2777
2789

خانما من ماهی یک تومن از بابام پول میگیرم خرج همه چی با خودمه  از لباس های تنم تا خورد و حوراک درماه حدود ۳۰۰ خرج میکنم بقیش  چیکار کنم میتونم وام بگیرم از کجا چطوری پولم خرج چی کنم راستی سرکاد نمیرم چون مدرسه میدم کار تو خونه چی انجام بدم لطفا منم مسخره نکنید دوست دارم مدیریت کردن یاد بگیرم

لطفا برام دعا کنید
زیاد نیست یه پلاک از مادرشوهرم دارم وزنش خوبه که میخوام یادگاری نگهش دارماینو کم کنیم کلا میشه ۳۷گرم ...

اگه میتونی سایپا بنویس دراومد  طلا هارو بفروش ماشین جدید بگیر هم صفر گرفتی هم ارزون تره.همین چند وقت پیش کوییک ۹۰روزه میدادن ۳۸۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دختره پول داشته توکارتش ولی گفته دیگه مگه یه شربت چقدرمیخوادبشه بابام میده که باپاسخ پدرشون رو ...

عزیزم یکی از دوستای من پدرشون وضع مالی خوبی داره یه پسر داره و یه دختر به پسره هم خونه داده هم ماشین و ساپورت مالی در حالی که پسرش،یه شرکت خوب کار میکنه.دخترش دوتا بچه داره شوهرش سکته کرده یه طرف بدنش لمسه خانومه میخواست طلاق بگیره پدره گفت خودت رو قبول میکنم دوتا دخترااات رو نه

فک کن پدربزرگه نوه هاش رو نخواد 

از اون طرف شوهرش نمیتونه بره سرکار زنه هم میگه خرج خونه وظیفه توعههه در حالی که آقا توانایی کار قبلی خودش که یدی بوده رو نداره خانم هم ۶ سال میشه نه سرکار میره میگه به من ربطی نداره آقا هم شغل رو نگم بهتره

خانمه به خودش،زحمت نمیده بره سرکار کل عمرش هم در حال پس انداز مخفی تو خفت و خواری زندگی میکنن مردم کمکشون میکنن پدره دختره هم اصلا کمکی نمیکنه میگه به من ربطی نداره البته خود خانم هم دقیقا انگار پدرشه حاظره بچه ها حسرت همه چی بتوان اما سرکار برو نیست 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
سلام دوستان دیدم بحث های متفاوتی هس خواستم نظرخودمو بگم البته که هرکس نظرش برا خودش خیلی ارزشمنده😁ا ...

واي طرز فكرت دقيقا مثل منه 

از نظر منم همينه پول منو گاز ميگيره 😂ميگم خا خا الان تبديلت ميكنم حسابم خالي شد  ديگه خيالم راحت ميشه شب راحت ميخوابم 😂

اما از فرداش ميگم واي حسابم خالي شد بايد پرش كنم 🤣 و اين چرخه ادامه داره 😆

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
عزیزم میشه شرایط وام گرفتن با ضمانت طلا رو بگین

وام از بانك ملي ٥٠گرم ميدي يك ساعته ٢٠ميزنه به حسابت هم وام ميگيري هم طلاهات جاي امنه

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
خانوما منم ی تجربه تلخ اطرافیان بگم و برم بخوابم. یکی از اشناهامون خانوم و اقا کارمند بودن. خانوم بس ...

ممنونم از نظراتتون منم خیلی به چشم متاسفانه دیدم

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
خانما من ماهی یک تومن از بابام پول میگیرم خرج همه چی با خودمه از لباس های تنم تا خورد و حوراک درماه ...

مسخره نداره باریکلا بهت از الان توفکرخودتی میتونی میلی گلد نصب کنی طلای انلاین بخری 

فعلا چون مدرسه میری شغل نمیشه داشته باشی

ولی اگ بتونی تولیدمحتوا تدوین ادمینی رو یادبگیری پیج گردان بشی خیلی بهت کمک میکنه چون توخونتی

اگ میلی گلدخواستی بگومن کددعوتم رو بدم هم تو هدیه بگیری هم من

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
مسخره نداره باریکلا بهت از الان توفکرخودتی میتونی میلی گلد نصب کنی طلای انلاین بخری فعلا چون مدرسه م ...

قربونت ادمینی بلدم ولی کار پیدا نمیکنم اونک میشه توصیح بدی نشنیدم

لطفا برام دعا کنید

سلام به همگی 

خانم ها من ۳۰ میلیون دارم تا ماه دیگه لازمش دارم 

اگه با میلی طلا بخرم یک ماه بعد بفروشم به صرفه هست؟ 

چون این مقطع طلا داره صعودی میره بالا 

و گرنه در حالت عادی طلا باید حداقل یکسال بمونه 

اتفاقا خیلیا هم هستند سبک زندگی شمارو نمی‌پسندند یکی از جمله خود من خانم به نسبتا مرفه تو که وضعت خو ...

من دوباره بعد پیام شما ،کامنت سامیه جان رو خوندم و هیچ چیز یدی در اون ندیدم 

اتفاقا من پست هاشون رو خیلی دوست دارم و فعال هستن

شاید یه نفر هم خوشش نیاد ،مثل شما عزیرم و این کاملا  طبیعیه 

خیلی خوبه که با هم مهربون باشیم و با هم با لحن خوب صحبت کنیم ♥️

اگه لحن حرف زدن عزیزی ،خوشایند ما نبود  فقط رد بشیم

الهی زندگی همه ،پر روزی باشه

2810