیشون هم جالب نیست و باید اول پول بپردازن برا تکم ...

دقیقا چرا مونده تو این زندگی هنوز😐😐😐کارت حقوق؟بره بانک بگه دزدیدن مسدودش میکنن، کارت جدید میگیره ب همین راحتی، بعضیا اصلا فکرشونو بکار نمیندازن 

چطور میتونه ببینه پولش خرج هووش میشه😐😐😐😐

سلام دوستان ماها که درامد و پس اندازمون خیلی کمه چطور میشه دیگه طلا خرید؟اخه خیلی قیمتش رفته بالا .م ...

حق با شماست

اما با ناامیدی اتفق خوبی برامون رقم نمیخوره

انسان فقط با امید زنده است

امید به آینده نباشه همه محکوم به فنا و افسردگی خواهیم بود

قطره قطره جمع میکنیم خدای مهربونمون برکت هم به مالمون میده 

سلام عزیزم صبح قشنگ ات به خیر اولا ممنون که برام نوشتی بله هم استرس آینده رو دارم هم افسرده ام حال ر ...

عزیزم توشرایط سخت زندگی کردن ونباختن ونترسیدن هنره

نه که پول لیادتوحسابت هیچ سختیم براش نکشی تندتند وسیله عوض کنی وبه ظاهرکیف کنی

نمیخوام بگم پول مهم نیست وفلان کلیشه ای حرف زدن رودوست ندارم

امااون ایستادگی شما اون دو دوتا چهارتا کردن شماارزشش خییییلی خیییلی بیشتره 

شروع کن به تغییرحال روحی خودت

بهت قول میدم برکت هم میاد

خدابزرگه

ذهنت رو بازکن،ماها وقتی دست وبالمون تنگ بشه بیشترحرف بقیه برامون مهم میشه چون فکرمیکنیم چون نداریم اونها اینطوررفتارمیکنن به قولی یه کمبودی رو درخودمون قبول کردیم واجازه دستکاری روانی به بقیه میدیم

میدونم حالتون خرابع میدونم کم اوردین حق هم دارید اما موندن فقط درجازدنه بلندشو ازچیزهایی که داری شاکرباش

وبرای ادامه تلاش کن

همین فکرتلاش میشه نیروی محرکه

بلندت میکنه 

اگر سرمون گرسنه روی بالشت بزاریم هیچ کدوم ازاطرافیان صدامونم نمیشنون

پس فکر ونگرانی ونشخوارذهنی بخصوص برای بقیه ادمهارو بریز سطل آشغال

الهی ربی ومن لی غیرک💖
عزیزم منم تهرانم میشه آدرس بدی بهم چند درصد میفروشن ؟ من شهرقدس میشینم هر طلا فروشی میرم بالا ۱۰ درص ...

اینجا هم طلای دست دوم نمیدن 

ولی برای مبالغ بالا آب شده یا دست دوم دارند 

درخواست دوستی بده 

عزیزم کد شمارو زدم ولی چرا چیزی به من نداد؟!!!

فکر کنم جشنواره اش تمام شده. به من هم نداده.

میلی گلد دارین؟؟ 

برنامه میلی پنج میللی گرم داره میده.

milli-nxvjq 

کد دعوت میلی

طلاین هم سه میلی میده.

نه والا 😁😁😁فقط تعجب کردم بشدت البته خب نی نی سایت نکات عجیب زیاد داره 😅😅موفق باشی همیشه

خب ممکنه پولاشو جمع کنه هرچندماه یبار ی تیکه بخره چیز سخت و پیچیده ایی نیست میشه اینطوریم بهش فکرکرد 

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
عزیزم منم تهرانم میشه آدرس بدی بهم چند درصد میفروشن ؟ من شهرقدس میشینم هر طلا فروشی میرم بالا ۱۰ درص ...

میتونید توی طلاسی یا میلی خرید بزنی آنلاین 

کارمزدش کمتره.

‼️‼️‼️‼️‼️❌❌❌❌❌❌‼️‼️‼️‼️‼️❌❌‼️‼️

ممنون میشم اگر خواستین ثبت نام کنید با کد من وارد شین 

کد دعوت میلی گلد (پنج میلی گرم طلا هدیه میده به من و شما)

milli-nxvjq

iiJzuuvf
طلاسی کد معرف

‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️❌❌❌❌❌‼️‼️‼️‼️‼️

2810